Dr düzelir demişHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Başın ağrıdı diyelim bak internete "baş ağrısı beyin tümörünün belirtisi olabilir" haberlerini görürsün. Niye kendinize bunu yapıyorsunuz hiç anlamıyorum.
İnşAllah çok teşekkür ederimBenim oglumun da bagirsaginda parlama görülmüştü. Aynen doktor sıkıntılı bir durum yok demişti ve olmadi cok şükür.
Sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah
Evet erkek. Doktorda erkek bebeklerde sık görülüyor dedi.Bebeğinizin cinsiyeti erkekse böbrek ile ilgili genişleme sık rastlanan bir durum diye biliyorum dogumdan sonra hatta doguma kadar normale dönüyor. Kalp ile ilgili olanını bilmiyorum ama Rabbim hayırlısıyla sağlıkla aldırsın kucağınıza inşallah.
Evet erkek. Doktorda erkek bebeklerde sık görülüyor dedi.
kesinlikle ailelere saygısızlık etmek veya üzmek amacında değilim. Ne olursa olsun o benim meleğim. İçimde pıtırtılarını hissediyorum. Ama taktir edersiniz ki anne adayı olarak üzülüyorum, yavrum için endişeleniyorumDoktoru sorun olmaz büyük ihtimalle demiş. Ha olabilir mı evet olabilir de bu ihtimal. Ama burda down sendromlu olabilir mı diye tüh vah etmek down sendromlu çocuğu olan ailelere çok büyük haksızlık olur. O yüzden içinize sinmediyse bir perinatologa daha görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?