Ozellikle anne sutu alan bebekler bu sekilde ben anladim artik
Oglum 15,5 aylik, ilk 3 ay dediginiz gibiydik. Direndim sallamadim ama memeye cok bagimli oldu bu sefer de. Her cocuk ozeldir,sizin cocugunuzu siz anlarsiniz. İnsallah buyudukce alisir yataginda uyumaya. Benim tahminim emekleyince olumlu yonde degisiyorlar ve akabinde yuruyunce zaten yorulup uyuyorlar
Allah saglikli uzun omurler versin insallah bebisinize
Merhabalar...
Konu başlığı net ama ben içimi dökmek istiyorum. Bebeğim 6.5 aylık sürekli sallayarak uyutuyorum ve yatağına koyduğum an uyanıyor... ne ev işi yapabiliyorum ne yemek bazı zamanlar tuvalete bile gidemiyorum. Her yolu denedim karnı tok gazını çıkartıyor ama hiç bir şeyle oyalanmiyor çok bunaldım çok yoruldum 6.5 aydır hiç bi şekilde bi adım ileri gidemedik. Uyanık olunca ağlıyor ne yapayım artık ben ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim. Geceleri meme ağzında huzursuz uyuyor ne olur akıl verin var mı benim gibi olan başka biri?
Ben de razıyım inan ama işe yaramayacak gibime geliyor... bazen annelik yapamıyorum diye düşünmeye başladım oturup Ağlıyorum son zamanlardaHogg yöntemi maalesef çok etkili olmuyor.
Hep duyumlarım Ferber yönteminin 1 haftada işi bitirdiği.
Doktorum da kontrollü uzaklaşma yani West yöntemini öneriyor çünkü zaten bebeğim durmadan ağlayabilir, bu sebeple bize Ferber işlemez gibi.
West yönteminde dönence, pışpışlama ve çok ağlarsa kucağıma almama müsade etti.
Şuan daha başlamadım ama uyur gibi olunca yatağına yatırıyorum sadece, orada pışpışlayarak deniyorum.
Ayakta sallamayı bıraktım, sadece kucağımda sakinleştirerek yatırıyorum.
İnternetten uyku eğitim danışmanı olarak arattığınızda birçok site ve danışman karşınıza çıkıyor.
Ben mail yoluyla biriyle iletişime geçtim, paketleri var.
Kendinize uygun olanı deniyorsunuz.
Şuan karar verip satın almadım ama ilk 10 gün içerisinde deneyeceğim.
Sizi çok iyi anlıyorum, 1 dk bebekten uzakta kalamadan yaşamaya çalışmak, sadece nefes almaktan ibaret.
Vücudum 10 yıl yaşlandı ruhum ise 20 yıl yaşlandı ve bunun çözümü neye bedelse ödemeye razıyım ben artık.
Yemin ederim suan kendimi gördüm bu yazıda komşular gelir hepsine kur yapar şirinlikler yapar ben mahçup olurum artık bana inanmıyor komşular utanıyorum çoğu zaman acaba dövuyorum filan mi sanıyorlar diye... her akşam dua okuyorum her sabah kabus oldu bilemiyorum ne olacak sonumuz. Bizim ilk çocuk resmen bi daha çocuk yapmamaya yemin ettikYok cnm yaaa bununuyku eğitimiyle bilmemnesiyle alakası yok.Bnimde oğlum var 6.5 aylık ne gündüz uyuyo ne gece.Gece uyusa 10 dk da bir uyanıyo çığlık çığlığa.Altı temiz,karnı tok e gazı da yok.Bazen durup dururken bile alışkanlık edinmiş ağlamasa da huysuzlanıyo.Ne wc gidebiliyorm ne temizlik ne yemek.Sürekli kucak istiyo gibi yapıyor bazen.Oturunca bile kucağına alıp ciyak ciyak ağlıyo.Banada fenalık geldi artık.Bugün sesime alt komşu geldi ne oldu iyimisin diye.Biri gelir gıkı çıkmaz e bu çocuk duruyo ya derler bide akıl verirler.Onlar gider yine sar baştan.Yalancı çıkarsın.
Bnm oğlanın bide iştah problemi başladı herşey bitmiş gibi.Annelik yapamıyorum desem değil,ablasını da büyüttüm.Onda hiç yoktu uyku problemi.Yatağına koyardım kendi uyurdu.Anladım ben artık böyle geldi böyle de gidicek.Huysuzluğu nu şimdiden belli etti sevgili oğlum...
