- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.542
- 598
Elbette endişelenmekte haklisin ancak şimdi burda biri diyecek ki evet bende oldu diğeri diyecek ki bende olmadi. Yani hiç bir sonuca varamayacak daha da kafanız karışacak. Daha hamileliginizin ortasindasiniz. 20 hafta var kısmetse doğuma kendinize zehir etmeyin. Çocuklarımız Allaha emanet hayırlısını versin Allahimkesinlikle ailelere saygısızlık etmek veya üzmek amacında değilim. Ne olursa olsun o benim meleğim. İçimde pıtırtılarını hissediyorum. Ama taktir edersiniz ki anne adayı olarak üzülüyorum, yavrum için endişeleniyorum
Amin teşekkür ederim.Elbette endişelenmekte haklisin ancak şimdi burda biri diyecek ki evet bende oldu diğeri diyecek ki bende olmadi. Yani hiç bir sonuca varamayacak daha da kafanız karışacak. Daha hamileliginizin ortasindasiniz. 20 hafta var kısmetse doğuma kendinize zehir etmeyin. Çocuklarımız Allaha emanet hayırlısını versin Allahim
İNŞALLAH. Allah razı olsunGönlünüzü ferah tutun lütfen
Bebişiniz eminim çok sağlıklı olacak:)))
Bende dün girdim bişey çıkmadı çok şükürHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Internette yazanlara sakın bakmayın doktorlarin söylediklerine bakin sadece. Iciniz rahat etmiyorsa birkaç doktorla daha görüşün. Ben öyle yapiyordum biri kolu bacagi kisa dese hemen özelden bi detayli uktrasoncu ayarlayip koşuyodum icimi rahatlatiyodu. Bide bol bol saglikli bebek dualari okuyunHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Endişe etmeyin böbrek genişleme olayı anne karnında ve iki yaşına kadar normal boşuna kendinizi uzuyorsunuzHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Biraz önce sanki çıkar beni der gibi tepişiyordu minnuşum. Gözlerim doldu o an. Rabbim' e şükürler olsun. Kaç doktor çocuğun olmaz dedi çikolata kisti yüzünden ama evlenir evlenmez hamile kaldım. Allah çok büyük. O benim mucizem.Korkarak hamilelik geçiren bir anne olarak
Elinizden dua etmekten baska birsey gelmez degil mi ?
Bu anlar bidaha gelmez diyelim ki bebeginiz sagliksiz dogacak bunu suanda üzülerek duzeltemezsiniz..
Umarim birşeyi yoktur dr lar sadece korkutmaktan baska birsey bilmiyorlar ama gorduklerini de söylemeleri lazim bilemiyorum.
Insaallah saglikla alirsiniz bebegnizi..
Lutfen su anlarin kiymetini bilin ben bebegimin karnimdaki hareketlerini o hareket ettikce nasıl sevindigimi o ladar cok özlüyorum ki
Ölçüldü onların hepsi 12. haftasında hepsi gayet iyi demişti doktorumBu problemler down sendromu riskini yükseltmez, down sendromu bu problemlerin olma olasılığını arttırır. 2'li tarama temiz çıktıysa down yoktur diye tahmin ediyorum ama çok çok küçük olsa da ihtimal var tabii ki. Ense kalınlığı Vs ölçüldü mü nasıldı sonuçları?
Benimde 2 li tarama testi kötü çıkmıştı. 9 ay hep acaba duygusu ile yaşadım. Ama çok şükür sağlıklı oldu.Kızıma hamileyken 2'li tarama testimin sonuçları yaşıma göre yüksek çıkmıştı. Gittiğim doktor beni çok korkuttu hemen sıvı alınması lazım falan diye telaşlandırdı beni eğer eşim yanımda olmasaydı o anda ne yapıyorsanız yapın bile derdim.
sonra eşimle doktor araştırdım başka doktorlara gitti renkli ultrasona girdim. Bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür. Tabi bu sırada ben de herşeyi araştırıyorum saçma şeyler okuyorum diğer randevum gelene kadar neredeyse ölü gibi gezdim. Yemek bile yiyemedim. O yüzden çok internete güvenmeyin evet araştırmak güzel ama zaten doktorunuz size gereken bilgiyi vermiş hamile halinizle kendinizi üzmeyin..
Sağlıkla alın kucağınıza ... :)
İnternette yazılanlara göre ben her ay başka bir kansere yakalanıyorum. Anne karnında olan bazı komplikasyonlar doğumda kendiliğinden geçiyor, geçmeyenler büyük oranda sonrasında düzelebiliyor. Hem bahsettiğiniz şeyler ölümcül olmuyor üzülmeyin ve internetten uzak durun. Hamile psikolojisi ile iyice kafayı yersiniz.Hanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?