Bebegim varken bebegim oldu

Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Tövbe tövbeeee niye ayıp olsun ki
Türk toplumunda yaşıyoruz . Zaten daha bebeğin altı aylıkken millet konusmaya başlıyor 'ikinc çocuk ikinci cocuk' diye.
Bence çok normal. Çoğu kardeşin arasında zaten bir buçuk iki yaş vardır. O yüzden kimse ayıplamaz, merak etme. Hatta dilersen hemen söyleme, 1. Yaş gününde 'kizimiza ömürlük hediye verdik' şeklinde güzel bir şekilde sunarsin gebeliğini insanlara :))
Ayrıca benim ablamla aramda da 18 ay var. Hep en yakın arkadaş olduk birbirimize. Oyun çağımız da beraberdi ergenlik çağımız da üniversite çağımız da.
Bence çok da güzeldi.
Üzme tatlı canını. Az zorluk çekersin ama az büyüdükten sonra odaya postalarsin,kendi kendilerine oyun kurarlar. Sen de rahat edersin

Ama yazik degil mi bebegime oyle aciyorum ki...sanki butun hayatimi ona adamistim buyuk haksizlik ettim
Valla annemin ablama yaptığı en büyük iyilik bir kardeş yapmak olmus bile olabilir :) çok yanlış düşünüyorsunuz. Kardeş demek yalnız geçmeyen bir çocukluk demek

Tesekkur ederim ama bu dusunceleri de kafamdan atamiyorum dedigim gibi belki bi umut bi yanlislik bi dis gebelik vs

Nasibi varmış demekki farzetki ikiz oldu ,
Kimseye açıklama yapmak zorunda degilsin,
Bakabildikten sonra İstersen 5 tane yaparsın kime ne.

Valla annemin anneme yaptığı en büyük iyilik bir kardeş yapmak olmus bile olabilir :) çok yanlış düşünüyorsunuz. Kardeş demek yalnız geçmeyen bir çocukluk demek
Birde şöyle dusunun ben bebegimi her gun disari cikariyordum bugun neredeyse ayakta uyudum korktum birsey olacak diye bebegimi disari cikardim sirtim koptu karnima agrilar girdi ve haberm yoktu gebelikten cok tasidim.Bunlarin hepsinden mahrum kalicak.

Tesekkurler.Peki ikinci bebeginizde doguma dair korkulariniz var mi ben ayni acilari nasil cekicem Allah im dusununce bile tuylerim diken diken oluyor
Olmaz mı
Hemde ne korkular
İlkinde sazeryan yeri açıldı
Enfeksiyon kaptı
Ne çektim bir bilsen
Sonuca odaklanmaya çalışıyorum
Geçecek biliyorum

Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz

Milletin ne diyeceği en son düşüneceğim şey olurdu
Sezeryanla Doğum yaptıktan sonra ikinci çocuk için beklenmesi gereken bi süre vardı diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzeltsin bilgisi olanlar
Bi doktora gidip en ince ayrıntısına kadar öğrenmek lazım şu an sağlığınız daha önemli

Kizim 7 aylikken ogluma hamile kaldim. Tek basima buyuttum buyutuyorum cok sukur. Korkma hic. Okadar guzel ki... bebegine haksizlik degil aslinda en iyisini yaptin. Dogdugu ve hatta biraz buyutugu zaman daha da farkedeceksin. Simdi biri 28 biri 12 aylik arada oyuncak kavgasina bile basladilar. Onlari izlemek dunyanin en guzel seyi. Zor mu zor ama inan bana tahmininden daha guzel.

O daha bir yaşında bile değil. Her gün disneylanda bile götürsen bu günleri hatırlamaz.
Ama neyi hatırlar biliyor musun? Beş yaşindayken parkta kardeşiyle oynadığı zamanları, evcilikleri, beraber kumdan kale yaptıkları zamanları...
:)
Kardeş candır.
Her şey olacağına varır...bir süre sonra bu fikre alisacagina eminim.
Millet ne der konusunu da boşver. Yukarıda bir arkadaş ne güzel demiş, anne baba olmayı çok sevdik bir tane daha yaptık, dersin diye : )
Bence duyanlar da çok mutlu olacaklardir.

Ayrica ikisi de sezeryan. Hicbisey olmadi. Druma sordugumda merak etme birseycik olmaz demisti ki ben kan sulandirici igne kullaniyordum. Dogum sonrasi pihti atti vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…