Çocuk Hastalıkları Bebegim uykuda elleri ayakları oynuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi okoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

okoz

"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir."
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
90
35
38
Anneler oğlum 9 ayı bitti doğduğundan beri uykuda uyanmaya yakın yada uykuya daldiginda gozleri hızlı hareket edip hızlı nefes alıp veriyor bazen gülüp bazen ağlıyor büyüdükçe elleri ayakları başını oynatiyor uykuya daldiginda ve uyanmaya yakın ama uyanik ken bişe yok doktora gidicez ama bole durumda olan varmi bebisleri yardimci olursaniz sevinirim

Benim de 3 haftalık bebeğim aynı şeyleri yapıyor ve ben de merak ediyorum normal mi diye. Aynı şekilde dalarken ve uyanırken gözleri bir aşağı bir yukarı kayıyor, dudaklarını büzüyor, gülümsüyor sonra kaşlarını çatıyor... Doktoruma soracağım, muhtemelen normal diyecektir. Sizin doktorunuz farklı bir cevap verirse paylaşabilir misiniz?

Benim de 3 haftalık bebeğim aynı şeyleri yapıyor ve ben de merak ediyorum normal mi diye. Aynı şekilde dalarken ve uyanırken gözleri bir aşağı bir yukarı kayıyor, dudaklarını büzüyor, gülümsüyor sonra kaşlarını çatıyor... Doktoruma soracağım, muhtemelen normal diyecektir. Sizin doktorunuz farklı bir cevap verirse paylaşabilir misiniz?

Normal benim şimdilerde uykusunda sicriyor elleri ayakları titriyor uyanikken birseyi yok

Anneler oğlum 9 ayı bitti doğduğundan beri uykuda uyanmaya yakın yada uykuya daldiginda gozleri hızlı hareket edip hızlı nefes alıp veriyor bazen gülüp bazen ağlıyor büyüdükçe elleri ayakları başını oynatiyor uykuya daldiginda ve uyanmaya yakın ama uyanik ken bişe yok doktora gidicez ama bole durumda olan varmi bebisleri yardimci olursaniz sevinirim

merhaba, doktora gittiniz mi? benim de 11 aylık oğlum neredeyse elini kolunu hareket ettirebildiği günlerden beri uykuya dalarken eli kolu hiç durmuyor. sizin dediğini gibi normalde hiçbirşey yok ama uykuya dalma esnasında eli kolu bacakları sürekli kıpır kıpır, elini kolunu tutsam başı durmuyor, bazen de tam uykuya geçecekken gülüyor. Önceleri bunun bir sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim ama artık endişelenmeye başladım. Doktor size ne dedi bu durumla ilgili?

Bunlar cogu bebekte olan seyler mani olamadiklari refleksler. Bnm kizim cogu zaman elleri durmuyor uyandiriyorda kendini uykuya daldigi zamanda sicriyor elleri ayaklari yuzunden refleks onu sicratip korkutan yan yatiriyorum veya hafif kundak ile ellerini gizliyoruk ayaklari icinse uyku tulumu giydiritorum ayakli olmayanlardan

merhaba ben 5 aylik premature gelen bebeyim var ama kilo sikintimiz var hala 5 kilo yeni mama basladik ismi infatrini biraz kafasi buk dediler baktilar beyni bukmus biraz simdi genetik test yaptilar bekliyorum ama sinirlerim cok bozuk benim olan daha ayaklarini vazla oynatmiyo geriden geliyor kilosu az olduna hareketleri yavas olurmu bana yardm etin basna gelen varmi doktor belkim yorumez dedi

Mrhaba post üzerinden yıllar geçmiş benim de 8 aylık bebeğim var dediğiniz,gibi uykuda el kol oynamalar oluyo geçti mi sonra acaba
merhaba, doktora gittiniz mi? benim de 11 aylık oğlum neredeyse elini kolunu hareket ettirebildiği günlerden beri uykuya dalarken eli kolu hiç durmuyor. sizin dediğini gibi normalde hiçbirşey yok ama uykuya dalma esnasında eli kolu bacakları sürekli kıpır kıpır, elini kolunu tutsam başı durmuyor, bazen de tam uykuya geçecekken gülüyor. Önceleri bunun bir sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim ama artık endişelenmeye başladım. Doktor size ne dedi bu durumla ilgili?

Oğlum dördüncü ayında ellleri ayakları hiç durmaz normal yani doktorluk bir durum yok

Back
X