- 21 Ağustos 2017
- 163
- 93
- 48
- 38
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Çok teşekkür ederim..Allah bağışlasın canım
Bence çok geç değil ben 31 yaşında anne oldum. Arkadaşlarım da genelde 30küsürlerde. Artık insanlar geç evleniyor özellikle iş sahibi olmaya çalışırken.mesela ben atanmayı beklerken yaşım geçti o yüzden 31 oldu ama atanmasam da hemen düşünmezdim çocuk sanırım biraz gezer tozardım. Be kadar güzel bişey de olsa çocukla gezmek zor gerçekten yoruyor insanı. Gençlere duyurulur..ben resmen zehir ettim kendime o kadar kahroldum ki.geç kalmış hissediyorum sen gibiyim ben 29 eşim 30 yaşında
sence öyle mi ..yani bu yaşları özgür yaşadım diye mutlu olmalımıyım 25 yaşımda evlendim 28 de korunmayı bıraktım 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı olmadı yani hamilelk..bu sefer korunduğun günlere pişmalık duyuyorsun 25 lerde de hiç hazır değildim off karışık işler ..öyle avutuyorum kendimi en azından dolu dolu yaşadım kendi başıma çok vakit ayırdım sorumluluk erken almadım vs.Bence çok geç değil ben 31 yaşında anne oldum. Arkadaşlarım da genelde 30küsürlerde. Artık insanlar geç evleniyor özellikle iş sahibi olmaya çalışırken.mesela ben atanmayı beklerken yaşım geçti o yüzden 31 oldu ama atanmasam da hemen düşünmezdim çocuk sanırım biraz gezer tozardım. Be kadar güzel bişey de olsa çocukla gezmek zor gerçekten yoruyor insanı. Gençlere duyurulur..
sence öyle mi ..yani bu yaşları özgür yaşadım diye mutlu olmalımıyım 25 yaşımda evlendim 28 de korunmayı bıraktım 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı olmadı yani hamilelk..bu sefer korunduğun günlere pişmalık duyuyorsun 25 lerde de hiç hazır değildim off karışık işler ..öyle avutuyorum kendimi en azından dolu dolu yaşadım kendi başıma çok vakit ayırdım sorumluluk erken almadım vs.[/QUOTE
Hamile kaldığında da bu günlerin için pişman olucaksın be kadar üzülmüşüm boşa diyiceksin.o yüzden bence üstüne gitme çok gerekeni yap dua et inanki olucak Allah’ın izniyle.. ben hep katından bana sağlıklı bir evlat bağışla Allahım Zekeriya kuluna bağışladığın gibi diye dua ederdim Meryem suresini çok okudum
Hamile kaldığında da bu günlerin için pişman olucaksın be kadar üzülmüşüm boşa diyiceksin.o yüzden bence üstüne gitme çok gerekeni yap dua et inanki olucak Allah’ın izniyle.. ben hep katından bana sağlıklı bir evlat bağışla Allahım Zekeriya kuluna bağışladığın gibi diye dua ederdim Meryem suresini çok okudumsence öyle mi ..yani bu yaşları özgür yaşadım diye mutlu olmalımıyım 25 yaşımda evlendim 28 de korunmayı bıraktım 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı olmadı yani hamilelk..bu sefer korunduğun günlere pişmalık duyuyorsun 25 lerde de hiç hazır değildim off karışık işler ..öyle avutuyorum kendimi en azından dolu dolu yaşadım kendi başıma çok vakit ayırdım sorumluluk erken almadım vs.
çatlama iğnesini denedin mi hiçsence öyle mi ..yani bu yaşları özgür yaşadım diye mutlu olmalımıyım 25 yaşımda evlendim 28 de korunmayı bıraktım 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı olmadı yani hamilelk..bu sefer korunduğun günlere pişmalık duyuyorsun 25 lerde de hiç hazır değildim off karışık işler ..öyle avutuyorum kendimi en azından dolu dolu yaşadım kendi başıma çok vakit ayırdım sorumluluk erken almadım vs.