Maşallah Allah bağışlasın.Maşallah dişler çıkmış. Benimki de altı aylık olmak üzere. Ilk bir ay benimki de gündüz uyurdu gece en erken üçte yatardı. Şimdi on iki buçuk bir gibi uyuyor sürekli kalkıyor. Gündüz uykusu bir ara hiç yoktu. Son bir aydır yaklaşık yarım saat uyuyor.günde İki kere falan. Mucize gibi geliyor. Ama benim ılk kızım da böyleydi. Altı aydan sonra yavaş yavaş gündüz uyumaya başlamıştı. Onda çok takıyordum uğraşıyordum uyku eğitimi falan da denedim. Ikinci de düzene girmesini bekliyorum. Girmezse de huyu böyle demekki dicem.
Canı rahat olsa muhakkak uyur bir problemi vardır belki kulağına su kaçmış da olabilir çok rahatsız eder yine de doktora baş vurun baktınız birşey çıkmadı oynayın vakit geçirin aklınızı işe vermeyin iş elbet yapılır yorulunca mutlaka uyuyacaktırMerhabalar...
Konu başlığı net ama ben içimi dökmek istiyorum. Bebeğim 6.5 aylık sürekli sallayarak uyutuyorum ve yatağına koyduğum an uyanıyor... ne ev işi yapabiliyorum ne yemek bazı zamanlar tuvalete bile gidemiyorum. Her yolu denedim karnı tok gazını çıkartıyor ama hiç bir şeyle oyalanmiyor çok bunaldım çok yoruldum 6.5 aydır hiç bi şekilde bi adım ileri gidemedik. Uyanık olunca ağlıyor ne yapayım artık ben ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim. Geceleri meme ağzında huzursuz uyuyor ne olur akıl verin var mı benim gibi olan başka biri?
Ayniymisiz ya. Beş dakika yere koyamıyorum ben de . Kucakta da durmuyor. Sürekli gezdirmek oyalamaya çalışmak gerekiyor. Istahsiz Yemek konusunda da uğraştırıyor. Ben de gün sayıyorum artık oturmaya başlayınca falan biraz değişir mi diye. Reflusu var dedi doktor ondan mi bilmiyorum. Ama sürekli huzursuzMaşallah Allah bağışlasın.
Umarım sizin gibi olur bizim de.
Ve maalesef benim bebeğimin huyu böyle hem aksi hem huysuz hem uykusuz.
Doktorumuz da diyor, gergin bu çocuk diye.
Gündüz zorla ben de 20 dkdan 2 kere uyutuyorum.
Aslında uyumaması bir şey değil, durmuyor ki.
Sürekli ağlama, kucakta gezme, yemeği reddetme vs.
Yani yolunda giden hiçbir şey olmayınca, bari uyusun da bir totomu koyuvereyim şuraya diyorum.
Evimde yemek haftada bir pişiyor artık, o da yapabilirsem.
Banyo desen ben 2 kere duş alan insandım şimdi kokuyorum resmen.
Evin halini görseniz, aklınızı oynatırsınız, o derece dağınık.
Yani onun uyuması demek, benim insanı yaşama bir nebze de olsa dönebilmem demek.
12 de zorla uyuttuk, 3 kere daha kalktı şu son yarım saatte.
Doktorunuza danışın reflü yu motilium kullanıyoruz biz de reflü için kusmasi azaldıAyniymisiz ya. Beş dakika yere koyamıyorum ben de . Kucakta da durmuyor. Sürekli gezdirmek oyalamaya çalışmak gerekiyor. Istahsiz Yemek konusunda da uğraştırıyor. Ben de gün sayıyorum artık oturmaya başlayınca falan biraz değişir mi diye. Reflusu var dedi doktor ondan mi bilmiyorum. Ama sürekli huzursuz
Evet dr lar genel halini iyi gorunce onemsemiyorlar ama siz yaptirin yine de. İciniz rahat eder.Hogg yöntemi maalesef çok etkili olmuyor.
Hep duyumlarım Ferber yönteminin 1 haftada işi bitirdiği.
Doktorum da kontrollü uzaklaşma yani West yöntemini öneriyor çünkü zaten bebeğim durmadan ağlayabilir, bu sebeple bize Ferber işlemez gibi.
West yönteminde dönence, pışpışlama ve çok ağlarsa kucağıma almama müsade etti.
