- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
-
Çok şükür iyiyiz ikimizde. 3,5 aylık şu anda. Öperim tabi ki canım38his Merhaba,Sagolun Amin.Eylul annelerindeydiniz.Nasilsiniz bebeğiniz 4 aylık olmuştur sizin de nerdeyse.Opun benim için
Cnm sen öğretmen miydin unutmusum bak onuBu arada benimde serebral parsili ogrencilerim oldu..bazi oksijensiz kalan cocuklarimdada zihinsel yetersizlik vardi..bazilari anliyor hafif hasarla atlatmis bazilari belki yasadiginin bile farkinda degildi doktorlarinda dedigi gibi..
Tabi ki hatırlıyorum.Sevdigim profillerden biriydin..Sağol canım Allah razı olsun.Normal doğum yaptın diye hatırlıyorum.Siz nasılsınız iyisiniz değil mi?Sevgiler canimAllah bol bol sabır ve dayanma gücü versin. miniğine de şifa versin♥ çok zor çok.. eski nickini gördüm simdi. bilmiyorum eylül annelerinden hatırlıyor musun ama gercekten cok üzüldümben bol bol dua edecegim
Çok teşekkür ederim desteğinize..Evet keşkelerim bitmiyor.Ssvd denemem için çok pişmanım hiç gerek yoktu.O kadar kafama koymuşum ki ilk gittiğim hastanede kalp atışları düşük dedikleri halde ayrıldım ordan bilemedim...Doktorum da tahmin edemedi dekolman olacağını..Kanamam var dediğim halde...Evlâdım bu duruma düştü ben de ölümden döndüm.Ölmek korkutmuyor da arkamda bana bağlı tüm ailemi acılar içinde bırakabilirdim inadım yüzünden..Hiç üzülmeyin sağlıkla kucağınıza almışsınız.Otesi yok.Ssvd grubu var face de.Kadin ileti paylaşmış.Kordon dolanmış koyu mekonyum var bebek enfeksiyon kapmış hala diyor ki normal doğum neden yapamadım.Evet en doğal hakkimız ama ölümüne ssvd sevdası çok tehlikeli olabiliyor.Bilincimizi yitiriyoruz bazen...cok üzüldüm. Allah size güç versin. oğlunuz için de hayırlısını versin. ilk oğlum 40+3 de sezeryan oldu. doktorum risk almak istemedi. sezeryanim ağır geçtiği için çok üzülmüştüm neden normal olmadı diye. başka doktorla olurmuydu diye. yada bir gün daha bekleseydim vs diye. ikincide ssvd denedim ben de. 40+0 da doktorum suyunun yavaş yavaş azalması sebebiyle enfeksiyon riskini almak istemedi. bu sefer az da olsa en azından sancım var diye mutlu oldum. diğerinde ne sancı ne rahim açılması hicbirsey yoktu. bebek de vücudum da doğumu anlamadı diye düşündüm. çünkü sütüm olmadı sürekli ağlayan huysuz bir bebeğim olmuştu.
tabi her zaman sağlıklı olmalarina şükrettim ama şimdi sizin yazınızı okuyunca bir kez daha idrak ettim. ne büyük nimet aslında öyle veya böyle bir şekilde sağlıklı bir çocuk olması. başlarına her zaman birşeyler gelebilir evet ama kendi uzuntulerim aklıma geldi ve ne kadar boş olduğu aklıma geldi.
siz de üzmeyin kendinizi. normal doğumu da onun için istediniz sonuçta. bunun böyle olacağını bilemezdiniz. doktor da bilemezdi. ve hepimiz için her an herşey olabilir. sağlığımız oglunuzunki gibi olabilir. bir noktada teslimiyet gerekiyor galiba.
diger oğlunuz için daha güç versin Allah size.
