Tracy hogg diye birinin kitabı var okudum, okumadıgim blog kalmadı kimden destek alacaksınız bana da adres yada telefon atın ben 1 hafta sabredebildim uyku eğitimine nasıl ağlıyor canım yanıyor resmen agladikcaBen varım.
Yavaştan uyku eğitimine başlamam lazım, doktorum ısrarla söylüyor ama bebeğim 1 saat kesintisiz ağlayabilir zaten.
Bu sebeple uyku koçlarından yardım almayı düşünüyorum.
Eşim de doktor gittik doktora oraya gidince de çocuk doktorunun steteskobuyla oynuyor hiç bi sıkıntısi yokmuş gibi davranıyor bir görseniz doktor bize salak muamelesi yapıp geri gönderiyor.bu çocuğun hiç bişeyi yok diyorDr a git canim. Belki bir alerjisi, idrar yollarinda yada kanda enfeksiyonu olabilir.. Senin anlamadigin ama onu rahatsiz edebilecek birsey..
Hani bu şarjlı beşikler varya kendi kendine sallanan aldık 2 gün uyudu sonra çığlık çığlığa çok mu inat yoksa ben mi annelik yapamıyorum bilemedim. Depresyona girdim denemedigim yol kalmadıUyku eğitimi ile ilgili dünya kadar video ve yazı var internette. Bir göz atsanız. Sallamak yanlış ama madem alıştı, sallanan ana kucağı alsanız?
Hogg yöntemi maalesef çok etkili olmuyor.Tracy hogg diye birinin kitabı var okudum, okumadıgim blog kalmadı kimden destek alacaksınız bana da adres yada telefon atın ben 1 hafta sabredebildim uyku eğitimine nasıl ağlıyor canım yanıyor resmen agladikca
Bebeğine boş yere eziyet etme zamanla düzene giriyor uyku saatleri. Gece besliyorsan onu kesmeyi deneyebilirsin kaç aylık bilmiyorum ama daha az uyanır en azındanBen varım.
Yavaştan uyku eğitimine başlamam lazım, doktorum ısrarla söylüyor ama bebeğim 1 saat kesintisiz ağlayabilir zaten.
Bu sebeple uyku koçlarından yardım almayı düşünüyorum.
Oğlum 6 aylık oldu tam.Bebeğine boş yere eziyet etme zamanla düzene giriyor uyku saatleri. Gece besliyorsan onu kesmeyi deneyebilirsin kaç aylık bilmiyorum ama daha az uyanır en azından
Maşallah dişler çıkmış. Benimki de altı aylık olmak üzere. Ilk bir ay benimki de gündüz uyurdu gece en erken üçte yatardı. Şimdi on iki buçuk bir gibi uyuyor sürekli kalkıyor. Gündüz uykusu bir ara hiç yoktu. Son bir aydır yaklaşık yarım saat uyuyor.günde İki kere falan. Mucize gibi geliyor. Ama benim ılk kızım da böyleydi. Altı aydan sonra yavaş yavaş gündüz uyumaya başlamıştı. Onda çok takıyordum uğraşıyordum uyku eğitimi falan da denedim. Ikinci de düzene girmesini bekliyorum. Girmezse de huyu böyle demekki dicem.Oğlum 6 aylık oldu tam.
Beslenme alışkanlığı yoktu ama şu son 2 aydır doğru düzgün bir şey yemediği için uyurken yediriyorum.
Açlıktan uyanmıyor ki, mamayı veriyoruz almıyor.
Diş desem, iki tane çıkarttı bile.
Doğduğu günden beri bu böyle.
Yenidoğan bebek uyumaz mı ya, uyumuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?