Günlerdir, sayısız kereler şu an yazmaya başladığım şekilde sayfayı açıp açıp bekledim. Ama ne elim tuşlara dokunabildi, ne tuşlar dokununca yazabildi. Her defasında tekrar denediğimde sonuç yine hiç değişmedi. Duyguların, kelimelerin, tesellilerin, sabır dilemelerin kifayetsiz kaldığını yazmak bile kifayetsiz kalacakı çünkü. Benim gibi hissettiği halde, tarifi olmayan duygularınıza ortak olabilmek adına, bir nebze de olsa teselli edebilmek adına, ne söyleyebileceklerini ne yazabileceklerini aynı benim gibi bilemedikleri halde yine de tarifi zor üzüntülerini, tesellilerini, dualarını ve yüreklerini bu sayfalara bir kelimeyle de olsa yazmayı başarabilen herkese kendi adıma da teşekkür ediyorum çünkü onların yazdıkları, buraya bir noktacık koyamayan bana bile teselli ve destek oldu. Ne çok yürek yanaklardan süzülen gözyaşlarıyla birlikte, Sevgili Su ve annesi için burada koskoca tek bir yürek oldu. Allah herkesten razı olsun inşallah.Allaha buyuk konuşmak istemem ama emınım senınkıde zordur ama böylesıde daha zor be abla sanki,kucağında emzırıyorsun,senden beslenıyor,sana muhtac ,kokularınız aynı , her daim yanyana,gecen gündüzüne karışıyor,günün her vakti beraber,kokusuyla uyuşmak onun tadını almak ,bakışları gülüşü ağlaması bunlar nasıl unutulacak...evin şu köşesinde yatırdım şurada emzirdim şuraya kustu,burda şunu yaptı vs. ya geriye kalan eşyaları,kullandıkları kullanamadıkları ,heveslerin hayallerin bir anda uçup gitti,kokusunu bıraktı,kokladıkca burnumun direği sızlıyor... ne bilim işte tarifi olmayan duygular bunlar..........
[sıze=3]kuzummm gamzem dün gece rüyalarımdaydın..
Allahım hayırlara çıkarsın ama uyandığımda çok mutluydum ..
Kent hastanesinde uzun bir koridorda bazı odaların pencerelerinden aydınlık vuruyordu bazı yerler çok karanlık geçiyorum arkamda uras geliyor ..koridorun sonundaki odanın kapısı aralık ve içeriye seni aramak için kafamı uzattığımda annen ve dr.volkanı görüyorum kucağında ağlayan esmer tenli br erkek bebek ve giydirmeye gidiyoruz dediler ve odadan çıkardılar ..sana sarılıyorum ..
Allahım bir gün bu rüyanın gerçekleşeceğine inanıyorum kuzum.. Daima seninleyim..
[/sıze]
amin.bazen kalabalıkta gülerken bile icimde hep bi burukluk oluşuyor bu hep böylemi olacak,gece yastığa başımı koyduğumda bebeğimin hayali uykuya dalamıyorum,yatakta sağa dön sola dön ,hayat boş gelıyor ... evlat acısı ne kötü bırseymiş,hamıleyken ınsan bırsey anlamıyor,bebeğinle ilk temas göz göze gelınce işte bu benım yavrum parcam oluyor,zaman gectıkce onsuz bırsey düşünemıyorsun..bebeğimi cok özlüyorum her gecen gun daha da cok
Şuan gözyaşlarım yanaklarımdan süzülüp dökülüyorGünlerdir, sayısız kereler şu an yazmaya başladığım şekilde sayfayı açıp açıp bekledim. Ama ne elim tuşlara dokunabildi, ne tuşlar dokununca yazabildi. Her defasında tekrar denediğimde sonuç yine hiç değişmedi. Duyguların, kelimelerin, tesellilerin, sabır dilemelerin kifayetsiz kaldığını yazmak bile kifayetsiz kalacakı çünkü. Benim gibi hissettiği halde, tarifi olmayan duygularınıza ortak olabilmek adına, bir nebze de olsa teselli edebilmek adına, ne söyleyebileceklerini ne yazabileceklerini aynı benim gibi bilemedikleri halde yine de tarifi zor üzüntülerini, tesellilerini, dualarını ve yüreklerini bu sayfalara bir kelimeyle de olsa yazmayı başarabilen herkese kendi adıma da teşekkür ediyorum çünkü onların yazdıkları, buraya bir noktacık koyamayan bana bile teselli ve destek oldu. Ne çok yürek yanaklardan süzülen gözyaşlarıyla birlikte, Sevgili Su ve annesi için burada koskoca tek bir yürek oldu. Allah herkesten razı olsun inşallah.
