- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
allahım tez zamanda hayırlısıyla sana da bana da bizim gibi isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin inşallah .merhabalar,
![]()
Allah gönlüne göre versin bana da aynı tanıyı koymuştu doktor başka doktora gittim öyle birşey yok sadece geç gelişiyor dedi böyle durumlarda düzenli doktora gidip yumurtaları kontrol ettirmek lazım birkaç ay takiple hamileliğin kolaylaşır umarımmerhabalar,
![]()
Benden sana dost nasihati aman bacım erteleme kokuların zaten Zor bebeği oluyo pişman olursun sonra adetlerim düzenli 23 yada 24 günde bir hastalanıyorumAllah şifa versin tez zamanda yavruna kavuştursun insaallah .
Bende de pko var böyle okuyunca tedirgin oluyorum henüz bebek düşünmüyorum adetlerinin düzeni nasıl yani hangi sıklıkla oluyorsun ?
Canım inşallah Allahım yüzümüze baksın kurban olduğumallahım tez zamanda hayırlısıyla sana da bana da bizim gibi isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin inşallah .
3.5 yıl oldu maddi manevi tükendik allahım yüzümüze baksın inşaallah , dua edelim dualarımızın kabul olması dileğiyle
Ahhh canım benim dr büyümüyormuş yeni öğrenen çok mutsuzummerhabalar,
![]()
AyniyiZ desene insanı mafediyo duygusal anlamdaAhhh canım benim dr büyümüyormuş yeni öğrenen çok mutsuzum(
Evet cnm haklısın zayifim evet doktoruna insülin direncimi sorduğumda kilolularda bakıyoruz demişti strese gelince elimde olan bişey vallaKilo vermelisin ( zayif olsanda ) saglikli beslen, yürüyüşünü yap bi de stresi birak bebişin sana gelecektir
Bir de dr.a çinko kullanip kullanamayacagini sorabilirsin. Pkolular icin ozel bir folik asitte var onu da kullan adini unuttum googledan bulabilirsin
Soylemek kolay diye düşünme. Ben böyle yaptım, şimdi kucagimda cok şükür
Aynen öyle canım her ay bir umut her ay bir umut bunaldım .. klonun kullandın mı hiçAyniyiZ desene insanı mafediyo duygusal anlamda
Bir ay klomen bir ay femara denedik olmadı cnm bu ay hastalanınca göbekten yapılan gonal f iğnesini baslicaz ama umudu yokAynen öyle canım her ay bir umut her ay bir umut bunaldım .. klonun kullandın mı hiç
Doktor mu umut yok dedi nedenmişBir ay klomen bir ay femara denedik olmadı cnm bu ay hastalanınca göbekten yapılan gonal f iğnesini baslicaz ama umudu yok
Yok aslında çok büyük bir sorun yok diyor yumurtaların inatçı sadece dedi tek sorun yumurta buyumuyo isteDoktor mu umut yok dedi nedenmiş
bir sene yorulmak için çok erken hemen kendini bırakmamalısın stres de en büyük etken çünkü..allah yardımcın olsunBir ay klomen bir ay femara denedik olmadı cnm bu ay hastalanınca göbekten yapılan gonal f iğnesini baslicaz ama umudu yok