canım rabbim işallah en kısa zamanda nasip eder bebişini.bende pkoluyum 7 yıla girmek üzereyiz.çok zor bir durum allah kimseye vermesin..ümidini yitirme hormon tahlillerini yaptır arada..bende tedavi görüyor her ay iki yumurtam oluyordu ama gebelik olmadı.doktorum normal olur diyordu hep.ama es geçtiği tam bir hormon tahlili yapmamasıydı.troid hormonum yüksekmiş bilmeden onca tedavi gördüm ve gebe kalmama engelmiş..şimdi troid tedavisi görüyorum nisandan beri.hakkımızda hayırlısı nasipte olmayınca bişey engel oluyor işte..
olacak canım Allahın izniyle sen de yaz şimdi bebeğine içten sıcacık bir mektup ben inanıyorum duyacak sesimizi onlar Allahın izniyle.. hormon tahlili yaptırıyorum canım kontrol altında tutuyor doktorum
"annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence.. "
oyle dogru anlatmıssın kı arkadasım...
umarım bekledıgın melege bı an once kavusursun,Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın...
bebeğim şimdilik UMUDUNA gebeyim..
o umudu, canı ile kanı ile, içinde hissetmen dileği ile canım ....:1hug:
Canım Allah gönlünden geçenleri rahmine tez vakitte düşürsün. Dualarını kabul etsin...
Allah anneliği gerçekten hakedenlere, isteyenlere nasip etsin.
Yalnız canım benim kafama bi şey takıldı. İlaçlar ve bitkisel kürleri aynı anda kullanman ters bir durum yaratmasın.Doktoruna bu konuyu aç istersen..
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?