aşılama denedim negatif bir sorun da gözükmüyor histeroskopi yapılacak belki..sen ne kadar sürede hamile kalmıştınÇa
çatlama iğnesini denedin mi hiç
Hep olacağına inandınız mı ? Ve kaç yıl sonra oldu evlendikten ? Ben kendimi mi şartladım bilmiyorum ama hiç olmayacak gibi hissediyorum bu his sizde de oldu mu ??Hamile kaldığında da bu günlerin için pişman olucaksın be kadar üzülmüşüm boşa diyiceksin.o yüzden bence üstüne gitme çok gerekeni yap dua et inanki olucak Allah’ın izniyle.. ben hep katından bana sağlıklı bir evlat bağışla Allahım Zekeriya kuluna bağışladığın gibi diye dua ederdim Meryem suresini çok okudum
çatlama iğnesini tavsiye ediyorum yumurtanın geliştiği güne baktırıp o gün yaptır bence.aşılama zaten sebepsiz olmayanlarda çok etkili olmuyo. İnofolic kullan bence 1 ay öyle de deneaşılama denedim negatif bir sorun da gözükmüyor histeroskopi yapılacak belki..sen ne kadar sürede hamile kalmıştın
Tabiki oldu olmaz mı ben anlatsam yaşadıklarımı buraya sığmaz .. kısa yazıyorum o yüzden. Eşimi de çok bunaltmıştım her ay ağlardım oturup. Bide kaynana faktörü vardı..o da bunaltmıştı artık iyice. Evlendikten tam iki sene sonra hamile kaldım.2.yıl dönümümüzde öğrendim.bikaç ay korunduk sadece. Sanki pozitif görmek hayaldi yaaa imkansız gibi geliyodu artık... olmucak heralde benim bebeğim diyodum. Çok yoruldum yıprandım. En son artık çatlama iğnesi deniyim dedim ve inofolic verdi doktor sadece 1 ay kullan dedi sebepsiz infertilite de etkili çok dedi. Çatlama iğnesi olduğum gün adetin 12.günü ilişki oldu o gün onunla kalmışım. Hiç beklemiyodum 14.güne takılıyoruzya.ben ağladım hatta 14.gün ilişki olmadı diye bu ay da olmadı dedim.adetim gecikti alla alla diyorum neden gecikti ki.kist var heralde diyorum gebelik ihtimalini aklımdan geçirmiyorum o kadar bıkmışım artık negatiften. Sonra bir gün iki gün derken bir hafta geçti gidip kan testi yaptırayım da dedim negatif çıkcak nasıl olsa en azından kist için ilaç verir doktor diye düşündüm. Sonucu öyle beklerken hiç ümitsiz.hatta hadi çıkmadı mı artık şu sonucu verin de gideyim işim var dedim kıza baktı yüzüme gitmeyin bence bi gösterin içeriye girin dedi verdi kağıdı ben şok.....Şükürler olsun.. Yani şöyle diyim hamile kalana kadar hamile kalamayacakmış gibi hissediyo insan ama İnan’ın kalıcaksınızHep olacağına inandınız mı ? Ve kaç yıl sonra oldu evlendikten ? Ben kendimi mi şartladım bilmiyorum ama hiç olmayacak gibi hissediyorum bu his sizde de oldu mu ??
Bende 2 senelik Evliyim 3 e doğru gidşyor ama şu zamana kadar hiç denemedim bebek yapmayı . Şimdi de nedensiz hiç denememiş olmama rağmen olmayacak diye düşünüyorum .Tabiki oldu olmaz mı ben anlatsam yaşadıklarımı buraya sığmaz .. kısa yazıyorum o yüzden. Eşimi de çok bunaltmıştım her ay ağlardım oturup. Bide kaynana faktörü vardı..o da bunaltmıştı artık iyice. Evlendikten tam iki sene sonra hamile kaldım.2.yıl dönümümüzde öğrendim.bikaç ay korunduk sadece. Sanki pozitif görmek hayaldi yaaa imkansız gibi geliyodu artık... olmucak heralde benim bebeğim diyodum. Çok yoruldum yıprandım. En son artık çatlama iğnesi deniyim dedim ve inofolic verdi doktor sadece 1 ay kullan dedi sebepsiz infertilite de etkili çok dedi. Çatlama iğnesi olduğum gün adetin 12.günü ilişki oldu o gün onunla kalmışım. Hiç beklemiyodum 14.güne takılıyoruzya.ben ağladım hatta 14.gün ilişki olmadı diye bu ay da olmadı dedim.adetim gecikti alla alla diyorum neden gecikti ki.kist var heralde diyorum gebelik ihtimalini aklımdan geçirmiyorum o kadar bıkmışım artık negatiften. Sonra bir gün iki gün derken bir hafta geçti gidip kan testi yaptırayım da dedim negatif çıkcak nasıl olsa en azından kist için ilaç verir doktor diye düşündüm. Sonucu öyle beklerken hiç ümitsiz.hatta hadi çıkmadı mı artık şu sonucu verin de gideyim işim var dedim kıza baktı yüzüme gitmeyin bence bi gösterin içeriye girin dedi verdi kağıdı ben şok.....Şükürler olsun.. Yani şöyle diyim hamile kalana kadar hamile kalamayacakmış gibi hissediyo insan ama İnan’ın kalıcaksınız
Aaa daha hiç denemeden niye böyle bir düşünceye kapıldın ki? Olumsuz düşünme ya bakarsın hemen oluverir hiç belli olmuyor bu işBende 2 senelik Evliyim 3 e doğru gidşyor ama şu zamana kadar hiç denemedim bebek yapmayı . Şimdi de nedensiz hiç denememiş olmama rağmen olmayacak diye düşünüyorum .
