• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

canim benimde bebegim olmadi uzun sure lutfen diyecegim seyi yap ben femara ilacini kullandim cok etkili bi ilac doktorundan o ilaci iste.ben onu kullndigim ay hamile kaldim

Kızlar neler yaptınız hamile kalan oldumu inşallah vardır. ben çatlatma iğnesi oldum bu ay beklemedeyim cumartesi test yaptıracağım inşallah hamileyimdir.

Kızlar neler yaptınız hamile kalan oldumu inşallah vardır. ben çatlatma iğnesi oldum bu ay beklemedeyim cumartesi test yaptıracağım inşallah hamileyimdir.
Benim de yarın kan testi günüm geçen pazartesi transferim olmuştu inş ben de hamileyimdir

Bende de pco var
Bizim de 3 bucuk yıldır olmuyor
Eşimde de sıkıntılar var
İki asılamam var negatif
İns allah isteyen herkese versi

merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyo :KK43: maddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin :KK43:
Maşallah hanile kalmışsınız kaç ay uğraştınız kaç zaman içinde oldu ne güzel darısı başımıza

merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyo :KK43: maddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin :KK43:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nolursun bizlere dua et

Back
X