bebeğim sağlıklı olsun :(

Arkadaşımın çocuğunun kalbinde delik gözümükstü. Doktorlar ameliyat felan gerekebilir demişti. Ama dogumdan sonra baktılar kendiliğinden kapanmış. Insallah sizdede birsey cikmaz ve sağlıkla kucaga alirsiniz bebeginizi

Elbette endişelenmekte haklisin ancak şimdi burda biri diyecek ki evet bende oldu diğeri diyecek ki bende olmadi. Yani hiç bir sonuca varamayacak daha da kafanız karışacak. Daha hamileliginizin ortasindasiniz. 20 hafta var kısmetse doğuma kendinize zehir etmeyin. Çocuklarımız Allaha emanet hayırlısını versin Allahim

Amin teşekkür ederim.

Bende dün girdim bişey çıkmadı çok şükür

Dr endişelenme demiş endişe etme stres yapmak da riskli

Hem internete bakma sen iyi bişey çıkmaz ordan

Geçmişler olsun!
Sağlıkla,huzurla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Korkarak hamilelik geçiren bir anne olarak
Elinizden dua etmekten baska birsey gelmez degil mi ?

Bu anlar bidaha gelmez diyelim ki bebeginiz sagliksiz dogacak bunu suanda üzülerek duzeltemezsiniz..

Umarim birşeyi yoktur dr lar sadece korkutmaktan baska birsey bilmiyorlar ama gorduklerini de söylemeleri lazim bilemiyorum.
Insaallah saglikla alirsiniz bebegnizi..

Lutfen su anlarin kiymetini bilin ben bebegimin karnimdaki hareketlerini o hareket ettikce nasıl sevindigimi o ladar cok özlüyorum ki

Internette yazanlara sakın bakmayın doktorlarin söylediklerine bakin sadece. Iciniz rahat etmiyorsa birkaç doktorla daha görüşün. Ben öyle yapiyordum biri kolu bacagi kisa dese hemen özelden bi detayli uktrasoncu ayarlayip koşuyodum icimi rahatlatiyodu. Bide bol bol saglikli bebek dualari okuyun

Benim hamileligimde çok korkarak geçmişti en son özelde bir doktor buldum o kadar iyi şeyler söylediki ve o yapti dogumuda dedigi gibide çıktı digerleri hep boşuna korkutmuş beni. Dogru doktoruda taa 7.ayda buldum büyük şanssizlik. Çok bilgiliydi en başta bulsaymişim onu keşke

Kalpte ve bagirsakta parlama olması bazı durumların habercisi olabiliyor maalesef. Tabiki olmayadabilir. Zihninizi çok meşgul edeceğine bence bir perinatalog ile görüşün. Umarım sagliklidir bebeğiniz, geçmiş olsun.

Icinize sinmediyse bir doktora daha gorunun derim ben bir genetik biyolog olarak. Yani her an icinizde suphe kalacaksa baska bir doktor da gorsun, gerek gorurse kromozom analizi ister emin olursunuz. Saglikli dogum olsun insallah

doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini ama internette yazılanlar beni çok korkuttu.

Demissiniz

2 doktor korkuları birşey yok diyorsa
İnternet bakıp neden moralini bozuyorsun
Sen şimdi stresten yemek bile yemiyorsundur

İnternete bakarsak durduk yere hapsirmayi ölüme götürüyor

Sakın internete bakıp moralini bozma...
Olmadı 3.doktora git
Birşey çıkmaz inşallah canım

Endişe etmeyin böbrek genişleme olayı anne karnında ve iki yaşına kadar normal boşuna kendinizi uzuyorsunuz

Biraz önce sanki çıkar beni der gibi tepişiyordu minnuşum. Gözlerim doldu o an. Rabbim' e şükürler olsun. Kaç doktor çocuğun olmaz dedi çikolata kisti yüzünden ama evlenir evlenmez hamile kaldım. Allah çok büyük. O benim mucizem.

Hic bisey olmaz merak etme...genişleme bizde de vardi kendiliginden gecti gitti..gecmezse bile tedaviyle geciyor ilk yılda

Bu problemler down sendromu riskini yükseltmez, down sendromu bu problemlerin olma olasılığını arttırır. 2'li tarama temiz çıktıysa down yoktur diye tahmin ediyorum ama çok çok küçük olsa da ihtimal var tabii ki. Ense kalınlığı Vs ölçüldü mü nasıldı sonuçları?

Kendini hiç üzme canım streste yapma olumlu düşün herşeyiyle bebeğinin iyi olduğun düşün Allahın izniyle sağlıkla doğar çocuğun.
Bunlar düzelecek şeyler çünkü inşallah.

Ölçüldü onların hepsi 12. haftasında hepsi gayet iyi demişti doktorum

Benimde 2 li tarama testi kötü çıkmıştı. 9 ay hep acaba duygusu ile yaşadım. Ama çok şükür sağlıklı oldu.

Reactions: bay
İnternette yazılanlara göre ben her ay başka bir kansere yakalanıyorum. Anne karnında olan bazı komplikasyonlar doğumda kendiliğinden geçiyor, geçmeyenler büyük oranda sonrasında düzelebiliyor. Hem bahsettiğiniz şeyler ölümcül olmuyor üzülmeyin ve internetten uzak durun. Hamile psikolojisi ile iyice kafayı yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…