Şuan daha başlamadım ama uyur gibi olunca yatağına yatırıyorum sadece, orada pışpışlayarak deniyorum.
Ayakta sallamayı bıraktım, sadece kucağımda sakinleştirerek yatırıyorum.
İnternetten uyku eğitim danışmanı olarak arattığınızda birçok site ve danışman karşınıza çıkıyor.
Ben mail yoluyla biriyle iletişime geçtim, paketleri var.
Kendinize uygun olanı deniyorsunuz.
Şuan karar verip satın almadım ama ilk 10 gün içerisinde deneyeceğim.
Sizi çok iyi anlıyorum, 1 dk bebekten uzakta kalamadan yaşamaya çalışmak, sadece nefes almaktan ibaret.
Vücudum 10 yıl yaşlandı ruhum ise 20 yıl yaşlandı ve bunun çözümü neye bedelse ödemeye razıyım ben artık.
Aynen konu komşu ailem kimse inanmıyor bu kadar zor bir bebek olduğuna hepsine simariklik yapıyo onlar gidince feryat figan dönüyoruz en başaEvet dr lar genel halini iyi gorunce onemsemiyorlar ama siz yaptirin yine de. İciniz rahat eder.
Degisiklik de istiyolar bu aylarda. Bizimki disari ciktigimizda yada biri geldiginde yok gibi oluyor, o kadar sakin :)
Hava guzel olunca atin kendinizi disariya. Hava alsin, bakinsin.. Sizde nefes alirsiniz o da..Aynen konu komşu ailem kimse inanmıyor bu kadar zor bir bebek olduğuna hepsine simariklik yapıyo onlar gidince feryat figan dönüyoruz en başa
Amin Rabbim bebişlerimize sağlık ve huzur versin. Anne sütü alıyor benimle uyuyor yapışık dolaşıyoruz dogurmadim resmen hala karnımdaOzellikle anne sutu alan bebekler bu sekilde ben anladim artik
Oglum 15,5 aylik, ilk 3 ay dediginiz gibiydik. Direndim sallamadim ama memeye cok bagimli oldu bu sefer de. Her cocuk ozeldir,sizin cocugunuzu siz anlarsiniz. İnsallah buyudukce alisir yataginda uyumaya. Benim tahminim emekleyince olumlu yonde degisiyorlar ve akabinde yuruyunce zaten yorulup uyuyorlar
Allah saglikli uzun omurler versin insallah bebisinize
Ah ah çözümü bulan bizi aydınlatsin ev beter durumda yemek desen hak getire aynaya baktığımda ne olmuş bana diyorum gözler mor morAynen 7 aylik olmak üzereyiz. Gündüz kızım çok az uyuyor o da ayagimda salladığım için . Sallamayı bıraktığım an uyaniyor. Napcaz bilmiyorum
3 sene miiiBütün uyumama konularında varim
Canım benim oğlum 3 sene boyunca bu şekildeydi uyanınca aralıksız 1-2 saat ağlıyordu sabahi hep öyle ediyordum.daha 5-6 aydır uyuyor ve daha kendime gelemedim ben.ki şimdi de 12-1 de uyur gece ikide bir uyanır tabi sukrediyorum bu halime yine ,bizimkinin alerjisi varmış ama meğer yeni öğrendik.
İmza kampanyası baslatalim bebeği durmayan insanlara devlet temizlikçi göndersin yemin ederim insanlıktan çıktımMaşallah Allah bağışlasın.
Umarım sizin gibi olur bizim de.
Ve maalesef benim bebeğimin huyu böyle hem aksi hem huysuz hem uykusuz.
Doktorumuz da diyor, gergin bu çocuk diye.
Gündüz zorla ben de 20 dkdan 2 kere uyutuyorum.
Aslında uyumaması bir şey değil, durmuyor ki.
Sürekli ağlama, kucakta gezme, yemeği reddetme vs.
Yani yolunda giden hiçbir şey olmayınca, bari uyusun da bir totomu koyuvereyim şuraya diyorum.
Evimde yemek haftada bir pişiyor artık, o da yapabilirsem.
Banyo desen ben 2 kere duş alan insandım şimdi kokuyorum resmen.
Evin halini görseniz, aklınızı oynatırsınız, o derece dağınık.
Yani onun uyuması demek, benim insanı yaşama bir nebze de olsa dönebilmem demek.
12 de zorla uyuttuk, 3 kere daha kalktı şu son yarım saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?