seni cok iyi anlayabiliyorum bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana
annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence..
Bende anne olmak çoook istiyorum.ve benim anne olma sürecimde başladı.ama meleğim daha geöbüşümde değil inşallah gelecek...
Bende Okudum inanılmaz etkilendim
Kurban oldğum Rabbim Kucağınızı Boş Bırakmasın
En kısa sürede naisp etsin İnşallah
evli değilim ama cok etkilendim inşallah bebeğini alırsın kucagına ALLAH a sığın veren ALLAH tır birde soğan suyu cok doğru hamile bırakıyor denemeye değer...arkadaşlarımın cogu o şekilde gebe kaldı ve soğan suyu dan doğan bebekler cok şekerlerrrrrr
kıyamam sana yaaa Rabbim tez zamanda gönlünüze göre bi bebiş nasip etsın tatlım..
okurken gözyaslarıma hakım olamadım kader arkadasım benım.. moralını yuksek tut olur mu? insallah olumlu sonucları en kısa zamanda alırsınız.. :Saruboceq:
meleğim annecim sen şu an meleklerin içindesin biliyorum..
senden anneciğin için dua etmeni istiyorum.. prolaktinimin tekrar yükseldiğinden korkuyorum.. göğüslerim çok acıyor. adetim de gecikti galiba..
yarın sabah test yaptırmaya gideceğim. çok korkuyorum meleğim.. ne olur yeniden başa dönmeyelim annem..
inş yarın sana güzel haberler veririm. havalardanmış annecim o yüzden gecikmiş derim.
inşallah doğmamış bebeğim inşallah.. :Saruboceq:
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin İnşallah.. Havalardandır sakın üzülme sıkıntı yaptıkça gelmiyor meret benim de gecikti 2 gün kadar şiştim kaldım sanki ama martta nisanda oluyor böyle sıkma sen canını
Hayırlı zamanlarda aklı, ruhu, bedeni sağlam hayırlı evlatların olur İnşallah.
inşallah canım benim dediğin gibidir. çok tşk ederim.
1 saat sonra alıcam sonuçları. dua ediyorum inş başa dönmeyiz :Saruboceq:
Canım noldu sonucun?
ayy bitanemm insallah gızel haberlerini beklıyor olacaz :)
ben anneme geldım .. soyle bi turlayım derken gordum yazdıklarını opuyorum çok..
bebeğim doğmamış meleğim..
çok dua ettin sen annecin için aslında biliyorum ama kısmet böyleymiş diyeceğiz bu ay bebeğim..
test sonucum ne yazıkki çok yüksek çıktı bebeğim.
prolaktinim 90 olmuş bu ay..
halbuki bana doktor ilk yüksek dediğinde 45 çıkmıştı. sonra 1 aylık ilaç kullanımının ardından 1 e gerilemişti.
ilacı bırakalı 1 ay oldu. ve bu sefer çok ama çok yükselmiş..
çok moralim bozuk annem keşke bu gece rüyama gelsen de en umutsuz olduğum anlardaki gibi umut versen bana..
sana kavuşamama ihtimali o kadar can yakıyor ki.. babacın da yok yanımda keşke o olsaydı da birazcık umut verseydi bana..
seni görmeden bedenimde bile hissetmeden çok seviyorum çok özlüyorum annecim ne olur çok bekletme beni ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?