Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlar son bir haftadır bebeğim sürekli aşağıya (vajinaya) doğru tekme atıyor. :26: ve bu yüzden tuvaletim gelmiş hissi yaşıyorum sürekli.tekme attığını bilmek içimi rahatlatan bir duygu ama işte tekme attığı yer sizde de bu durumda olan varmı ?
ayni durum bende de var daha ellerimi yikarken geri donuyorum wc ye ewdeyken sorun diil de ogretmenim ve bir dersten bi kac defa cikmak zorunda kaliyorum herkes son aylarda daha cok gideceksin diyor
Canlar son bir haftadır bebeğim sürekli aşağıya (vajinaya) doğru tekme atıyor. :26: ve bu yüzden tuvaletim gelmiş hissi yaşıyorum sürekli.tekme attığını bilmek içimi rahatlatan bir duygu ama işte tekme attığı yer sizde de bu durumda olan varmı ?
ayni durum bende de var daha ellerimi yikarken geri donuyorum wc ye ewdeyken sorun diil de ogretmenim ve bir dersten bi kac defa cikmak zorunda kaliyorum herkes son aylarda daha cok gideceksin diyor
[FONT=Comic Sans MS[COLOR="#800080"]kızlar merhaba,
hiç telaş yapmayın benim kızımda 7. aydan itibaren aşağıya vurmaya başlamıştı
en son 34. haftaya doğum pozisyonuna döndü ondan sona da kafasıyla ittiriyordu
ama zamanında doğurdum sorun olmadııı
bazı kadınlar aşağıda taşıyormuş bebeklerini,benimki de hep aşağıdaydı sanırım ondan bu baskıyı hissettim..
hatta işyerinde otururken yerimden hoplatırdı benii[/COLOR]][/FONT]
doktorum bana bunu söyledi altta hssedersin genelde dedi ama pozisyon değiştiriyor bebekler sürekli bu sabah benim ki tam göbek deliğimden vuruodu şişip şişip iniodu göbüşüm :) artık hareketlendiler cnm keyifleri nasıl isterse öyleler paşalar ve minnoşların :)
çok normal hissettiklerin bebişler keyifleri nasıl isterse öyle davranıyolar şimdi tekmeleriyle tuvalete koşturtuyo son zamanlarda da kafasını bastırcak yine tuvalete qidip durcaksın bunun erken doqurmayla falan ilqisi yok..