bebeğim şimdilik UMUDUNA gebeyim..

Kuzum kıyamam ya ne olur sıkma canını bol bol dua et Herşey yoluna girecek İnşallah Allah'ım şifa versin yükselmesinin sebebini söyledimi peki? Devam edecek misin ilaca?

beyinde bir sorun varsa yükselirmiş prolaktin ya da stresten.
beyin mr ı çektirmiştim ben. çok şükür onda bir sorun yoktu.
doktorumun demesi stres , mevsim geçişleri, yoğun iş temposu gibi durumlarda kiminde uçuk çıkar kiminde baş ağrısı yapar. senin vücudunun verdiği tepki de prolaktin yükselmesi. ne yazıkki çok net bir sebebi yok yani canım..
aslında hiç de stresli değildim bu ay hatta tam tersi baya keyifli bile geçirmiştim.
zaten şu stres lafına çok sinir olmaya başladım. sebep bulamayınca strestendir.
tamam stres çok etkili ama bu ay prolaktinimi 90 katına çıkaracak hiçbir şey düşünemiyorum.
ama şu an ölçtürsem 200 bile çıkabilir mafoldumben

Doğal yollarla da çözümü yok mu bu işin hem ilaçlarını kullanıp hem de onlarla desteklesen falan doktoruna danışıp Daha kalıcı sonuç almak lazım

agnucaston diye bitkisel destekleyici bir hap önermişti doktorum. ithal bir ilaç. ve depolarda tükenmiş. ne zaman türkiyeye geleceği de belli değil.
kk dan bir arkadaşım bana sağolsun zonguldaktan 1 kutu bulup gönderdi ama. en az 3 kutu kullanmak gerekiyormuş faydasını görebilmek için.
hayıt tohumu filan diyorlar ona başlamayı düşünüyorum canım ben de..

Benim anneminde prolaktinle ilgili bir sorunu vardı hatta göz doktoru farketti o fazla salgılanıp göz sinirlerine baskı falan yapmıştı sanırım tam hatırlayamıyorum. hiç durmadan ısırgan otunun yemeğini böreğini çayını nesi varsa tüketmişti Bir de kefir yoğurdu yerdik hep bu arada ısırganı karadenizden bir tanıdığımız gönderirdi hep ısırganda çok şifalı bir bitkidir bir araştır istersen

Bebek sevgisini çok güzel özetlemişsin canım. ınşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sende. Bende evlenmeden yıllar önce başlamıştı bebek sevgisi. Hatta hayatımın aşkını bulamazsam bile mutlaka sırf çocuk yapmak için bana uygun herhangi biriyle evlenmeyi düşünüyordum öyle planlar yapıyordum. Ama allahtan eşim çıktı karşıma. hiç zaman kaybetmeden evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım çok şükür. bir kızım oldu. şimdi ikinci aşk meyvemiz kızımız yolda. ilk bebeğim olduktan sonra eşim ve ben daha bir üzülür olurduk bebek haberlerine, yolda gördüğümüz çocuklar yada bebekler hatta hamileler daha da dikkatimizi çeker oldu. insanlar anne baba olduktan sonra gerçek bebek sevgisini işte o zaman anlıyor ve yaşıyor.

sana tamamiyle katılıyorum arkadaşım..
geçende eşimle başbaşa yeşil bi alana gezmeye dolaşmaya çıktık. kızım annemlerdeydi o sırada..
oturduğumuz yerde çayımızı yudumlarken çimlerin üzerinde mutluklukla oynayan miniklerden başka gördüğümüz hiç bir şey yoktu..
eşim o sıra dedi ki, insan bunu yaşamayınca bilmiyormuş, Allah nasılda farklı bi alem içine koyuyor insanı........ hatta o sırada bu duyguyu yaşamak isteyen herkese dualar ettik.. Rabbim kimsecikleri yavrusuz bırakmasın.......amin.. :Saruboceq:
(banada 2. bebeğimi nasib etsin inşaAllah..yerimseniben)

keşke verebilseydim bitanem.. :sinifsinif:

oyyy canım benım yaa uzulme olur mu lütfen bak moral bozuklugu felan asla olmasın. bebısın bunları okuyunca yıllar sonra demezmi ''annem benım için umutsuzluga kapılmıs '' deyıp uzulmezmı.. lütfen kötü dusunceleri at kafandan herseyde bi hayır vardır tatlım bunu unutma olur mu?

