- 5 Haziran 2018
- 255
- 306
- 103
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
-
Kader.Allah bir kolaylık çıkarsın karşınıza.Merhaba eve gitmedim de kendi doktorum gel dediği için daha uzak olan hastaneye gittim.Malesef hatalarımız çok..Insanın basireti bağlanıyor
Umarım başka anneler de yaşamaz bu üzüntüleri...Böyle dua etsek te cok sayıda anne evladıyla imtihan oluyor ve olmaya devam edecek malesef..Allah yardımcınız olsun canım benim. Çok üzüldüm. Bebeğe de sana da
Allah sabir versin rabbim yardimcin olsun icim yandi sana evladinaHerkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim boş çıktım.Bebegim ileri düzeyde oksijensiz kalmıştı ve ölü doğmuştu.Mudahale ile hayata döndürüldü ama 1 ay komada kaldı.Koma halinden biraz çıktı ama durumu hala çok kötü.Komadan bir önceki evrede.Sadece gözlerini açıyor ama kırpmıyor.Hipoksik iskemik enselofapati.3.evre.Beyni ve vücudu felç malesef..Yasayabilirse ağır şekilde sekelli olacak.Su anda hiç kıpırdamıyor emme yutma yok dış dünya ile hicbir bağı yok.Refleksleri yok.Surekli nöbet geçiriyor.Şok evresini atlattım ama kabullenmek hala öyle zor ki...3.5 yasinda bir oglum daha var..O gece cok kotu seyler yaşadığımız icin onu da oyun teraspistine goturuyorum.Kendim de gidiyorum ama psikologum bile ne diyecegini bilemiyor...Her hafta Can im bebegim ayri sorunlarla mucadele ediyor.Hayata tutunmaya calisiyor.Benimle ayni durumu yaşayanlar oldu mu?Desteğinize ihtiyacım var..Gerçekten bir annenin yaşayabileceği en kötü durumlardan biri bu
Evet.Hipoksik iskemik enselofapatiAllah sabir versin rabbim yardimcin olsun icim yandi sana evladinaHipoksik beyin mi diyorlar yani
Evet.Hipoksik iskemik enselofapati
Bnde cok merak ediyorumSon durum nedir acaba?
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim boş çıktım.Bebegim ileri düzeyde oksijensiz kalmıştı ve ölü doğmuştu.Mudahale ile hayata döndürüldü ama 1 ay komada kaldı.Koma halinden biraz çıktı ama durumu hala çok kötü.Komadan bir önceki evrede.Sadece gözlerini açıyor ama kırpmıyor.Hipoksik iskemik enselofapati.3.evre.Beyni ve vücudu felç malesef..Yasayabilirse ağır şekilde sekelli olacak.Su anda hiç kıpırdamıyor emme yutma yok dış dünya ile hicbir bağı yok.Refleksleri yok.Surekli nöbet geçiriyor.Şok evresini atlattım ama kabullenmek hala öyle zor ki...3.5 yasinda bir oglum daha var..O gece cok kotu seyler yaşadığımız icin onu da oyun teraspistine goturuyorum.Kendim de gidiyorum ama psikologum bile ne diyecegini bilemiyor...Her hafta Can im bebegim ayri sorunlarla mucadele ediyor.Hayata tutunmaya calisiyor.Benimle ayni durumu yaşayanlar oldu mu?Desteğinize ihtiyacım var..Gerçekten bir annenin yaşayabileceği en kötü durumlardan biri bu
Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...Bnde cok merak ediyorum
