Bebegim ölümle savaşıyor

38his Merhaba,Sagolun Amin.Eylul annelerindeydiniz.Nasilsiniz bebeğiniz 4 aylık olmuştur sizin de nerdeyse.Opun benim için
Çok şükür iyiyiz ikimizde. 3,5 aylık şu anda. Öperim tabi ki canım
Çok üzüldüm seni böyle görünce
Allah yardımcın olsun canım

Bu arada benimde serebral parsili ogrencilerim oldu..bazi oksijensiz kalan cocuklarimdada zihinsel yetersizlik vardi..bazilari anliyor hafif hasarla atlatmis bazilari belki yasadiginin bile farkinda degildi doktorlarinda dedigi gibi..
Cnm sen öğretmen miydin unutmusum bak onu

Tabi ki hatırlıyorum.Sevdigim profillerden biriydin..Sağol canım Allah razı olsun.Normal doğum yaptın diye hatırlıyorum.Siz nasılsınız iyisiniz değil mi?Sevgiler canim

Çok teşekkür ederim desteğinize..Evet keşkelerim bitmiyor.Ssvd denemem için çok pişmanım hiç gerek yoktu.O kadar kafama koymuşum ki ilk gittiğim hastanede kalp atışları düşük dedikleri halde ayrıldım ordan bilemedim...Doktorum da tahmin edemedi dekolman olacağını..Kanamam var dediğim halde...Evlâdım bu duruma düştü ben de ölümden döndüm.Ölmek korkutmuyor da arkamda bana bağlı tüm ailemi acılar içinde bırakabilirdim inadım yüzünden..Hiç üzülmeyin sağlıkla kucağınıza almışsınız.Otesi yok.Ssvd grubu var face de.Kadin ileti paylaşmış.Kordon dolanmış koyu mekonyum var bebek enfeksiyon kapmış hala diyor ki normal doğum neden yapamadım.Evet en doğal hakkimız ama ölümüne ssvd sevdası çok tehlikeli olabiliyor.Bilincimizi yitiriyoruz bazen...

Tabi ki hatırlıyorum.Sevdigim profillerden biriydin..Sağol canım Allah razı olsun.Normal doğum yaptın diye hatırlıyorum.Siz nasılsınız iyisiniz değil mi?Sevgiler canim
evet normal oldu. ama normal diye de diretmedim sadece en basından beri inandım. ve sezeryan risk durumunda bir secenekti benim icin. ssvd sıkı takip altında yapılabiliyor seni doktor kanaman olduğu halde nicin yollamıs hani imza attırma gereksinimi duymus anlayamadım. bu durum ultrasonda görünmüyor mu? acaba biraz da o doktorun ihmalkârlığı mı? bu sabah okudum bu konuyu. inan sabahtan beri aklımdasın dua ediyorum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. biz iyiyiz cok sükür. sen bizi düsünüp canını yakma, oğluna sıkı sıkı sarıl

Cok gecmis olsun bebeginiz icin. Allahtan umit kesilmez , sifa versin ins.
Bence dr ihmalkarligi bu durum . İlk dogumda da olabilirdi ayni sekilde.
Ssdv yakin bir arkadaşım yapti , gayet saglikli. İlk dogumu normale musait degildi. İkincisi musaitti bu sekilde yapti.

Sartlar uygun degilse normal dogumda israr etmemeli, uygunsa sezeryandan israr etmemeli.

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda yavrunuzun şifasını versin inşallah size de bol sabır diliyorum gerçekten çok zor bişey olmalı. Allah'ım yardımcınız olsun bi çocuğun daha varmış Allah bağışlasın çocuğun en büyük tesellindir şimdi dua edicem sizin için inşallah

Canım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladı

Canım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladı

ah kader.. bunları yasayacagın, bununla sınanacağın varmıs. can’ın alacak nefesi varmıs. dayanması eminim cok zordur.

Ah yaaa ben sizi hatirladim simdi, konuyu yazinca siz. Allah acil sifalar versin

Hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Allah sabır versin. Allahın sınavı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…