bu arada benımkıde gitti 15gun sonra gelcek şimdiden çok özledim varyaa :kedi:

bide çok stres yapma olur mu ,(demesi kolay deme saakınn bana )
öpüyorum çoookk...

hayırlısı artık canım dediğin gibi.. olacak Allahın izniyle düzelecek her şey biliyorum ama dönem dönem de korktuğum anlar da olmuyor değil..
hayatın en büyük mucizesine kavuşmak biraz zor olacak ama olacak inş..
sen de hiç sıkma canını. benim eşim de gideli 1 ay oldu geçiyor be canım.. kaç tane 15 gün geçirdik onu düşün..

ben daha anne olmadan içimde öyle bir sevgi var ki.. bilemiyorum anne olduktan sonra ne olabilirim bunun daha ne kadar ötesi olabilir.
bu duygunun anne baba olmakla ya da olmamakla alakası olduğunu düşünmüyorum pek..
ne anneler babalar var çocuklarını zincirlerle bağlayıp işkence ediyorlar hırsızlığa, fuhuşa yönlendiriyorlar..
anne baba olduktan sonra bu insanlar ne anlamış olabilirler ki..
Allah o duyguyu insanın içine vermemişse 10 çocuk sahibi de olsa hissedemiyorlar işte..
güzel dilekleriniz için de tşk ederim. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. ömür boyu mutlu sağlıklı beraber olun inş.. :Saruboceq:

canım çok tşk ederim. şu an araştıyorum internetten çok faydalı bir bitkiymiş sahiden. inş şu an bir sıkıntısı kalmamıştır anneciğinin..

bebeğim annecim canım doğmamış meleğim.. opuyorumnanaktan
anneciğinin doktor kontrolü vardı bu ay..
nasıl nasıl güzel haberler aldı da geldi anneciğin. adetimin 13. günü gittim doktor teyzene.
bakalım ne var ne yok dedi. ultrasonda bakarken birden gülümsemeye başladı. zaten surat ifadesinden anlıyorum nasıl bir haber verecek bana.
pko görüntüsü çok şükür bu ayda yoktu. bıraktı gibi duruyor şimdilik peşimi.
iki tane yumurtam oluşmuş bebeğim.
birisi sağda birisi solda. biri 19 diğeri 18 mm di. çok çok güzel dedi doktor teyzen. 21 mm de çatlarmış. bu ay iki defa yumurtlayacaksın galiba dedi.
çok güzel bir haber çünkü sana yumurta uyarıcı hiçbir ilaç kullanmadık. doğal olarak gelişiyor büyüyor demekki dedi. adetin 13. - 18. günleri arasında yumurtluyorsun demekki dedi.
güzelim yumurtalar burada ama sperm yok diye de gülüştük. kaydirigubbakcemile3
rahim ağzı kanserinden korunmak için aşı yaptırıyordum ya meleğim. onun da son dozunu yaptırdım. mayıs sonunda babacığının yanına gidiyorum annecim gemiye.
aslında baban bahane duymasın ama. sana bir an önce kavuşmak için babanı beklemeye sabrım kalmadı. dedim sen gelmiyorsan ben gelirim.
işin şakası bir tarafa bebeğim. o yumurtaları gördüm ya sanki seni görmüş gibi heyecanlandım. yüce Rabbim nelere kadir ya diye düşünmeden edemedim. o yumurta çatlayacak babacığının spermleriyle buluşacak. sen bir noktayken bir meleğe dönüşüp kollarıma geleceksin hayırlısıyla.. inşallah inşallah.. :Saruboceq:
seni çok seviyorum doğmamış meleğim seni çok özlüyorum çok bekletme ne olur bizi..:Saruboceq:

