• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim olmuyor ve eşim bana karşı ilgisiz önerilerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç basamağa dayamis kılon canım moralinı bozduğumu biliyorum ama iyi bir diyetisyen ve insülin direnci için ilaç desteği ile kilo vermen gerek çocuk bu şekilde çok zor bende de pko ve insülin direnci var ama 60 kiloyum bi 5 kilo daha alırsam diyetisyene giderim kesinlikle

Anlatılmaz yaşanır :))))
her günün sorumluluk....
Yapmayabilirdiniz çocuğu evlat sahibi olamayan birine bu şekilde konuşmak ne kadar mantıklı benimde olmuyo bu duygu da anlatılmaz yaşanır ama kimse yaşamasın herkes o minik elleri hayırlısıyla koklasın kırıcı olmayın lütfen

hasta olduğunuzu söylemişsiniz kilo vermeniz lazım şuan 98 kilosunuz hamile kaldığınızı düşünün 30 kilo aldınız diyelim ki bünyeniz kilo almaya müsaitmiş hasta oluşunuzdan ötürü sizin için çok zor olmaz mı ?

Yapmayabilirdiniz çocuğu evlat sahibi olamayan birine bu şekilde konuşmak ne kadar mantıklı benimde olmuyo bu duygu da anlatılmaz yaşanır ama kimse yaşamasın herkes o minik elleri hayırlısıyla koklasın kırıcı olmayın lütfen
Ben yapma demiyorum ki
Bu denli kafaya takmasın diyorum
illaki bir gün olucak...ha şimdi ha yıllar sonra
ama bir kere anne oldun mu bir daha eskisi gibi bakamıyorsun hayata o yüzden tadını çıkar diyorum...

Belki de eşin kiloyu takıyor ama sana söylemiyor.eşi 98 kilo olup takmayan adam olacağını sanmıyorum.ama öncelikle kendi sağlığın için zayıfla.zayıflamadan zaten hamile kalma olasılığın düşük ve zayıflamadan hamile kalma zaten.

Bu kiloyla hamile kalmanız çok zor lütfen kilo verin hem kalsanızda bide üstüne hamilelik kiloları eklenecek.Diyetisyene gidin bence önce

eşinin seni kilolu ya da zayıf sevmesi senin kilo vermeyeceğin anlamına gelmez. 70 kiloluk insanda kiloludur 100 kiloluk insanda. çocuk istiyorsun 20 kilo alsan şuan 120 kilo olacaksın. ayrıca zaten evliliğiniz sorunluymuş çocuk sadece seni mutlu edecek bu seferde kocam çocuğumla ilgilenmiyor diye konu açacaksın

eşin dılş görünüşe aldanmaz ne demek. normal bir erkek için aldırılması gereken çok önemli bir konu. ı ıh sorunun adını, kilo problemi başlığı altında kendini sevmemek+kendine güvenmemek+eşin birçok sorunla beraber kilodan da kaynaklanan isteksizliği koyuyorum. Bunlara x diyelim. Sorun bu kadar basit olmayabilir ben yalnızca sorunun çıkış ve muhtemel bitiş noktalarını işaretliyorum. x-30 kilo=sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir cinsel yaşam :KK9:

çocuktan önce kilo ver.

yani kırmak istemem ama dış görünüşe önem vermem dese bile eminim veriyodur. 98 kilo çok bi kadın için. bilmiyorum ben olsam buna odaklanırdım sadece.

Üç basamağa dayamis kılon canım moralinı bozduğumu biliyorum ama iyi bir diyetisyen ve insülin direnci için ilaç desteği ile kilo vermen gerek çocuk bu şekilde çok zor bende de pko ve insülin direnci var ama 60 kiloyum bi 5 kilo daha alırsam diyetisyene giderim kesinlikle
bence de öyle yap çok değil 2 sene evvel bundan 30kilo zayıftım ve son altı ayda 10 kg aldım. bu hastalık stresle beraber insnı uçuruma götürüyor

Kizlar çok kirici yorumlar yapiyorsunuz yaa. Pko hastalari ellerinde olmadan kilo aliyorlar ve vermeside cok zor oluyor. Esi onu oyle seviyor belki ben zayifim ama esim zayif sevmiyor mesela her erkek zayif kadin sevecek diye biseyde yok yorumlarinizi biraz daha dikkatli yapin karsidakide insann kirilir.
desteğin benim için çok çok değerli. insanlar bunu anlamıyor başlarına umarım gelmez ama pco ile çok zor . eşime gelince ilk aşkım ve neler yaşadık. evelndiğimde yürüyemiyordu bile bu yüzden bedene ona buna takılmaz. o yürüsün hayatta mutlu olsun diye kendimden senelerce vazgeçtim. hayallerimi erteledim. düğün bile yapmadım . bunu anlatamam o yüzden beden bizim için gerçekten geçici.
ha diyeceksin ki öyleyse neden cinsellik ilgi istiyorsun. bunu ben de bilmiyorum.

