Eşiniz tetkikleri yaptırdı mı
Malum çocuk iki taraflı yapılıyor
30 yasından sonra 6 ay bebek olmuyorsa tedavıye basvurulmalı halbukı daha fazla oyalanmayın bence
Esiniz gittimi dr a
Canım maddi imkanın varsa tüp bebek yada aşılama dene derim çünkü yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor tüp bebek bile zora giriyor.kardeşimin yaşı 28 iki yıldır çocuğu olmadı sebepsiz. Aşılama yaptı tuttu.bazen sperm ve yumurta dışardan destek olmadan biraraya gelemiyor.bide dua etmeyi hiç bırakma.ben iki kayıp yaşadım arada olayların sıcakkığı ile isyan etsemde hemen kendimi toparlayıp Rabbime şükrettim.Rabbim selamete erdirsin tez zamanda Amin
Kent hastanesi izmir namık demirTüp bebek için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı peki
Hacamat ve rahime sülük çok faydalı gerçekten.4. Ayımdan beri doktor kontrolündeyim bir sorun çıkmadı. Hacamat tavsiye eden oldu. Tüp bebek bide
rahime sülük dediğin nedirHacamat ve rahime sülük çok faydalı gerçekten.
Rahime sülük koyuyolar. Sonrasında baya kanama oluyo ama tamamen temizliyomuş.rahime sülük dediğin nedir
Canım özel den mesaj at fikir vereceğimArkadaşlar 15 aylık evliyim. Hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora gittim. Ama hiçbir sebep bulamadı. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatmak için iğne kullandım. Ama yine olmadı. Ağustos da 34 yaşını dolduracağım. Çok endişeliyim. Ne yapmalıyım. Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?