Bebegim ölümle savaşıyor

Allah yardimcin olsun cnm ,benim de engelli kardesim var az cok anlayabiliyorum seni ama hic aklina kötüyü getirme ,Rabbim büyük sabir,dua,umut ile ins olmayacak sey yok asla umudunu yitirme cnm

Bu ne demek anlamadımda Allah şifa versin
Ağır sekelli yani agir engelli olacak..Vücuden ve zihnen.Beyin işlevlerini yerine getiremiyor hasar sebebiyle ..Sagolun,amin..Bizim için şifa yasama tutunabilmesi olur.Saglikli olma ihtimali yok malesef

Rabbim böyle emretmişti ve böyle oldu imtihan ya... Rabbim bu imtihanın sonunda gösterdiğiniz sabır için avlarınıza baştan aşağı nûr dolu şifalar versin inşaallah. Çok üzgünüm.

Allahim saglik, şifa versin O'nun yaninda herşey boldur O ne derse o olur. ALLAHIM saglikli ömür versin insallah gercekten cok uzüldüm

Ahh çok üzüldüm çok kötü olmuş sağlıklı bebek 2 saat içinde nasıl bu hale gelmiş.Sanci kanama ve Kalp atışları yavaşlayan bebek nasıl acilen sezeryanla alınmaz nasıl imza atıp eve gittiniz Ben uzun yıllar hastanede çalıştım üzülerek söylüyorum ki olmaması gereken birsürü şey olmuş çok üzüldüm Allahım cektirmesin insalah yardım etsin size.

Merhaba eve gitmedim de kendi doktorum gel dediği için daha uzak olan hastaneye gittim.Malesef hatalarımız çok..Insanın basireti bağlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…