Bebeğim olmuyor ne yapmalıyım :(

Dlfrz16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
6
1
1
42
Arkadaşlar 15 aylık evliyim. Hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora gittim. Ama hiçbir sebep bulamadı. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatmak için iğne kullandım. Ama yine olmadı. Ağustos da 34 yaşını dolduracağım. Çok endişeliyim. Ne yapmalıyım. Fikri olan var mı?

Kafanıza öncelikle takmamaya çalışın genel problem takıntı haline gelmesinden oluyor.

Canım maddi imkanın varsa tüp bebek yada aşılama dene derim çünkü yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor tüp bebek bile zora giriyor.kardeşimin yaşı 28 iki yıldır çocuğu olmadı sebepsiz. Aşılama yaptı tuttu.bazen sperm ve yumurta dışardan destek olmadan biraraya gelemiyor.bide dua etmeyi hiç bırakma.ben iki kayıp yaşadım arada olayların sıcakkığı ile isyan etsemde hemen kendimi toparlayıp Rabbime şükrettim.Rabbim selamete erdirsin tez zamanda Amin

30 yasından sonra 6 ay bebek olmuyorsa tedavıye basvurulmalı halbukı daha fazla oyalanmayın bence

Tüp bebek için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı peki

ben de 36 yasındayım canım
2 senelık evlıyım
biz de bir sene korunmadıktan snr dr a gittik ve eşimde problem cıktı

sizde madem problem yokmus bence tüp bebek için acelecı davranmayın bir sene kadar falan daha deneyın
ovülasyon testi alıp günlerını belırleyıp o gunlerde ilişkiye girebilirsiniz

yani çalışmaları daha da detaylandırabılırsınız biz o şekilde deneyeceğiz.

bak ben senden ıkı yas daha buyugum bu kadar dert etme
herseyın bı yerı zamanı vardır Allahın belirlediği

Canım özel den mesaj at fikir vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…