evet normal oldu. ama normal diye de diretmedim sadece en basından beri inandım. ve sezeryan risk durumunda bir secenekti benim icin. ssvd sıkı takip altında yapılabiliyor seni doktor kanaman olduğu halde nicin yollamısTabi ki hatırlıyorum.Sevdigim profillerden biriydin..Sağol canım Allah razı olsun.Normal doğum yaptın diye hatırlıyorum.Siz nasılsınız iyisiniz değil mi?Sevgiler canim
Canım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladıevet normal oldu. ama normal diye de diretmedim sadece en basından beri inandım. ve sezeryan risk durumunda bir secenekti benim icin. ssvd sıkı takip altında yapılabiliyor seni doktor kanaman olduğu halde nicin yollamıshani imza attırma gereksinimi duymus anlayamadım. bu durum ultrasonda görünmüyor mu? acaba biraz da o doktorun ihmalkârlığı mı? bu sabah okudum bu konuyu. inan sabahtan beri aklımdasın dua ediyorum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. biz iyiyiz cok sükür. sen bizi düsünüp canını yakma, oğluna sıkı sıkı sarıl♥
Canım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladıevet normal oldu. ama normal diye de diretmedim sadece en basından beri inandım. ve sezeryan risk durumunda bir secenekti benim icin. ssvd sıkı takip altında yapılabiliyor seni doktor kanaman olduğu halde nicin yollamıshani imza attırma gereksinimi duymus anlayamadım. bu durum ultrasonda görünmüyor mu? acaba biraz da o doktorun ihmalkârlığı mı? bu sabah okudum bu konuyu. inan sabahtan beri aklımdasın dua ediyorum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. biz iyiyiz cok sükür. sen bizi düsünüp canını yakma, oğluna sıkı sıkı sarıl♥
ah kader.. bunları yasayacagın, bununla sınanacağın varmıs. can’ın alacak nefesi varmıs. dayanması eminim cok zordur.Canım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladı
Evet canim ozel egitimde calistim 3 yil..bu sp li cocuklarimiz vardi her biri melekCnm sen öğretmen miydin unutmusum bak onu
Ah yaaa ben sizi hatirladim simdi, konuyu yazinca siz. Allah acil sifalar versinCanım öyle olmadi.Akşamüstü saat 18.00 de nst ye girdim ultrason da sıkıntı yoktu.Bebek te ben de gayet iyiydik. Gece 1.30 da sanci başladı.Ilcedeki hastaneye gittim sancimi ve doğumun başladığını teyid etmek için.Orda kalp atışları düşmeye başlamıştı.Hastanede dr yoktu.Kendi doktorumu aradim kanamam var dedim.Normal dogumda bir miktar kanama olur kalp atislari hala dusuk olursa sezeryana aliriz,gel dedi.Konuyu anlayamadi gecenin 3 ü.Adam uyku sersemi zaten..Hastane doktoru ile de telefonla gorustuk o da gideceksen git dedi.Ben de sorun yok o zaman diye imza atıp çıktım.Hatalar silsilesi yani.Benim de hatam var doktorların da..1.5 saatlik mesafedeyiz.5.30 da kendi doktoruma ulaştım.Gittiğimde çok kötü durumdaydım.Kanama kusma şok... yerlerde sürünüyordum.Can 2 saat boyunca oksijensiz kalmış.Coktan olan olmuştu zaten..Kalbi durmuştu..Plesanta kopması önceden anlaşılmıyor.O anda oluyo.Gündüz olsa doktor olurdu ultrasonla bakar anlardı.Can da daha az hasarla kurtulurdu belki ama.Sanssizliklar hatalar birbirini kovaladı
Anladım canım.Allah tüm ailelerin yardımcısı olsun.Derdi de dermanı da veren birEvet canim ozel egitimde calistim 3 yil..bu sp li cocuklarimiz vardi her biri melek
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Allah sabır versin. Allahın sınavı hepsiHerkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim boş çıktım.Bebegim ileri düzeyde oksijensiz kalmıştı ve ölü doğmuştu.Mudahale ile hayata döndürüldü ama 1 ay komada kaldı.Koma halinden biraz çıktı ama durumu hala çok kötü.Komadan bir önceki evrede.Sadece gözlerini açıyor ama kırpmıyor.Hipoksik iskemik enselofapati.3.evre.Beyni ve vücudu felç malesef..Yasayabilirse ağır şekilde sekelli olacak.Su anda hiç kıpırdamıyor emme yutma yok dış dünya ile hicbir bağı yok.Refleksleri yok.Surekli nöbet geçiriyor.Şok evresini atlattım ama kabullenmek hala öyle zor ki...3.5 yasinda bir oglum daha var..O gece cok kotu seyler yaşadığımız icin onu da oyun teraspistine goturuyorum.Kendim de gidiyorum ama psikologum bile ne diyecegini bilemiyor...Her hafta Can im bebegim ayri sorunlarla mucadele ediyor.Hayata tutunmaya calisiyor.Benimle ayni durumu yaşayanlar oldu mu?Desteğinize ihtiyacım var..Gerçekten bir annenin yaşayabileceği en kötü durumlardan biri bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?