bebeğim şimdilik UMUDUNA gebeyim..

canım benim kıyamam kıyamam hiç.. senin yaşadığın nasıl zordur tahmin etmem bile imkansız.. ama bak şöyle düşün hamile kalabiliyorsun demek.. bir kez olduysa ikicisi üçüncüsü de olacaktır.. ben sırf bebeğime ilerde bak meleğim anneciğin sen daha doğmadan bile ne kadar seviyordu seni demek için sürekli yazıyorum yazıyorum ona.. içimden özlemi geçtiği an yazacak nereyi bulursam yazıyorum.. ben eminim annelik bize çok yakışacak.. bu yıl belki içimizde belki yanımızda olacaklar ama boş kalmayacak bedenimiz Allahın izniyle.. :Saruboceq:sen yüreğini ferah tut canım sadece sabır ihtiyacımız sakinlik.. onlar korkmasınlar annecim çok mutsuz deyip gelmeye endişelenmesinler.. bana hayırlı haberlerini lütfen ver olur mu..

gelecek canım meleklerimiz de çok özledi bizi biliyorum.. bu sene biz de kk nın anneleri topiğine geçeceğiz Allahın izniyle.. :Saruboceq:

Bende Okudum inanılmaz etkilendim
Kurban oldğum Rabbim Kucağınızı Boş Bırakmasın
En kısa sürede naisp etsin İnşallah

amin amin canım insana kendi ettiği dualarından çok başkalarının duaları makbulmüş.. içten duan için çok teşekkür ederim..

soğan suyunun kendisi çok tatlı değil ama bebekleri şeker oluyor demek kaydirigubbakcemile3 canım benim duan için tşk ederim. inş sen de hayırlı biriyle evlenip soğan suyu içmene gerek kalmadan şeker bir melek getirirsin dünyaya.. onların hepsi bal hepsi melek..

kıyamam sana yaaa Rabbim tez zamanda gönlünüze göre bi bebiş nasip etsın tatlım..
okurken gözyaslarıma hakım olamadım kader arkadasım benım.. moralını yuksek tut olur mu? insallah olumlu sonucları en kısa zamanda alırsınız..
:Saruboceq:

canım benim çok tşk ederim. ben inanıyorum Allahın izniyle meleğim düşecek ellerimize..

bebeğim meleğim.. dün gece rüyamdaydın. elimi karnıma götürdüm birden baktım anladım sen oradasın.. nasıl güzel bir rüyaydı gerçeklerden daha gerçek gibiydi.. sana vereceğim o kadar güzel haberlerim var ki..
anneciğinin bütün pko belirtileri kaybolmuş.. hormon testi de usg görüntüsü de tertemizdi.. sadece prolaktin hormonunda sorun çıktı. onu da 1 aylık bir ilaçla temizledik meleğim.. doktor teyzen sen çok dirayetli bir hastam oldun dedi bana.. meleğim için öyle olmak zorundaydım dedim.. nisan ayında rahim ağzı kanserinden korunmak için son aşımı yaptırıcam.. sonrasında artık bana gelmeni beklicem doktor teyzen olacak inş bir sorun görmüyorum artık ben dedi..
Allahım senin varlığını hayal etmek nasıl bir duygu insanın nefesini kesiyor.. hele ki o rüya bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşacağım eminim.. seni çok seviyorum doğmamış meleğim çok özlüyorum daha rahmime bile düşmeden..

Allahim insallah seni dah afazla beklemeden hayirli ahlakli bir evlat nasip etsin..O tertemiz kalbini melek sevgisiyle donatmissin rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah..duacinim bacim.

Canım yaa inşallah bebeğine kavuşursun. bebeğin seni çok bekletmeden gelir..:Saruboceq:

meleğim daha anneciğinin bedenine kavuşamamış bebeğim..
sana geçen ayki doktor teyzenle buluşmamızı anlatmamışım şimdi fark ettim.
rahim filmi çekildim annecim.. doktor teyzen biraz ağrılı bir işlem olabilir. ben hafif bir anestezi vererek çekmeyi düşünüyorum çünkü çok korkuyorsun çok stres yaptın kendini kasarsan daha çok ağrı hissedeceksin dedi..
ben de tamam dedim.. ama ağlayarak o kadar çok korktum ki canımın acımasından filan değil.. ya tüplerim tıkalı çıkarsa ya başka bir şey olursa doktor teyzen bana kötü haber verirse diye..
en son gözlerimi kapatmadan doktor teyzene ne olur bana meleğime kavuşacağımın müjdesini verin dedim.. kapandı gözlerim..
evet canım bitti uyan artık meleğinin sana geleceğinin müjdesini veriyorum istediğin gibi dedi doktor teyzen. şükürler olsun şükürler olsun :Saruboceq: tüplerin ikisi de gayet açık hiç sorun yok dedi..
sadece bebeğim rahmim doğuştan çift boynuzluymuş. çok belirgin değil ama o görünüm var dedi. peki meleğimin gelmesini engeller mi diye ağlayarak sordum..
kesinlikle hamile kalmana engel değil. çok küçük bir ihtimal döllenme o boynuz tarafında olabilir o zaman da düşük riski olabilir. ama bu çok küçük bir ihtimal. yumurta rahimdeki sağlam dokuyu seçermiş öyle dedi. ancak 3 düşük yaparsan ameliyatla düzeltiriz ama gerek olacağını sanmıyorum dedi..
bilmiyorum meleğim içimde bir his sen anneciğine sarıldığında onu asla bırakmazsın gibi bir his var.. o yüzden ben de doktor teyzen böyle bir durum yaşayacağımızı hiç sanmıyorum.. zaten çok çok küçük bir ihtimalmiş..
bu son testti bebeğim bizim için artık seni bekliyoruz özlemle hasretle babacığınla..
seni çok seviyoruz..

bazen kelimeler okadar kifayesiz kalırki yürekteki duygular konuşur.işte duyguların sel olduğu bir an.

uzaklarda seni izlyen ve sana geleceği günü iple çeken minicik bir beden.annesi sen bukadar inadıkça ona oda seni asla aynlız bırakmayacak eminim.

ikiz annesi olarak bütün güzel dualarım seninle...inşallah herşey sizin için enn güzeli olur....

meleğim annecim sen şu an meleklerin içindesin biliyorum..
senden anneciğin için dua etmeni istiyorum.. prolaktinimin tekrar yükseldiğinden korkuyorum.. göğüslerim çok acıyor. adetim de gecikti galiba..
yarın sabah test yaptırmaya gideceğim. çok korkuyorum meleğim.. ne olur yeniden başa dönmeyelim annem..
inş yarın sana güzel haberler veririm. havalardanmış annecim o yüzden gecikmiş derim.
inşallah doğmamış bebeğim inşallah.. :Saruboceq:

Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin İnşallah.. Havalardandır sakın üzülme sıkıntı yaptıkça gelmiyor meret benim de gecikti 2 gün kadar şiştim kaldım sanki ama martta nisanda oluyor böyle sıkma sen canını
Hayırlı zamanlarda aklı, ruhu, bedeni sağlam hayırlı evlatların olur İnşallah.

inşallah canım benim dediğin gibidir. çok tşk ederim.
1 saat sonra alıcam sonuçları. dua ediyorum inş başa dönmeyiz :Saruboceq:

ayy bitanemm insallah gızel haberlerini beklıyor olacaz :)
ben anneme geldım .. soyle bi turlayım derken gordum yazdıklarını opuyorum çok..

bebeğim doğmamış meleğim..
çok dua ettin sen annecin için aslında biliyorum ama kısmet böyleymiş diyeceğiz bu ay bebeğim..
test sonucum ne yazıkki çok yüksek çıktı bebeğim.
prolaktinim 90 olmuş bu ay..
halbuki bana doktor ilk yüksek dediğinde 45 çıkmıştı. sonra 1 aylık ilaç kullanımının ardından 1 e gerilemişti.
ilacı bırakalı 1 ay oldu. ve bu sefer çok ama çok yükselmiş..
çok moralim bozuk annem keşke bu gece rüyama gelsen de en umutsuz olduğum anlardaki gibi umut versen bana..
sana kavuşamama ihtimali o kadar can yakıyor ki.. babacın da yok yanımda keşke o olsaydı da birazcık umut verseydi bana..
seni görmeden bedenimde bile hissetmeden çok seviyorum çok özlüyorum annecim ne olur çok bekletme beni ne olur..

Kuzum kıyamam ya ne olur sıkma canını bol bol dua et Herşey yoluna girecek İnşallah Allah'ım şifa versin yükselmesinin sebebini söyledimi peki? Devam edecek misin ilaca?

Doğal yollarla da çözümü yok mu bu işin hem ilaçlarını kullanıp hem de onlarla desteklesen falan doktoruna danışıp Daha kalıcı sonuç almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…