Gercekten ne dıycegımı bilemiyorum kucucuk Bi melek Bi damla canınla hayat mucadele si veriyor ardında yıkılmış Bı anne baba offf cok zor Rabbım yardımcınız olsun inşallah bu mubarek 3 aylarda tum dualarım sizinle gercekten cok uzgunumHerkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim boş çıktım.Bebegim ileri düzeyde oksijensiz kalmıştı ve ölü doğmuştu.Mudahale ile hayata döndürüldü ama 1 ay komada kaldı.Koma halinden biraz çıktı ama durumu hala çok kötü.Komadan bir önceki evrede.Sadece gözlerini açıyor ama kırpmıyor.Hipoksik iskemik enselofapati.3.evre.Beyni ve vücudu felç malesef..Yasayabilirse ağır şekilde sekelli olacak.Su anda hiç kıpırdamıyor emme yutma yok dış dünya ile hicbir bağı yok.Refleksleri yok.Surekli nöbet geçiriyor.Şok evresini atlattım ama kabullenmek hala öyle zor ki...3.5 yasinda bir oglum daha var..O gece cok kotu seyler yaşadığımız icin onu da oyun teraspistine goturuyorum.Kendim de gidiyorum ama psikologum bile ne diyecegini bilemiyor...Her hafta Can im bebegim ayri sorunlarla mucadele ediyor.Hayata tutunmaya calisiyor.Benimle ayni durumu yaşayanlar oldu mu?Desteğinize ihtiyacım var..Gerçekten bir annenin yaşayabileceği en kötü durumlardan biri bu
MAşallah diyorum öncelikle. Eminim çok zorlu, sıkıntılı, üzücü zamanlar geçirdiniz geçiriyorsunuz ama 6 aydır ısrarla mücadeleci olan birbebek var karşımızda. Rabbim güzel günler nasip etsin sizlere tez zamanda inşallah.Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...
Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...
Rabbim şu mübarek günlerde bebeğinizin iyi günlerini göstersin inşallahMerhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...
Canım nasılsın? Durum nedir?Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...
Merhaba arkadaşım, iyiyim.Herseye alışıyor insan...Hala yoğun bakımdayız...Sanırım 1 yılı tamamlayacağız.Mucadele devam.Norolojik olarak malesef gelişme olmadı,beklemiyorduk zaten.Tamamen felç durumda yaşantısına devam edecek kuzucum gittiği yere kadar.Algi da yok,refleksler de yok..Eskisi gibi yani...Olsun...Yaşasın da böyle yaşasın...Kokusu yeterCanım nasılsın? Durum nedir?
Allah yardımcınız olsun,gücünüze güç katsın Allah. Son cümleniz her şeye bedel. İnşallah güzel haberler de alırsınız, bizler onları da duyarız sizden.Merhaba arkadaşım, iyiyim.Herseye alışıyor insan...Hala yoğun bakımdayız...Sanırım 1 yılı tamamlayacağız.Mucadele devam.Norolojik olarak malesef gelişme olmadı,beklemiyorduk zaten.Tamamen felç durumda yaşantısına devam edecek kuzucum gittiği yere kadar.Algi da yok,refleksler de yok..Eskisi gibi yani...Olsun...Yaşasın da böyle yaşasın...Kokusu yeter
Dualarım bu gece sizin için. Umarım bir mucize olur. ❤Merhaba arkadaşım, iyiyim.Herseye alışıyor insan...Hala yoğun bakımdayız...Sanırım 1 yılı tamamlayacağız.Mucadele devam.Norolojik olarak malesef gelişme olmadı,beklemiyorduk zaten.Tamamen felç durumda yaşantısına devam edecek kuzucum gittiği yere kadar.Algi da yok,refleksler de yok..Eskisi gibi yani...Olsun...Yaşasın da böyle yaşasın...Kokusu yeter
Merhaba bebeginiz nasil oldu benim bebeğimle malesef ayni durumda sizinle konuşmak isterimMerhaba arkadaşım, iyiyim.Herseye alışıyor insan...Hala yoğun bakımdayız...Sanırım 1 yılı tamamlayacağız.Mucadele devam.Norolojik olarak malesef gelişme olmadı,beklemiyorduk zaten.Tamamen felç durumda yaşantısına devam edecek kuzucum gittiği yere kadar.Algi da yok,refleksler de yok..Eskisi gibi yani...Olsun...Yaşasın da böyle yaşasın...Kokusu yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?