bebeğim şimdilik UMUDUNA gebeyim..

htcvlkn

çıkmaz yolda yol aramakta
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
1.242
2
116
42
Edirne
annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence..

bebeğim babanla evleneli 1.5 sene oldu, baban denizci olduğu için senin aramıza katılma süreni biraz ertelemeyi (2012yılına) planlıyorduk. karada çalışmaya başlayana dek babacın.çünkü büyümenin her anına şahit olsun istedik babanda. sonra anneciğin doktora gitti ve polikistik over olduğunu öğrendi. doktor teyzen dedi ki çocuk yapmayı ertelersen kısırlık sorunuyla uğraşabiliriz. içim ruhum birden daraldı bebeğim. sana kavuşamama ihtimali canımı nasıl yaktı anlatamam. 3 aylık bir tedavi verdi annene. aralık ayından itibaren de korunmayı bırakmamızı söyledi meleğim.

biliyor musun bebeğim bu soruna sevindim bile biraz. belki bu sayede çok daha erken doğacaksın yaşamıma. senin için neler yapıyorum şu an bebeğim biliyor musun. soğan suyu içiyorum kaydirigubbakcemile3 baban anlatır sana ben yemeğe bile soğan kavurmazdım kokuyor diye. kaydirigubbakcemile3 civanperçemi diye kokusu soğandan beter bir çay içiyorum. ve doktor teyzenin verdiği ilaçlar çok midemi bulandırıyor ama sana değer meleğim. şimdi saraçoğlu diye bir prof var. onun pko için hazırladığı bitkisel bir kür varmış onu sipariş ettim.annenin arkadaşlarından bu kürle hamile kalan teyzelerin var. annen her yolu deneyip bu üç ayı hem ilaçlar hem de bitkisel yollarla dolu dolu geçirmeyi planlıyor kuzucum. ben sana sık sık yazıcam meleğim. anne ben nasıl dünyaya geldim sorusunu sorduğunda bana bak işte böyle kuzucum diye okuyacağım sana.

ben doğmamış bebeğime her özlemim de bu topike girip ona özlemimi anlatıcam arkadaşlar. sizler de anlatın bebeğinize neler yaşadığınızı, onu ne kadar özlediğinizi, nasıl heyecanla beklediğinizi. biliyorum onlar bu yazdıklarımıza, sevgimize karşılıksız kalamayacaklar. gelip düşüverecekler ellerimize Allahın izniyle bizim dualarımızla.. :Saruboceq:

canım rabbim işallah en kısa zamanda nasip eder bebişini.bende pkoluyum 7 yıla girmek üzereyiz.çok zor bir durum allah kimseye vermesin..ümidini yitirme hormon tahlillerini yaptır arada..bende tedavi görüyor her ay iki yumurtam oluyordu ama gebelik olmadı.doktorum normal olur diyordu hep.ama es geçtiği tam bir hormon tahlili yapmamasıydı.troid hormonum yüksekmiş bilmeden onca tedavi gördüm ve gebe kalmama engelmiş..şimdi troid tedavisi görüyorum nisandan beri.hakkımızda hayırlısı nasipte olmayınca bişey engel oluyor işte..

olacak canım Allahın izniyle sen de yaz şimdi bebeğine içten sıcacık bir mektup ben inanıyorum duyacak sesimizi onlar Allahın izniyle.. hormon tahlili yaptırıyorum canım kontrol altında tutuyor doktorum

"annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence.. "

oyle dogru anlatmıssın kı arkadasım...
umarım bekledıgın melege bı an once kavusursun,Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın...

olacak canım Allahın izniyle sen de yaz şimdi bebeğine içten sıcacık bir mektup ben inanıyorum duyacak sesimizi onlar Allahın izniyle.. hormon tahlili yaptırıyorum canım kontrol altında tutuyor doktorum

işallah canım içimizdeki özlemi hissedip gelirler en kısa zamanda..aman dikkat et pko hormonları etkiliyor.allah yardımcın olsun canım..:Saruboceq:

sağol canım inşallah.. ben anne olmak için önce bedenin değil yüreğin hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. öylesine hazırlık getiren dünyanın en büyük mucizesi bence bu. bazen elimi karnıma koyarım burada kanımdan canımdan bir parça olacak diye düşünürüm. o an bile kalbim çarpar heyecandan. inşallah canım sen de sağlıkla güzellikle alırsın meleğini kucağına..

o umudu, canı ile kanı ile, içinde hissetmen dileği ile canım ....:1hug:

o umudu, canı ile kanı ile, içinde hissetmen dileği ile canım ....:1hug:

inşallah canım inşallah.. biliyorum o benden çok heyecanlı gelmek için hadi anne bitir şu tedavini diye huzursuzlanıyor bile :ecrin_bebekpuyorumnanaktan

Canım Allah gönlünden geçenleri rahmine tez vakitte düşürsün. Dualarını kabul etsin...
Allah anneliği gerçekten hakedenlere, isteyenlere nasip etsin.
Yalnız canım benim kafama bi şey takıldı. ılaçlar ve bitkisel kürleri aynı anda kullanman ters bir durum yaratmasın.Doktoruna bu konuyu aç istersen..
ALLAH DUALARINI KABUL ETSıNN...

