Bebeğim sürekli agliyo

Ya hani Bi şekilde uyuyular ama dalamıyorlar ya genel de gaz sorunu olunca bizim oğlan öyle yapıyo. Ben şimdi tatildeyim kahvaltıya gittim , rezillik halimizi görsen, yemez , durmaz offff offff şimdi uyutcam tekrar , resmen oyuncak etti bizi elinde , sadece sabır istiyorum ve güç kuvvet, çünkü Bi gün yorgunluk ve zayıflıktan düşüp kalacam Bi yer de

:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Benim oğlumda iki yaşında, aynı sorun bizde de var, anne sütü bile gaz şişkinlik yapıyordu, sütü yeni bıraktık, huy oldu hala aynı devam. Bi gece deliksiz uyumak ah ah ah :anne:. Bir de sallayarak emzirerek uyutuyorsanız uyanınca onları da arıyor olabilir
Huy mu oldu acaba yoksa yine bir rahatsızlığı mi var.valla şüpheyle bakıyorum ben artık.cunku biz hep huyu herhalde dedik ama huyu falan değilmiş.eger uyandiginda agliyorsa siz yine de bir kontrol ettirin

Eskiden uyuyordu şimdi ses duysun direk uyaniyo gece sağdan sola dönemez oldum bilmiyorum neden boyle bagira bagira agliyo bende korkuyorm
önceden yoksa ya diş çıkarıyordur ya da siz işe falan başladıysanız inatla uyumak istemiyor olabilir
öyle derler çalışan anneye çocuk ceza veriyor diye

Huy mu oldu acaba yoksa yine bir rahatsızlığı mi var.valla şüpheyle bakıyorum ben artık.cunku biz hep huyu herhalde dedik ama huyu falan değilmiş.eger uyandiginda agliyorsa siz yine de bir kontrol ettirin

Aylık kontroller de bir sorun çıkmıyo, ikimizde Akdeniz anemisi taşıyıcısıyıZ, o yüzden sürekli tahlilleriniz de yapılıyo, onlar da da Bi sorun yok,

Doktorumuz bizi tanıdığı için artık son dişi de çıksın düzelecek inşallah dedi. Onu bekliyoruz şu an çıkma aşamasında.

Ve ben kaç gece her olasılığıı düşünerek başında bekledim, ince giydi üşüdü, avaz avaz ağladı, kalın da giydi yine aynı, çok yese gaz, az yerse aç, artık orta dengeyi yakalamayı öğrendik,

Ve çok hareketli Bi çocuk gece başında hareketlerini izledim, sağından şoluna dönerken uyanıyo ve geri dalamıyor bu bizim sorunumuz işte. Yanımıza geliyo ama ben uyutunca anında uyuyo asla kendi başına uyuyamıyp, bu konu da ki tüm eğiti

Sürekli agliyo ben yan odama yatrsan bile gece kaç kez kalkiyorm uykusu çok hafif direk kalkiyo bagiriyo ya duymassam diye korkuyorum arkadasmin bebeği benim oğlundan 5ay küçük o ayirdi ama bebeği sakin ben ayrsam hic uyuyamam demedim bi gece git gel git gel çok zor
Can'ım ya çok zor valla sabret düzelir böyle gitmez

Bende altı aylıkken ayırdın odasını ama hala deliksiz uyku hiç olmadı, sabırla bekliyorum bnm oğlumda üstünü çok açıyor uyku tulum giymek istemiyor, üşüyünce yada terleyince avaz avaz ağlıyor , biz bunu anlayana kadar ne kadar doktor gezdik, şimdi Bi düzen oturdu o konu da ama doktorumuz son dişi çıksın söz huyu düzelcek dedi :halay:
Benim kızım da koca beşiğe sığmıyor öyle deli yatıyor ki ama maşallah diyin hiç uyanmaz gece doğduğundan beri tam 7 ay 12 günlük ve dün dişi çıktı inşallah düzelir valla çocuk çok zor akıllı da olsa yaramaz da olsa

Back
X