- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
Benimde ultrasonda bebegimin kalbinde parlama vardi,banada ayni sekilde korkulacak birsey yok cogu bebekte gorulur bu onemli birsey degil demislerdiHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Başımıza gelen bir olayı anlatmak istedim canım konunu okuyunca.Hanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Hanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Amin inşAllah. Rabbim hepimizin çocuğunu korusun. Teşekkür ederim.Allah sapasağlam,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini.Allah korusun
Amin İnşAllah. Allah razı olsunBaşımıza gelen bir olayı anlatmak istedim canım konunu okuyunca.
Yengem hamileyken fakülteye kontrole gittiğinde bebeğin sol kolu ile sağ bacağının gelişmediğini ve down semdromlu oldugunu söyleyip o an hemen almak istedi doktor. Yengem buna müsade etmediği halde zorladılar ama yengem hastaneden cıktı ve aldırmadı. Çok zorlu süreçler yaşadılar korkular vs. Başka doktora gitti ve öyle bir şeyin olmadığını bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu öğrendi. Ve şuan 1nci sınıf öğrencisi cok akıllı sağlıklı bir prensesimiz kendisi. Yengemin tek düşündüğü şey eğer öyleyse bile bana Rabbimin hediyesi diyerek asla aldırmayı düşünmedi. Hep dua etti. Bu hayatta başımıza ne gelirse gelsin Allah ı düşünmeliyiz ve hep dua etmeliyiz. Rabbim bizim için en uygununu düşünüyor çok şükür. Sakin üzülme şükret ve dua et. Herşeyin çok güzel ve bebeğinizin sağlıklı olması için dua edeceğim. Umarım sağ sağlim sağlıklı alırsınız evladinizi kucağınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?