Bebegim varken bebegim oldu

Akrabamın öyle oldu biri üç biri iki yaşında okadar güzel oynuyorlarki arkadaş gibiler.. hem iki cocugu bır seferde buyutmus olursun. mesela oglum 4 yasında tam rahat ettık tekrar aynı seylerı yasayacagız ama üst üste ikisi büyüyecek ilerde iyiki diyeceksiniz. Düşünün ilk çocugunuzu aldırsaydınız şuan olmayacaktı şuan su 1 milim gibi görünen şey 1 yıl sonra kanlı canlı insan olacak sakın aldırmayın çok büyük günah bildiğin cinayetten farksız ikisi birlikte okula gıderler bırlıkte odev yaparlar parkta beraber oynarlar diyorsunuzkı ımkansız dı oldu demekkı var bunda bır hayır

10 aylık kızınız 19 aylık olacak ozaman yürüyecek size olan baglılıgı bıraz daha azalıcak şuankı gıbı düşünmeyın

Bunda utanacak ne var ki, eşinden hamile kalmışsın sonuçta.. Millete isteyerek yaptık dersin, peşi sıra beraber büyütmek istedik dersin. He hesap vermek zorunda da değilsin ayrıca..

Bu arada bir akrabamızın benimle yaşıt 2 kızı var. Aynı sene doğdular, biri ocak biri aralık doğumlu.. Öyle de güzel büyüdüler ki.. Şimdi birbirlerinin en yakın arkadaşılar..

Benim arkadas bebegi 1 yasindayken hamile kalmis plansiz. Zaten istemiyorken bir de ogrenmis ikiz. Su an kocamanlar,kadin tek basina 3 cocuk buyutmus siz neden bakamayasiniz.

Daha bebeğin çok küçükken 4 çocuklu aile hayalim var eşimde çok istiyor yapsammı diye konu açmıştın.Onun için bu hamileği böyle karamsar karşılamış olmana çok şaşırdım.Allah verir kolayını merak etme.

Benim oglum 9 aylikti ben hamileydim tam 18 aylikken kizim oldu suan kizim 10 aylik oglum 2 bucuk yasinda biraz zor ama cok guzel bisey

Benim kardesimle aramda 21 ay var sizinkide asagi yukari oyle birsey olcak annem zorlanmis ikiz gibi büyüdünüz der ama simdi rahat zaten cocuklar cabuk büyüyor biliyorsunuz eger aldırırsanız o kadar pisman olursunuz ki. Arkadaşımın başına aynisi geldi. 2 aylikken mi 1 aylikkenmi ne aldırdı bebegini. Diger cocugu daha 2 bucuk aylik mi neydi. Bana diyorki günahim cok büyük namaz kılıyorum dua ediyorum ruya gibi seyler bile görmüş hatta halusilasyon vicdan azabi çekiyor resmen yalan degil. Simdi 2. Cocuk diyor. Bakalım Allah verecek mi? Öyle değil mi. Bide boyle düşünmek lazim.

Benim bir oglum var 8 yaşında birde kızım var 2 yasinda 4 aylık ikizlerim var zor olmuyor mu oluyor ama aynı zamanda çok güzel. Oglumu tek başına buyuttuk simdi kızım her daim yanında olacak iki kardeşi ve arkadaşı olacak. Büyük oğlumun kendine guveni pek yoktu. Şimdi onunda oz guvegü arttı.

Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Rabbim sana varmis böyle dmeene çok uzuldum ben 3 senedir bekliyorum yavrumuz olsun diye ama sana 2 kez anne olma şansı veilmis yazık bebege keşke önceden önlem alsaydiniz

ben olsam dogururum ikiz gibi buyuturum.
boyle bir karar sizin elinizde olsaydi olsaydi asla bebek yapmazdiniz cesaret edemezdiniz eminin.

ama supriiiizzzzz ilk bebeginiz cook sansli hic sıkılmicak hep yaninda oynicak sevecek destek alacak ayni yaslarda bir kardesi olacak.

uzulme sukret vardir sana bu yavruyu nasip edenin bir bildigi.
HAYİRLİ OLSUN

Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
niye utaniyosun evli barkli bi kadinsin kac yasindasin bilmiyorum ama gencim ileri yaslarda ugrasmayayim diye 2 cocuk birden dusundum arayi cok tutmadim deyiverirsin
elaleme ne bakiyosun sen.2.cocugu yapmasan zaten aradan bi kac sene gecse illa 2.cocuk ne zmn deyip dururlar
hamileligin benim gibi zor gecse napcan bulantidan kusmadan bittim artik...
aldirma tabi ki cok gunah
sakin kendi kendine yok ilacla yok ev isleriyle bebeegi dusurmeye de calisma korunsaydiniz olmazdi sizin akilsizliginizi bebecik cekmesin

sen şimdi buna kötü mü diyorsun..ben sana diyeyim.2 yaşında kızım 6 aylık bi kızım daha var ve şuan 5haftalık hamileyim.öyşe bi sürpriz oldu ki sorma..senin de nasıl hamile kaldığını tahmin edebiliyorum:)) kesin benim gibi oldu..ben nerelere gidemm..2 çocuk hiçbişey değil valla..kolay...3 4 ay zorlanıyosun sonra alşyosun..ben 1 hafta aldırmayı düşündüm.ama kıyamadm. onun suçu ne ...

bende oğlum 9 aylıkken hamile kaldım
ilk başta sizin gibi hissettim ama aldırmak aklıma bile gelmedi
başta zor oldu tabi ama rabbim kolaylık verdi

Şunu yapın diyemem ama ikincide doğduğunda aşırı zorlanırsınız hem bakım zahmet olarak hem de ruhsal olarak. Erkek kardeşimle benim aramda da iki yaş yok, anneme o zamanlar bekar olan teyzem sürekli kalarak yardım etmiş bir yıl boyunca. Sizin destek alabileceğiniz birileri vardır umarım

Gelen bebek Allahin rizkiyla bereketiyle gelir canım. Bende bunu anlamiyorum insan kendi parçasına kanına yavrusuna nasıl kiyabilir ya? Ha doğurmuş almış eline bogmussun ha olusmus canlanmis bir bebegin hayatına son vermissin senin hakkın degilki Allahin verdigi canı almak!! Dogsun benim gorumcem 22 yasinda 2. Çocuğu dogurmus aralari seninkiler gihi zooor da olsa o yaşta bakabilmis simdi 27 yaşında 3. Çocuğa hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…