Bebeğim renklerimi götürdü

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
Bundan 5 yıl önce evlendiğimde hayatımda renkler vardııı..Gök mavi, çimen yeşil....Kırmızılar,pembeler vardı hayatımda...Çocuk mu ? istemiyoduk tabiii...Aradan 2 yıl geçtikten sonra öğrencilerimi koklarken hepsinin bi başka koktuğunu farkettimm..Acaba benim bebeğim nasıl kokardı ki?????? Tamam dedim zamanı geldii..Hayatımda ki renklere bi yenisini ekleyelim...Sağlıklıydık isteyince olur sandık...Bi kaç aydan sonra neden acaba demeye başladık....Her kafadan bi ses çıkıyodu..İlişkiden sonra sırt üstü yattt!!!! Tamam işte eksik buydu...Bunu da denedik ...Hayatımdaki renkler azalmaya başlamıştı...Hersabah bu düşünceyle uyanmayı en iyi sizler bilirsinizzzz..Sonra dokor maceraları başladı...Aradan 4 yıl geçmişti bile...Her şey siyah beyazdı artık............Kırmızılar,morlar yoktu hayatımda.................Tüp bebek yaptırmaya karar verdik...İlk denemede sonuç pozitiftiii...Kendi bebeğimi koklamaya yaklaşmıştım artık...Bebeğim renkleride beraberinde getirdi....Gök ne kadar da maviydi...Kalp atışlarını duyduğum gün gokkuşağını gördüm ekranda................Ultrason ekranı adeta gökkuşağıydı....İki hafta sonra bugün en renkli elbisemi giydim...Bebeğimi görecektimmmm.......Elbisemde her renk vardı tıpkı bebeğim gibi.............Ultrason siyah beyazdı .................Gökkuşağım kaybolmuştu.........Bebeğim renklerimi de alıp gitmişti...Beni siyah beyaza mahkum etmiştiiiiiiiiiiiiii.....Ben onu çok sevmiştim ama o beni istememiştiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................Çok ama çok kötüyümmmm

üzülme canım benim acını bile ne guzel anlatmıssın hayırlı zamanda sağlığıyla gelir bebeğin inşallah

gozdemmcimm..

umutsuzluga kapilma hemen.. inss dunyan renklenir en kisa zamanda yeniden.. allah sana ve esine saglik versin oncelikle.. Basari elde ettiyseniz bundan sonra da elde edersiniz cabucak ins... Sen yeterki kenddin iyi ol..

canım benim inanki söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum.....
inşallah rabbim en kısa zamanda hiç ummadığın biranda birdenbire reklendiriverir güzel dünyanı......

gozdemcim eminim çok zorlu bir dönemdesin ama nolur birazda olumlu tarafından bak canım.ne güzel ilk denemende bişeyleri tadabilmişsin.ben tekrar yaşayabileciğine de inanıyorum çünkü doktorların dediğine göre rahim bir kez hamile kalmayı öğrenince gerisi de geliyormuş.belki de hiç tedavisiz gelecek meleğin sana bide böyle düşün.ben de 5 senedir mücadele içindeyim 2 kez aşılama ve 2 kez de tüp bebek denedik ama bir sonuca ulaşamadık yine de pes etmiyorum çünkü biliyrumki benden çok daha fazla bu uğurda mücadele veren dostlarım var.belki hakkında hayırlısı böyleydi rabbim daha büyük acılar vermesin canım.bence hayatındaki tüm renklere haksızlık etme derim eminim o renkler başka şeyleri de temsil ediyodur sen farkında olmasan da..

gözdecim Rabbim sabrınızı artırsın.............sıkıntıların sana mükafat olarak geri dönecek inş.

gözdemcim umutsuz olma lütfen Allahımızdan isterken hayırlısı ne ise o olsun demiyomuyuz demekki senin içinde hayırlı olan şuan için buymuş şuna sevinmelisin azda olsa o duyguyu tatdın ne kadar güzel birşey 7 yıldır bekliyorum ben henüz o duyguları yaşamayı başaramadım ama umudumuda yitirmedim inş. Allahım en kısa zamanda yeniden meleğine kavuşturur yeniden renklerine kavuşursun canım

biliyorum üzgünsünüz hem de çok ama bir defa olduysa devamı da gelecek inşallah, o gelmeden bildiğiniz tüm renkleri içinize doldurun, bu defa geldiğinde şu anda kadar gördüğünüz tüm renklerden farklı olacak çünkü ve sizi hiç bırakmayacak...

merhaba gozdemmm ben de bebegimi kaybettigim zaman ayni boslugu yasiyordum ve dunyada bebegini kaybeden tek insan benmisim gibi mutsuzdum ,bu siteye girdikden sonra aman tanrim dedim ne kadar cok kadin var benim yasadilarimi yasayan dedim ve yalniz olmadigimi anladim ,zamanla ilk gunku acim azaldi ama tabi tam olarak degil ,kac yasindadin bilmiyorum ama hersey bitmis gibi birakma kendini ,tup bebek de herkes ilk denemede bebegini eline alsaydi belki burda hicbirimiz olmayacaktik bunlari paylasmayacaktik ,zor bir donem bunu hepimiz biliyoruz ,pes etmeden guclu olarak yoluna devam et bol sanslar

gözde cim cok geçmiş olsun canım allah sabır versin canım bende 2 kere tüp bebek yaptırdım ikiside tutmadı ve cok yıkıldık ama yapabilecegimiz bişey yok allah insaalah ikinci denemende sana bebegini bagışlasın

canım napalım sabır ediyoruz baska çaremiz yok bu ay tekrar doktora gidecez 3 .deneme için

burda sana yazan herkesin renkleri ya siyah beyaz yada yeni renklenmeye başlıyor.hepimiz bu yolculuktan geçtik.4 yıl sonra ilk tüp bebek deneyimimde benimde bebeğim erkenden bırakıp gitti beni.sonra düşündüm tutmasaydı daha çok üzülürdüm.umudum vardı demekki anne olabiliyorum dedim.kendimi toparlar toparlamaz ikinci denememi yaptım ve 26 gün sonra kucağıma alacam yavrumu.umudunu asla kaybetme.renklerini kaybetme.bebeğin yakında gelecek.

inşallah en kısa sürede hayatın tekrar renklenir canım ve tabiki şasnlısın ki ilk denemede poziitifi görmen bile anne olabilme ihtimalini arttırıyor 3ay önce ilk denemede negatifi aldım ve hala şansım varmı yokmu bilmiyorum

canım seni çok iyi anlıyorum
allah yar ve yardımcın olsun çok zor tabiii üzülme demek saçma
inşallah en kısa zamanda tekarar gelir bebeğin benim kanamam ve lekelenmem devam ediyor bilmiyorum sonumuz ne olacak duadan başka elden birşey gelmiyor
çok geçmiş olsun canım

canım Rabbim yardımcın olsun sabır versin kurban olduğumm
inan dicek bişey bulamıyorumm inşalahh meleğinn tekrar gelir ve sonuna kadar seni bırakmazzz sıkı sıkı tutunur inşallah

:1hug:Hayatın yeniden renklenir üzülme demek çare değil ama ilk değilsin gene olur inş. dualarımız sizlerle.Allah hayırlısını versin:)

canım çok geçmiş olsun üzülme diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum.senin o gökkuşağın bir gün mutlaka yeniden çıkacak unutma.bu mübarek ayda hepimiz birbirimize bol bol dua edelim

Back
X