Bebeğim uyumuyor

Bütün uyumama konularında varim
Canım benim oğlum 3 sene boyunca bu şekildeydi uyanınca aralıksız 1-2 saat ağlıyordu sabahi hep öyle ediyordum.daha 5-6 aydır uyuyor ve daha kendime gelemedim ben.ki şimdi de 12-1 de uyur gece ikide bir uyanır tabi sukrediyorum bu halime yine ,bizimkinin alerjisi varmış ama meğer yeni öğrendik.

Benim ilk 7-8 ay zaten sabah 6-7 de uyuyup 10 da falan geri uyanıyordu hem de deli gibi ağlayarak

benim oglum da 6,5 aylik ve ayni sorundan muzdaribim.

Benim oğlum da 5 ayına kadar sabah ezanında uyurdu sabahlara kadar sallardim şuan 11 aylık az da olsa uyuyo geceleri ama yine 4 yada 5 kere uyanıyor hâyla aynı 1 senedir uyku nedir bilmem

Yanıma yatirirdim uyuyor numarasi yapardım beni taklit ederek uyumayı öğrendi sanırım.. sallamadim meme de yoktu verecek.. tek care bunu buldum.. bir de şu saat uyku saati diye belirlemedim o belirlesin dedim.. izleyince uykusu geldiği ani kaçırmamaya çalıştım.. herkes "çok geç uyuyor" derdi "ama uyuyor" derdim..

Yalnız olmadığımı bildiğime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Saat suan 23.43 ve sırasıyla arabada gezdirme, meme emme (belki gazı vardır diye ) lavman, ılık duş, meme emme, saf zeytinyağlı masaj sonra ağlama ve sonra sallama anca bu şekilde uyudu. Şimdi yanıma alcam huzursuzlanip memeye yapışacak ve sert bi şekilde emecek haliyle bana da uyku haram yine... gerçi o uyusun ben razıyım uykusuzluğa. Bi de yatağında uyusa

Ben de razıyım inan ama işe yaramayacak gibime geliyor... bazen annelik yapamıyorum diye düşünmeye başladım oturup Ağlıyorum son zamanlarda

Yemin ederim suan kendimi gördüm bu yazıda komşular gelir hepsine kur yapar şirinlikler yapar ben mahçup olurum artık bana inanmıyor komşular utanıyorum çoğu zaman acaba dövuyorum filan mi sanıyorlar diye... her akşam dua okuyorum her sabah kabus oldu bilemiyorum ne olacak sonumuz. Bizim ilk çocuk resmen bi daha çocuk yapmamaya yemin ettik

Maşallah Allah bağışlasın.
Umarım sizin gibi olur bizim de.
Ve maalesef benim bebeğimin huyu böyle hem aksi hem huysuz hem uykusuz.
Doktorumuz da diyor, gergin bu çocuk diye.
Gündüz zorla ben de 20 dkdan 2 kere uyutuyorum.
Aslında uyumaması bir şey değil, durmuyor ki.
Sürekli ağlama, kucakta gezme, yemeği reddetme vs.
Yani yolunda giden hiçbir şey olmayınca, bari uyusun da bir totomu koyuvereyim şuraya diyorum.
Evimde yemek haftada bir pişiyor artık, o da yapabilirsem.
Banyo desen ben 2 kere duş alan insandım şimdi kokuyorum resmen.
Evin halini görseniz, aklınızı oynatırsınız, o derece dağınık.
Yani onun uyuması demek, benim insanı yaşama bir nebze de olsa dönebilmem demek.
12 de zorla uyuttuk, 3 kere daha kalktı şu son yarım saatte.

Canı rahat olsa muhakkak uyur bir problemi vardır belki kulağına su kaçmış da olabilir çok rahatsız eder yine de doktora baş vurun baktınız birşey çıkmadı oynayın vakit geçirin aklınızı işe vermeyin iş elbet yapılır yorulunca mutlaka uyuyacaktır

Ayniymisiz ya. Beş dakika yere koyamıyorum ben de . Kucakta da durmuyor. Sürekli gezdirmek oyalamaya çalışmak gerekiyor. Istahsiz Yemek konusunda da uğraştırıyor. Ben de gün sayıyorum artık oturmaya başlayınca falan biraz değişir mi diye. Reflusu var dedi doktor ondan mi bilmiyorum. Ama sürekli huzursuz

Doktorunuza danışın reflü yu motilium kullanıyoruz biz de reflü için kusmasi azaldı

Evet dr lar genel halini iyi gorunce onemsemiyorlar ama siz yaptirin yine de. İciniz rahat eder.
Degisiklik de istiyolar bu aylarda. Bizimki disari ciktigimizda yada biri geldiginde yok gibi oluyor, o kadar sakin :)

Evet dr lar genel halini iyi gorunce onemsemiyorlar ama siz yaptirin yine de. İciniz rahat eder.
Degisiklik de istiyolar bu aylarda. Bizimki disari ciktigimizda yada biri geldiginde yok gibi oluyor, o kadar sakin :)
Aynen konu komşu ailem kimse inanmıyor bu kadar zor bir bebek olduğuna hepsine simariklik yapıyo onlar gidince feryat figan dönüyoruz en başa

Amin Rabbim bebişlerimize sağlık ve huzur versin. Anne sütü alıyor benimle uyuyor yapışık dolaşıyoruz dogurmadim resmen hala karnımda

Aynen 7 aylik olmak üzereyiz. Gündüz kızım çok az uyuyor o da ayagimda salladığım için . Sallamayı bıraktığım an uyaniyor. Napcaz bilmiyorum
Ah ah çözümü bulan bizi aydınlatsin ev beter durumda yemek desen hak getire aynaya baktığımda ne olmuş bana diyorum gözler mor mor

3 sene miii çok geçmiş olsun neye varmış alerjisi dün oturdum salya sümük ağladım meme istiyor diyorum emmeye gelince ağlıyor oyun istiyor diyorum oyuna gelince ağlıyor uykusu var diyorum yatmaya gelince ağlıyor napacagimi bilemedim bende dyanamadim bağıra bağıra ağladım

İmza kampanyası baslatalim bebeği durmayan insanlara devlet temizlikçi göndersin yemin ederim insanlıktan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…