cnm yaa,bütün msjlarını teek tek okudum,nasıl duygulandım,yüreğine sağlık,:teselli:
senin gibi canı gönülden evlat isteyen bi kadının kollarına rabbim er yada geç o güzel meleği verecek hayırlısıyla ve sağlıkla inş.:Saruboceq:Şeniz

bebeğim roşum teyzenle biz yüzyüze tanışmadık ama çok içten dua ettiğini biliyorum kavuşmamız için. bak senin gelmeni bekleyen öz teyzen dışında da bir sürü teyzen var.
şimdilik onlar bana ümit veriyorlar ama sonrasında annelik tecrübelerinden faydalanıcam onların inşallah hayırlısıyla :Saruboceq:

merhaba doğmamış meleğim..
bugün anneler günü ya bir garibim sanki biraz hüzünlü biraz korkak biraz umutsuz biraz umutlu..
ben de anneyim demek bu yıl kısmet olamadı bebeğim bize..
ama bir sonraki yıl kollarımda olur musun acep..
gözlerinle anneler günümü kutlar mısın..
en azından elimi karnıma götürdüğümde orada olduğunu bilir miyim artık..
bebeğim doğmamış meleğim hasretini bugün her zamankinden çok çekiyorum..
seni çok seviyorum..

Merhaba doğmamış meleğim, rahmime düşmeden özlemiyle yanıp tutuştuğum...
Annecim sana ne zamandır yazamıyorum. Utanıyorum mu biraz ne kızacaksın bana diye.. Geçen ay babacığının yanına gidecektim gemiye ya sırf sen bize bir önce gelebil diye.. Gitmedim annecim... Ama meleğim güzel haberlerim var sana. En çok seni düşünerek aldık bu kararı.. Biliyorsun annecim annenin kimsesi yok bu şehirde.. Sen doğduğun zaman seni bırakıp işe gitmek çok zor gelecekti bana. Babaannen var ama anne gibi bakamaz ki sana...
Biz de babacığınla konuştuk bir iş kuralım hem hamileyken rahat edeyim hem de bebeğimiz yanımda büyür dedim.. Danışmanlık merkezi açtık annecim.. Görsen o kadar güzel ki işyerimiz. Yeni bir apartmanın giriş katı. 4 odası var. 1 odası şu an bomboş annecim.. Senin odan olacak orası. Öğrenci ablaların abilerin 15.30 da çıkıyorlar okuldan. Ben de 19.30 a kadar çalışıcam zaten. Ve o 4 saatlik zamanda da sen hemen yan odamda olacaksın. Çalışan bir annenin olduğunu hiç hissettirmicem sana meleğim..
İşlerle uğraştığım için de gidemedim babacığının yanına. Babacın gelecek 2 hafta sonra. Ama çok kalamayacak meleğim. 2 ay burada olacak. Acaba diyorum sen bize sürprizlerin en güzelini yapıp gelir misin o 2 ayda??
Doktor teyzen sana kavuşmak için hiçbir engelim kalmadığını söylüyor artık . Prolaktinim yükseliyor arada ama ayda 2 tablet kullanıyorum yükselmesini engellemek için...
Ahhh meleğim doğmamış biriciğim gelsen annene babana bize dünyayı verirsin..
Ahhh güzelim yakışıklım sen bi gelsen ben sana dünyanın en büyük sevgilerini sunarım..
Seni özlemle bekliyorum doğmamış kuzum, seni içimde bile hissetmeden çok özlüyorum...

hayatta hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor değil mi annecim...
sen gelirsin bizi mutluluklar denizine salarsın...
ama ya biz seni...
çok doluyum annecim yazmak istediğim o kadar çok şey var ki sana...
sanki bi sen anlarsın bi sen haklısın annecim dersin...
bilemiyorum acaba bir gün gelir misin bana...
garip hallerdeyim, fena korkulardayım...
yazamayacağım annecim daha fazla...
her şeyin hayırlısı hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…