Duygularını ne gÜzel anlatmıŞın canım rabbım en kısa zamanda yavruna kavuŞmayı nasıp etsın ınŞallah allah kımsenın kucaĞını boŞ bırakmasın.

canım tşk ederim. doktoruma sordum ben bitkisel yolda denemek istiyorum diye. tabiki her doktor gibi o da oo süper ne iyi yapıyorsun demedi. ama hayır sakın yapma da demedi. saraçoğlu ısrarla zaten bunlar yardımcı tedavilerdir ilaçlarınızı bırakmayın diyor. olumsuz bir etkisini görürsem bırakıcam zaten tşk ederim güzel dileklerin sözlerin için canım.. Allah seni de meleğinle bir ömür boyu mutlu etsin inş..

bebeğim doktor teyzen bana üç aylık tedavi içinde doğum kontrol hapı vermişti. ama birkaç gündür araştırıyorum bu hapı kullanmam seninle buluşmamı erteleyebilirmiş. hapı bıraktıktan sonra birkaç ay geçiyormuş yumurtalıkların kendini toplaması. ama bizim o kadar vaktimiz yokki canım. babacın 3 ay kalacak zemuszemus ben adet olduktan sonra doktor teyzene gideceğim ona söyleyip bırakayım bu hapı..
böle yazmak çok iyi geliyor bana kızlar. bunları yazarken bir gün bunları meleğime okuma hayali beni inanılmaz dinginleştiriyor..
fatoş0808 canım tşk ederim inş sen de kuzucunla ömür boyu mutlu sağlıklı yaşarsın..

merhaba kuzucum. yarın istanbula doktora gideceğim. doktor teyzen bana biraz kızabilir gibi geliyor. çünkü ona sormadan doğum kontrol hapını bıraktım. ama meleğim hem korktum bıraktıktan sonra belli bir zaman seni beklemekten. hem de ben de çok kaşıntı yaptı. kronik mantarla uğraşıyorum da canım. yapmaz dedi doktorumuz ama yaptı. bırakınca baya rahatladım.. şimdi yarın ondan daha farklı bir tedavi isteyeceğim.. bakalım neler söyleyecek bana moral mi bozacak umut mu verecek.. seni hasretle bekliyorum meleğim..

merhaba doğmamış meleğim.. geçen hafta doktor teyzene gittim hem iyi hem kötü haberler aldım. doğum kont hapını bırakmakla iyi ettiğimi söyledi bazı bünyelerde alerjik tepkiler oluşturabilirmiş. sen de onlardan birisin demek çok zorlamaya gerek yok başka seçenekler deneriz dedi. iltihap ve mantar sorunum vardı kuzucum benim aylardır uğraşıyordum geçsin diye. iyi haber geçmiş bebeğim test sonucum tertemiz çıktı. ama miyonum tekrarlamış. bazen doğum kont hapı yapabilirmiş östrejen hormonundan. önemli bir yerde değilmiş ama yani senin bana gelmeni engellemezmiş. meleğim glucophage diye bir ilaca başlattı doktorumuz. şeker hastalarının kullandığı bir ilaçmış. pkolulardaki insülin direncini kırıyormuş bu ilaç. ama nasıl midem bulanıyor bilemezsin. normalmiş hemen her hastada yaparmış bunu. belli bir süre sonra alışırsın dedi. sana değer be canım yeterki sen hayırlısıyla tez zamanda düşüver kucağıma..

merhaba doğmamış hatta rahmime bile düşmemiş kuzucum. sana çok uzun zamandır yazmıyorum iyi haberler vermek için bekliyordum ama ne yazıkki bebeğim ilacı kullnmaya başlayalı iki ay oldu hala adetlerimde düzelme olmadı. geçen ay 2 kere adet oldum biri 3 gün sürdü. biri 17 gün. bu ayda 14 gün geçti hala yok.. adet olunca doktor teyzene gideceğim bakalım ne diyecek bana.. adetler düzelmeden hamile kalma şansın zor diyecek biliyorum aslında.. ama ben biliyorum bir gün gelecek ben adet olamadığım için sevinç gözyaşları dökeceğim.. sen o gün düşüvereceksin içime.. hayalini bile öyle seviyorumki senin..

merhaba doğmamış meleğim. öyle güzel haberlerle geldimki sana. nihayet adet oldum geçen hafta. adetin 3. günü hormon testi yaptırdım. pko değerleri yok olmuş bebeğim.. kaydirigubbakcemile5 prolaktin seviyesi yükselmiş ondan adet olamıyormuşum.. beyin grafisi istedi doktor teyzen temiz çıktı o da çok şükür.. ultrasona girdim yumurtalıklardaki görünüm de temizlenmiş.. ağladım bebeğim doktor teyzenin yanında.. prolaktini 1 aylık ilaç tedavisiyle düşürürüz hamile kalmak için hiçbir engelin kalmayacak sadece yumurtalarını uyarıcaz biraz dedi.. sana kavuşabileceğimi ilk defa bu kadar umut vererek hissettirdi bana meleğim.. ve ben de ilk defa bu kadar yakınlaştım sana sanki.. soğan suyu içiyorum ya bebeğim o kokusuna bile dayanamadığım suyu.. doktor teyzene söyledim içmeye devam et dedi. çok şaşırdım ilk defa bir doktorun bitkisel bir şeyi kabul edip onaylandığını duydum.. inşallah her şey yoluna girecek bebeğim inş.. seni hayallerimde yaşatıp büyütüyorum seni çok seviyorum..

evli değilim ama cok etkilendim inşallah bebeğini alırsın kucagına ALLAH a sığın veren ALLAH tır birde soğan suyu cok doğru hamile bırakıyor denemeye değer...arkadaşlarımın cogu o şekilde gebe kaldı ve soğan suyu dan doğan bebekler cok şekerlerrrrrr

Bende Okudum inanılmaz etkilendim
Kurban oldğum Rabbim Kucağınızı Boş Bırakmasın
En kısa sürede naisp etsin İnşallah

annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence..

Bende anne olmak çoook istiyorum.ve benim anne olma sürecimde başladı.ama meleğim daha geöbüşümde değil inşallah gelecek...

seni cok iyi anlayabiliyorum bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…