Bebegim ölümle savaşıyor

Allah sabir versin rabbim yardimcin olsun icim yandi sana evladina Hipoksik beyin mi diyorlar yani

Ne diyeceğimi bilemedim, Allah sabır versin canım benim.

Gercekten ne dıycegımı bilemiyorum kucucuk Bi melek Bi damla canınla hayat mucadele si veriyor ardında yıkılmış Bı anne baba offf cok zor Rabbım yardımcınız olsun inşallah bu mubarek 3 aylarda tum dualarım sizinle gercekten cok uzgunum

Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...
MAşallah diyorum öncelikle. Eminim çok zorlu, sıkıntılı, üzücü zamanlar geçirdiniz geçiriyorsunuz ama 6 aydır ısrarla mücadeleci olan birbebek var karşımızda. Rabbim güzel günler nasip etsin sizlere tez zamanda inşallah.

Merhaba arkadaşlar bebegim yoğun bakımda.6.ayı tamamlamak üzereyiz.Bu ara akciğer sorunları ile mücadele ediyoruz.Iyi de sayılmaz kötü de...

Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Maaşallah annesi ne savaşçı bir bebek . Ben inanıyorum atlatacaksınız. Geç olsun güç olmasın biraz daha sabır..

Canım nasılsın? Durum nedir?
Merhaba arkadaşım, iyiyim.Herseye alışıyor insan...Hala yoğun bakımdayız...Sanırım 1 yılı tamamlayacağız.Mucadele devam.Norolojik olarak malesef gelişme olmadı,beklemiyorduk zaten.Tamamen felç durumda yaşantısına devam edecek kuzucum gittiği yere kadar.Algi da yok,refleksler de yok..Eskisi gibi yani...Olsun...Yaşasın da böyle yaşasın...Kokusu yeter

Allah yardımcınız olsun,gücünüze güç katsın Allah. Son cümleniz her şeye bedel. İnşallah güzel haberler de alırsınız, bizler onları da duyarız sizden.

Dualarım bu gece sizin için. Umarım bir mucize olur. ❤

Merhaba bebeginiz nasil oldu benim bebeğimle malesef ayni durumda sizinle konuşmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…