bebeğim şehit oldu

canım cok acı bir travma yaşıyorsun böyle rüyalar görmen gayet normal eğer yardım alıyorsan dr la paylaş bu rüyalarını eminim bizden daha cok yardımı olur..
rabbim sana sabırlar versin dualar yardımcın olucaktır inşallah..

Suuucum, Aylardır forumlara sessizce girip takip eden ben,size başsağlığı dileyebilmek ve acınızı derinden paylaştığımı söylemek için üye oldum.Şuan bile yazarken ağlıyorum,kalbim acıyor.Allah size metanet versin

kuzum vicanını çok dinliyosun o yüzdende o rüyaları görüyosun kendini yargılama bebem,,sana gülüyo anne üzülme diyor işte

ahh ahh girip girip senin konuna üzülüyorum..elimizden bişey gelmez cnm nolursun sabret dayanıklı ol...o rüyalar bencede ruh halinden ötürü görüyosun...acın daha yeni karmakarışık gerçği yansıtmayan rüyalar görmen çok normal...şu an aklında her sanıye bebeğin,travman daha yeni...kendini suçlama...rabbim ol diyince herşey oluverir şüphesiz..o herşeye kadir...en yakın zamanda sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin sana inşallah

Canım, bitanem başın sağolsun.Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.Allah'ım kimseye evlat acısı göstermesin inş.Hepimiz Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz.Rabbim bebeğini almış, cennetin en güzel köşesinde seni bekliyordur inş. Rabbim doğacak çocuklarına uzun ömürler versin inş.

bebegım cennetı mekanı onun o yuzden uzulduğunu göruyor ve allah sana ne denlı mutlu olduğunu gösterıyor..Cok ağır travma geçiriyorsun emınım zamanla hafıflwyecek psıkastrıne çok guvenıyorum

Allah a sığının ki güç versin ve böyle zamanlarda herkezden daha fazla ruh sağlığımıza dikkat etmeye çalışmalıyız çünkü tüm kötü düşünceler ve vesveseler şeytandan kaynaklanmaktadır. muhtemelen gördüğünüz rüyalarda bunların etkisi altında görülmüş oluabilr. tüm rüyalar RAHMANİ değildir. Şerre yorup kaygı etmeyin sakın. Allah a sığının dua edin ve metanet dileyin

Son düzenleme:
zayıf olduğumuz anı kollayıp bizi yıpratmaya çalışırlar duayla kalkanınızı oluşturun . Unutmayın yer gök dua üzerindedir...

ay canım cok kotu oldum yazını okuyunca allahım sana sabır versın arkadaşım ne dıyeyım sozun bıttıyı yer..mekanı cennet olsun meleyımızın

çok üzüldüm kardeşim inan kaç saattir ağlıyorum. allah rahmet eylesin, meleğinle cennette buluşursunuz inşallah( allah başka acı göstermesin....

acınız anlatılamaz biliyorum. içim kan ağladı. sizlere sabır diliyorm ama anılardan biran önce sıyrılmanız lazım. çok üzgünüm..........

rabbim sabırlar versin .çok üzüldüm rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah.çok kötü oldum

çok acırabbim sabırlar versin..dayanma gücü versin,meleğinle allah cennette kavuştursun inşallah..

tesekkur ederım,kızım karnıma düştü down sendromu dediler,yuzlerce kisi tanımadıgı halde dua etti,Allahıma şükürler olsun cok zeki bir bebek olarak dünyaya geldi ,doğdu hiç tanımadığım insanlar gözünüz aydın dedi,kızım vefaat etti tanıyanlar hariç ve tanımadığım kişler bassağlıgı diliyor ve hiç tanımadığı siz teyzeleri bu kadar derinden üzülüyorsunuz...

Annem bambaşkaydı yokluğu simdi daha cok koyuyor...ben onu çok özlüyorum napıcam bilmiyorum..bugun mezarlığına gittim kuşlar etrafında idi yavrumun yanında ötüşüyorlardı...

ben sımdı evımdeyım,o toprağın altında ...cok acı cokk....her ne kadar ıyı olsada bır bebek annesız ne yapar oda cok üzüluyor bılıyorum....

sucuuum nolur üzülme o cennette bunu biliyorsun.kevser su şu anda olduğu yerde hiç olmadığı kadar mutludur.
rabbim sana ve eşine sağlık ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…