- 2 Ağustos 2017
- 40
- 45
- 38
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bir ay kullandım ama fayda etmedi bana malesefcanim benimde bebegim olmadi uzun sure lutfen diyecegim seyi yap ben femara ilacini kullandim cok etkili bi ilac doktorundan o ilaci iste.ben onu kullndigim ay hamile kaldim
Benim de yarın kan testi günüm geçen pazartesi transferim olmuştu inş ben de hamileyimdirKızlar neler yaptınız hamile kalan oldumu inşallah vardır. ben çatlatma iğnesi oldum bu ay beklemedeyim cumartesi test yaptıracağım inşallah hamileyimdir.
Maşallah hanile kalmışsınız kaç ay uğraştınız kaç zaman içinde oldu ne güzel darısı başımızamerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
2 sene uğraştık cnm tüp bebek ilk transferde tuttu allahıma şükürler olsun ki darısı isteyen herkese inşallahhMaşallah hanile kalmışsınız kaç ay uğraştınız kaç zaman içinde oldu ne güzel darısı başımıza
tüp bebeğe ne zaman karar verdiniz2 sene uğraştık cnm tüp bebek ilk transferde tuttu allahıma şükürler olsun ki darısı isteyen herkese inşallahh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nolursun bizlere dua etmerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()