- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
iyi akşamlar. kısaca konu şu 3 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istedim. evlendiğimde eşim sağlık sorunları yaşıyordu. üstüne ailesi ile ciddi ama gerçekten ciddi sorunlar yaşadım. maddi sorunlar iş stresi derken yıprandık. ama yine de bebek düşünmekten kendimi alıkoyamadım. ayrılmayı planlarken bile. bebeğimin zor olacağını biliyordum. o yüzden hiç beklemedim. eşimin sağlığı yüzünden ilişkiye bile giremediğimiz aylar oldu. şu anda daha iyi durumda. ama yine de ilişki hep benim zorlamamla oluyor. Doktorun ilişki önerdiği zamanlar dışında ev arkadaşı gibiyiz. esasında her konuda bana çok düşkün ve her dediğimi yapan biridir eşim. hiç bir sorunumuz yok. ama ilişki konusunda kendimi mutsuz hissediyorum.
benle ilginlensin diye uğraşıyorum. bunu onunla defalarca kez konuştum ama cevap alamadım. ihanet falan asla yok eminim. çok yoğun çalışıyor farkındayım ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu arada tedavim sebebiyle çok kilo aldım. 98 kiloyum. kendimi çok çirkin hissediyorum. eşim dış görünüşe asla aldırmaz ama işte ben kendimi kötü hissediyorum. ne olur bana yardım edin.
( ileri derece de hormon bozukluğu pkos ve insulun dırencı var)
benle ilginlensin diye uğraşıyorum. bunu onunla defalarca kez konuştum ama cevap alamadım. ihanet falan asla yok eminim. çok yoğun çalışıyor farkındayım ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu arada tedavim sebebiyle çok kilo aldım. 98 kiloyum. kendimi çok çirkin hissediyorum. eşim dış görünüşe asla aldırmaz ama işte ben kendimi kötü hissediyorum. ne olur bana yardım edin.
( ileri derece de hormon bozukluğu pkos ve insulun dırencı var)