Size de Yüce Mevla bu imtihanınızda büyük sabırlar ihsan eylesin. Dağların taşların taşıyamayacağı ve kabul etmediği var insanoğlunun sırtında. Hepimizin sınavı başka başka. Ama evlat acısı bu, mutlaka ki hepsinden daha başka. Allah büyük sabır versin inşallah. Şehit annelerinin feryatlarını görünce de hep kilitlenmişimdir çoğunlukla. Hani ilmek ilmek dokuyup emek emek büyütmüşler ve asker eylemişler. Sonra gittiği yerden, ay yıldızlı bayrağa sarıp bir arabaya koyup gönderivermişler ...
Ama evlat bu. Daha öpüp koklayamadan, daha yüzünü göremeden kaybeden analara da sorsanız, acaba onlardan daha yaralı bir yürek var mıdır? Yoktur tabi ki. Ateş bu, bir kere düşmeye görsün. Ama az, ama çok ille de yakar. Ve sonuçta asıl hakikatten gayrı, yani bunca duyguları yaşayabilen kendi canlarımızı da bize emanet veren, yerleri gökleri ve her bir zerreyi yaradan Alemlerin Rabbi Yüce Allah tan gayrı sığınılabilecek başka bir yer olmuyor işte yine nihayetinde...
Ve hiç unutmak olur mu melek yavruları? Onlar üzülmezler mi sonra? annelerimiz bizi ne çabuk unuttu demezler mi? Tabi ki hatırlanacaklar, tabi ki onlardan hatıra olan kah bir yelek, kah bir gömlek, kah bir anı, kah bir söz, daha kokusunu bile duyamamış anneler için ise kah içlerindeki bir kıpırtı, kah bir sancı ..... Onları hatırlatacak daha pek çok anı...
Ama, sadece özlemle hatırlamalı... Kimi sel olup çağlayan gözyaşı, kimi burun direği sızısı, kimi kalp ağrısı ama hepsinde bir tebessüm mutlaka olmalı... Anneciğine bir gün mutlaka kavuşmayı bekleyen yavrulara da işte ancak bu anne tebessümü teselli olmalı. İster hiç görememiş olsun, ister burada yazan annelerden birinde olduğu gibi daha baygındım yavrularımı bana verselerdi hiç olmazsa toprağa koyabilseydim diyeninden olsun hiç farketmiyor, hadi sevgili melek anneleri, Onların yerleri Allah"ın izniyle zaten belli ve onları tek üzecek olan şey de sadece sizleri üzgün görmektir belki... Anne tebessümlerinizi, anne gülüşlerinizi onlardan daha fazla esirgemeyin. Siz mutlu olun ki, Onlar da annelerinin mutsuz ve üzgün olmasıyla üzülmesinler. Sizce de hiç olmazsa onlar için bunu yapmanız gerekmez mi?
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Onun taktirine rızasızlık olur mu hiç? Olmasın. İnşallah Yüce Rabbim hiçbirimizi daha zor sınavlarla sınamasın. Herkese hayırlı günler diliyorum. Sevgimle
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?