Bana gayet normal gibi geldi. Bu dönemlerde genetik de etkiliyormuş. Son ayda birden kilo alır yanılma payı da var usgnin. Kız bebek mi bekliyosunKızlar bugün kontrole gittim 35 haftalık hamileyim bebeğim 2 kilo 286 gram doktora normal mi diye sordum biraz ufak tefek dedi morelim bozuldu en önemlisi sağlıklı olması tabi ama böyle deyince çok kafama taktım sizce nasıl aynı durumu yaşayan var mı
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallahöncelik sağlıklı olması canım hiç canını sıkma tabiki. Ama işte annelerde biraz şöyle pamuk gibi puf puf bebek olsun istiyor seni anlıyorum :) daha doğumuna bir aksilik olmazsa inşallah en az 3 hafta var o kilosunu alır sen merak etme. Çiğ badem fındık kuru üzüm ye gece yatarken ayran süt iç sabahları kaşar peyniri ye fark eder bebekte bunlar. İnşallah herşey gönlüne göre olur
Evet kız canım, birkaç kişide genetik olabilir dedi ama eşim 5 kilo 250 grm doğmuş bende 4 kilo doğmuşumBana gayet normal gibi geldi. Bu dönemlerde genetik de etkiliyormuş. Son ayda birden kilo alır yanılma payı da var usgnin. Kız bebek mi bekliyosun
Aman sende deme kilosunu derler onlar boşver doğunca ne kdr doğucak ona göre yorum yapsınlar. Kızlar zaten minyon ama genetik çok etkiliymiş. Bnm ki de iki hafta önde mesela iri olcak bana da annesi gibi tombik olcak deyip gülüyolar napalm şimdi sağlıklı olsunlar daEvet kız canım, birkaç kişide genetik olabilir dedi ama eşim 5 kilo 250 grm doğmuş bende 4 kilo doğmuşum ☺hep faydalı şeyler yedim aslında ama bende anlamadım en başı sağlık pek takılmıyorum ama insanlara söyleyince aa ufacık birşey olacak o kadar da iyi baktın kendine dünden beri bunları duyuyorum hep
bunlara niye takılıyorsunuz. Gayet iyi kilosu son hafta birden kilo alır. Eşiniz ve siz kilolu doğdunuz diye bebeğiniz de aynı doğacak değilki. Miyon tipli olacak belkiEvet kız canım, birkaç kişide genetik olabilir dedi ama eşim 5 kilo 250 grm doğmuş bende 4 kilo doğmuşum ☺hep faydalı şeyler yedim aslında ama bende anlamadım en başı sağlık pek takılmıyorum ama insanlara söyleyince aa ufacık birşey olacak o kadar da iyi baktın kendine dünden beri bunları duyuyorum hep
Aynen geçen arkadaşım diyor 3200dü sonraki hafta 4 kilo doğdu. Birden atıyomuş son haftalar.bunlara niye takılıyorsunuz. Gayet iyi kilosu son hafta birden kilo alır. Eşiniz ve siz kilolu doğdunuz diye bebeğiniz de aynı doğacak değilki. Miyon tipli olacak belkivalla en güzel tip ben 33 yasındayım miyon tipinden dolayı 25 duruyorum büyük artı bence sağlıklı olması önemli son haftada rahat 1 kilo alır
Sizin bebeğinizin cinsiyeti belli miAynen geçen arkadaşım diyor 3200dü sonraki hafta 4 kilo doğdu. Birden atıyomuş son haftalar.
Evet erkek benim iri önden gidiyoruz iki hafta. Bu arada 39 yazıyo ama kırklareli mi sorcam sorcam unutuyorum hepSizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi
Evet KırklareliEvet erkek benim iri önden gidiyoruz iki hafta. Bu arada 39 yazıyo ama kırklareli mi sorcam sorcam unutuyorum hep
LüleburgazEvet Kırklareli
Almanyada yasıyorum ama neyse çok belli etmiyeyim kendimiAaaaBabaeski ama kasabasından
Hahagaga :) yakın yerler yine de memleket koktu vallaAlmanyada yasıyorum ama neyse çok belli etmiyeyim kendimi
Vallahi. Birde bu yıl gidemiyorum Trye bana iyice memleket kokuyorHahagaga :) yakın yerler yine de memleket koktu valla
İnşallah canım aminkaşar peyniri ve muz tüket bol bol ,
en önemlisi sağlıklı olması , sağlıkla dogumun olsun inşallah , olmayanlara bol bol dua et cnm
Evet önemli olan sağlıklı olmaları tabi ama insanda endişe ediyor tabi birazAman sende deme kilosunu derler onlar boşver doğunca ne kdr doğucak ona göre yorum yapsınlar. Kızlar zaten minyon ama genetik çok etkiliymiş. Bnm ki de iki hafta önde mesela iri olcak bana da annesi gibi tombik olcak deyip gülüyolar napalm şimdi sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?