Kuzum kıyamam ya ne olur sıkma canını bol bol dua et Herşey yoluna girecek İnşallah Allah'ım şifa versin yükselmesinin sebebini söyledimi peki? Devam edecek misin ilaca?
Doğal yollarla da çözümü yok mu bu işin hem ilaçlarını kullanıp hem de onlarla desteklesen falan doktoruna danışıp Daha kalıcı sonuç almak lazım
Bebek sevgisini çok güzel özetlemişsin canım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sende. Bende evlenmeden yıllar önce başlamıştı bebek sevgisi. Hatta hayatımın aşkını bulamazsam bile mutlaka sırf çocuk yapmak için bana uygun herhangi biriyle evlenmeyi düşünüyordum öyle planlar yapıyordum. Ama allahtan eşim çıktı karşıma. hiç zaman kaybetmeden evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım çok şükür. bir kızım oldu. şimdi ikinci aşk meyvemiz kızımız yolda. ilk bebeğim olduktan sonra eşim ve ben daha bir üzülür olurduk bebek haberlerine, yolda gördüğümüz çocuklar yada bebekler hatta hamileler daha da dikkatimizi çeker oldu. insanlar anne baba olduktan sonra gerçek bebek sevgisini işte o zaman anlıyor ve yaşıyor.
keşke verebilseydim bitanem.. :sinifsinif:
oyyy canım benım yaa uzulme olur mu lütfen bak moral bozuklugu felan asla olmasın. bebısın bunları okuyunca yıllar sonra demezmi ''annem benım için umutsuzluga kapılmıs '' deyıp uzulmezmı.. lütfen kötü dusunceleri at kafandan herseyde bi hayır vardır tatlım bunu unutma olur mu?
bu arada benımkıde gitti 15gun sonra gelcek şimdiden çok özledim varyaa :kedi:
bide çok stres yapma olur mu ,(demesi kolay deme saakınn bana)
öpüyorum çoookk...
Bebek sevgisini çok güzel özetlemişsin canım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sende. Bende evlenmeden yıllar önce başlamıştı bebek sevgisi. Hatta hayatımın aşkını bulamazsam bile mutlaka sırf çocuk yapmak için bana uygun herhangi biriyle evlenmeyi düşünüyordum öyle planlar yapıyordum. Ama allahtan eşim çıktı karşıma. hiç zaman kaybetmeden evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım çok şükür. bir kızım oldu. şimdi ikinci aşk meyvemiz kızımız yolda. ilk bebeğim olduktan sonra eşim ve ben daha bir üzülür olurduk bebek haberlerine, yolda gördüğümüz çocuklar yada bebekler hatta hamileler daha da dikkatimizi çeker oldu. insanlar anne baba olduktan sonra gerçek bebek sevgisini işte o zaman anlıyor ve yaşıyor.
sana tamamiyle katılıyorum arkadaşım..
geçende eşimle başbaşa yeşil bi alana gezmeye dolaşmaya çıktık. kızım annemlerdeydi o sırada..
oturduğumuz yerde çayımızı yudumlarken çimlerin üzerinde mutluklukla oynayan miniklerden başka gördüğümüz hiç bir şey yoktu..
eşim o sıra dedi ki, insan bunu yaşamayınca bilmiyormuş, Allah nasılda farklı bi alem içine koyuyor insanı........ hatta o sırada bu duyguyu yaşamak isteyen herkese dualar ettik.. Rabbim kimsecikleri yavrusuz bırakmasın.......amin.. :Saruboceq:
(banada 2. bebeğimi nasib etsin inşaAllah..yerimseniben)
Benim anneminde prolaktinle ilgili bir sorunu vardı hatta göz doktoru farketti o fazla salgılanıp göz sinirlerine baskı falan yapmıştı sanırım tam hatırlayamıyorum. hiç durmadan ısırgan otunun yemeğini böreğini çayını nesi varsa tüketmişti Bir de kefir yoğurdu yerdik hep bu arada ısırganı karadenizden bir tanıdığımız gönderirdi hep ısırganda çok şifalı bir bitkidir bir araştır istersen
cnm yaa,bütün msjlarını teek tek okudum,nasıl duygulandım,yüreğine sağlık,:teselli:
senin gibi canı gönülden evlat isteyen bi kadının kollarına rabbim er yada geç o güzel meleği verecek hayırlısıyla ve sağlıkla inş.:Saruboceq:Şeniz
inşşah rabim tüm istyen anne adaylarına nasip eder.içindede banaa
inşallah canım hiç kimsenin kucağı boş duaları karşılıksız kalmasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?