etrafımda benden evvel evlenip bebek deneyen çok arkadasım oldu ama olmadı neredeyse kımsenın herkes ya tedavı oldu ya da tüp bebek yaptırdı aşılama yaptırdı vs bende denemedim ama evham yaptım galiba. herkesin olmuyor hemen benimde olmaz diye düşünüyorum.Aaa daha hiç denemeden niye böyle bir düşünceye kapıldın ki? Olumsuz düşünme ya bakarsın hemen oluverir hiç belli olmuyor bu iş
bnde böyle hissediyordum cnm 3 sene korundum ama o süre içinde bile olmayacak gibi gelirdi ve öyle de olduBende 2 senelik Evliyim 3 e doğru gidşyor ama şu zamana kadar hiç denemedim bebek yapmayı . Şimdi de nedensiz hiç denememiş olmama rağmen olmayacak diye düşünüyorum .
gerçekten kalıcakmıyız umut oldu yazın ..Allah daim etsin mutluluğunu ne güzel ermişsin muradınaTabiki oldu olmaz mı ben anlatsam yaşadıklarımı buraya sığmaz .. kısa yazıyorum o yüzden. Eşimi de çok bunaltmıştım her ay ağlardım oturup. Bide kaynana faktörü vardı..o da bunaltmıştı artık iyice. Evlendikten tam iki sene sonra hamile kaldım.2.yıl dönümümüzde öğrendim.bikaç ay korunduk sadece. Sanki pozitif görmek hayaldi yaaa imkansız gibi geliyodu artık... olmucak heralde benim bebeğim diyodum. Çok yoruldum yıprandım. En son artık çatlama iğnesi deniyim dedim ve inofolic verdi doktor sadece 1 ay kullan dedi sebepsiz infertilite de etkili çok dedi. Çatlama iğnesi olduğum gün adetin 12.günü ilişki oldu o gün onunla kalmışım. Hiç beklemiyodum 14.güne takılıyoruzya.ben ağladım hatta 14.gün ilişki olmadı diye bu ay da olmadı dedim.adetim gecikti alla alla diyorum neden gecikti ki.kist var heralde diyorum gebelik ihtimalini aklımdan geçirmiyorum o kadar bıkmışım artık negatiften. Sonra bir gün iki gün derken bir hafta geçti gidip kan testi yaptırayım da dedim negatif çıkcak nasıl olsa en azından kist için ilaç verir doktor diye düşündüm. Sonucu öyle beklerken hiç ümitsiz.hatta hadi çıkmadı mı artık şu sonucu verin de gideyim işim var dedim kıza baktı yüzüme gitmeyin bence bi gösterin içeriye girin dedi verdi kağıdı ben şok.....Şükürler olsun.. Yani şöyle diyim hamile kalana kadar hamile kalamayacakmış gibi hissediyo insan ama İnan’ın kalıcaksınız
O zaman neden 3 sene korundun ?bnde böyle hissediyordum cnm 3 sene korundum ama o süre içinde bile olmayacak gibi gelirdi ve öyle de oldu
Seninki psikolojik bence sen kendini o Düşünceye şartlamışsın galiba bende biraz öyle oldumbnde böyle hissediyordum cnm 3 sene korundum ama o süre içinde bile olmayacak gibi gelirdi ve öyle de oldu
hazır değildim eşimle gezdik yurtiçi yurtdışı tatiller fln olmazsa da gezmeye devam edicem napim hayatı zehir etmeye gerek yokO zaman neden 3 sene korundun ?
Evlatlık falan almayı düşünmez misin ?hazır değildim eşimle gezdik yurtiçi yurtdışı tatiller fln olmazsa da gezmeye devam edicem napim hayatı zehir etmeye gerek yok
yok düşünmüyorumEvlatlık falan almayı düşünmez misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?