Aynen böyle söyleHerkezden utaniyorum elimde olmadan utaniyorum acaba biz istedik desem birlikte buyusunler diye cunku illa sasiracaklar belki yadirgayacaklar
Sizin ilk bebeginiz miBiraz sakin ol
Olan olmuş
Bebeğine kardeş geliyor
Kardeş candır kandır
Böyle düşün
Haksızlık gözüyle bakma olaya
Sunuda belirteyim bir kere konusu acilmisti asla dusunmuyorum demistim bundan bi iki ay once kesinlikle demistm ailelerle bu konu acilmistiAynen böyle söyle
Çok sevdik bir tane daha yapalım dedik beraber büyüyecekler de :)
Tövbe tövbeeee niye ayıp olsun kiCok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
İkinciSizin ilk bebeginiz mi
Valla annemin ablama yaptığı en büyük iyilik bir kardeş yapmak olmus bile olabilir :) çok yanlış düşünüyorsunuz. Kardeş demek yalnız geçmeyen bir çocukluk demekAma yazik degil mi bebegime oyle aciyorum ki...sanki butun hayatimi ona adamistim buyuk haksizlik ettim
Tesekkurler.Peki ikinci bebeginizde doguma dair korkulariniz var mi ben ayni acilari nasil cekicem Allah im dusununce bile tuylerim diken diken oluyorİkinci
Tesekkur ederim ama bu dusunceleri de kafamdan atamiyorum dedigim gibi belki bi umut bi yanlislik bi dis gebelik vsTövbe tövbeeee niye ayıp olsun ki
Türk toplumunda yaşıyoruz . Zaten daha bebeğin altı aylıkken millet konusmaya başlıyor 'ikinc çocuk ikinci cocuk' diye.
Bence çok normal. Çoğu kardeşin arasında zaten bir buçuk iki yaş vardır. O yüzden kimse ayıplamaz, merak etme. Hatta dilersen hemen söyleme, 1. Yaş gününde 'kizimiza ömürlük hediye verdik' şeklinde güzel bir şekilde sunarsin gebeliğini insanlara :))
Ayrıca benim ablamla aramda da 18 ay var. Hep en yakın arkadaş olduk birbirimize. Oyun çağımız da beraberdi ergenlik çağımız da üniversite çağımız da.
Bence çok da güzeldi.
Üzme tatlı canını. Az zorluk çekersin ama az büyüdükten sonra odaya postalarsin,kendi kendilerine oyun kurarlar. Sen de rahat edersin
Birde şöyle dusunun ben bebegimi her gun disari cikariyordum bugun neredeyse ayakta uyudum korktum birsey olacak diye bebegimi disari cikardim sirtim koptu karnima agrilar girdi ve haberm yoktu gebelikten cok tasidim.Bunlarin hepsinden mahrum kalicak.Valla annemin anneme yaptığı en büyük iyilik bir kardeş yapmak olmus bile olabilir :) çok yanlış düşünüyorsunuz. Kardeş demek yalnız geçmeyen bir çocukluk demek
Olmaz mıTesekkurler.Peki ikinci bebeginizde doguma dair korkulariniz var mi ben ayni acilari nasil cekicem Allah im dusununce bile tuylerim diken diken oluyor
Aman Allahim birde ikiz olursaaNasibi varmış demekki farzetki ikiz oldu ,
Kimseye açıklama yapmak zorunda degilsin,
Bakabildikten sonra İstersen 5 tane yaparsın kime ne.
Dileyenlerden biri de benim.Rabbim sağlık versin.Tabiki zor ama benim ablamla aram 1 yaş cok güzel bir duygu.Üzmeyin kendiniziBi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
O daha bir yaşında bile değil. Her gün disneylanda bile götürsen bu günleri hatırlamaz.Birde şöyle dusunun ben bebegimi her gun disari cikariyordum bugun neredeyse ayakta uyudum korktum birsey olacak diye bebegimi disari cikardim sirtim koptu karnima agrilar girdi ve haberm yoktu gebelikten cok tasidim.Bunlarin hepsinden mahrum kalicak.
Beni bu da cok korkutuyo cok cnm yanicak ölmek icin dua etmistimOlmaz mı
Hemde ne korkular
İlkinde sazeryan yeri açıldı
Enfeksiyon kaptı
Ne çektim bir bilsen
Sonuca odaklanmaya çalışıyorum
Geçecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?