çocuktan önce kilo ver.

yani kırmak istemem ama dış görünüşe önem vermem dese bile eminim veriyodur. 98 kilo çok bi kadın için. bilmiyorum ben olsam buna odaklanırdım sadece.
yok kırılmam böyle düşünmenizde normal ama dediğim gibi eşim evlendiğimde yürüyemiyordu bile senelerim onun tedavisi ile geçti. ki ilk aşkımla evlendim uzun bir süreç sonrasında. haliyle onun gözünde bir meleğim. bunu görüyorum ve maddi dünyevi şeylerden çok uzak yaşıyor

eşin dılş görünüşe aldanmaz ne demek. normal bir erkek için aldırılması gereken çok önemli bir konu. ı ıh sorunun adını, kilo problemi başlığı altında kendini sevmemek+kendine güvenmemek+eşin birçok sorunla beraber kilodan da kaynaklanan isteksizliği koyuyorum. Bunlara x diyelim. Sorun bu kadar basit olmayabilir ben yalnızca sorunun çıkış ve muhtemel bitiş noktalarını işaretliyorum. x-30 kilo=sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir cinsel yaşam :KK9:
sonuna kadar haklısın işte bu yüzden burdayım. sorunlar arasında sıkıştım.
ama bir konu var ki bundan eminim eşim bedenime asla ama asla takılmaz yani son 10 senedir bu durum hep böyleydi. güzel biri değildim ama o ilk aşkımdı ben de onun. sonra evlendğimde eşim yürüyemiyordu hala da zorlanıyor. senelerim onunla hastanede geçti. beden denen şeyin önemi olmadığını gördük. hep dua ederdim bebek olmazsa sorun ben de olsun diye. o da aksini söylermiş hep. biz dünyaya farklı bakıyoruz. engellilerin hayata bakışı daima farklıdır.
gel gelelim kilo özgüven demek . ve tabi bebek. haklısınız.desteğinize ihtiyavım var çokca

eşinin seni kilolu ya da zayıf sevmesi senin kilo vermeyeceğin anlamına gelmez. 70 kiloluk insanda kiloludur 100 kiloluk insanda. çocuk istiyorsun 20 kilo alsan şuan 120 kilo olacaksın. ayrıca zaten evliliğiniz sorunluymuş çocuk sadece seni mutlu edecek bu seferde kocam çocuğumla ilgilenmiyor diye konu açacaksın
evliliğim sorunlu derken. galiba yanlış anladınız. eşimle sorunum yok sadece durumu izah ederek yardım istedim.
ayrıca eşim kilolu sever kilo alayım demedim ben.

sonuna kadar haklısın işte bu yüzden burdayım. sorunlar arasında sıkıştım.
ama bir konu var ki bundan eminim eşim bedenime asla ama asla takılmaz yani son 10 senedir bu durum hep böyleydi. güzel biri değildim ama o ilk aşkımdı ben de onun. sonra evlendğimde eşim yürüyemiyordu hala da zorlanıyor. senelerim onunla hastanede geçti. beden denen şeyin önemi olmadığını gördük. hep dua ederdim bebek olmazsa sorun ben de olsun diye. o da aksini söylermiş hep. biz dünyaya farklı bakıyoruz. engellilerin hayata bakışı daima farklıdır.
gel gelelim kilo özgüven demek . ve tabi bebek. haklısınız.desteğinize ihtiyavım var çokca
benim abimde engelli. engelli bakış açısı nedir bilirim. ama yine de bedendeki fizyolojik değişimlerin kişi ve kişilerin psikoloji üzerinde ne derece söz hakkı olduğunu hepimiz biliyoruz.
kimse size sihirli değnek uzatmayacak, yarın sabah dün sabahtan başka birşey gerçekleşmeyecek, her ne bekliyorsanız tetiklemesi için o sizin iradenizden daha güçlü bir tetikleyici olmayacak. zaman geçiyor, ömür bitiyor ve göreceğimiz yıllar iyi ihtimalle on, yirmi yıl. sonrası hastalık sonrası yaşlılık başlangıcı. nefes almamız sona erene dek herşeyin zamanı şimdi. kendinize, kalan vaktinize acıyın. inşallah doğacak bebeğiniz için bir hazırlık olsun, diyetisyene gidin. yeni bir sekme açıp bir hastaneden randevu alın, ertelemeyin, ertelemeyin. yoksa yaşayacaklarımızı ertelemek zorunda kalacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X