İcime su serptiniz tesekkur ederim bu yonden dusunemedm kendimizi sadece onun mutluluguna adamisiz ki herseyi hatirlayacak saniyoruzO daha bir yaşında bile değil. Her gün disneylanda bile götürsen bu günleri hatırlamaz.
Ama neyi hatırlar biliyor musun? Beş yaşindayken parkta kardeşiyle oynadığı zamanları, evcilikleri, beraber kumdan kale yaptıkları zamanları...
:)
Kardeş candır.
Her şey olacağına varır...bir süre sonra bu fikre alisacagina eminim.
Millet ne der konusunu da boşver. Yukarıda bir arkadaş ne güzel demiş, anne baba olmayı çok sevdik bir tane daha yaptık, dersin diye : )
Bence duyanlar da çok mutlu olacaklardir.
Gebelikten..Nasil oldu insanlar ne diyecek hic bos durmuyorlar gibi izlenim halbuki oyle degilNeden utaniyorsun ki ben anlamadim...
Bende mi kullanacagim neden kullaniyordunuzAyrica ikisi de sezeryan. Hicbisey olmadi. Druma sordugumda merak etme birseycik olmaz demisti ki ben kan sulandirici igne kullaniyordum. Dogum sonrasi pihti atti vs...
Umarim tez zamanda kavusursunuz dualarim sizinleDileyenlerden biri de benim.Rabbim sağlık versin.Tabiki zor ama benim ablamla aram 1 yaş cok güzel bir duygu.Üzmeyin kendinizi
Sizde endise uzuntu hic olmadi miKizim 7 aylikken ogluma hamile kaldim. Tek basima buyuttum buyutuyorum cok sukur. Korkma hic. Okadar guzel ki... bebegine haksizlik degil aslinda en iyisini yaptin. Dogdugu ve hatta biraz buyutugu zaman daha da farkedeceksin. Simdi biri 28 biri 12 aylik arada oyuncak kavgasina bile basladilar. Onlari izlemek dunyanin en guzel seyi. Zor mu zor ama inan bana tahmininden daha guzel.
Hayir tabii ki benim hastaligim vardi. Biraz sakin olur musun? Kimse bisey diyemez. Bos durmuyorsan da kocanla bos durmuyirsun. Ne olacak yani.masaallah.. karnindakine haksizlik ediyorsunBende mi kullanacagim neden kullaniyordunuz
Yarin ogrenecegim belki vardir da aldirmamiz gerekir bi durum olmasi lazim keyfi yapamam boyle birsey yazik gunah o da benim bebegim.Milletin ne diyeceği en son düşüneceğim şey olurdu
Sezeryanla Doğum yaptıktan sonra ikinci çocuk için beklenmesi gereken bi süre vardı diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzeltsin bilgisi olanlar
Bi doktora gidip en ince ayrıntısına kadar öğrenmek lazım şu an sağlığınız daha önemli
Boyle haksizlik ettigimi dusununcede aglayasim geliyo evet haksizlik ediyorum hatta hic istemiyorum duzenimizi alt ust etti diyorum sonrada ne alaka gunaha giriyorum ona da yazik diyip daha cok agliyorum ama bu duygular cok agir basiyorHayir tabii ki benim hastaligim vardi. Biraz sakin olur musun? Kimse bisey diyemez. Bos durmuyorsan da kocanla bos durmuyirsun. Ne olacak yani.masaallah.. karnindakine haksizlik ediyorsun
İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Sadece klasik gebelik korkulari okadar... ne ilk bebegime haksizlik ettigimi dusundum ne de gebeyim diye uzuldum ve utandim. Suan biri bi yatakta digeri obur yatakta yatiyor ben de cay içiyorum. Utuleri yeni bitti. Gunum saat 9 da basliyor gece 3 3.5 ta bitiyor. Ama buyuyecekler insallah ve hersey iyi olacak. Lutfen sakin ol... cok guzel bisey bu.Sizde endise uzuntu hic olmadi mi
10 aylik bebeginizi parcalarina ayirin.. Yapabilirmisiniz ???
Eger bunu yapabilecek kisilige sahipsenz bebeginizi de aldirabilirsiniz.
Karninizdaki kucaginizda olmadigi icin vazgecmek kolay geliyor. Ama durum oyle degil.
Oncelikle sakin olun beraber buyurler vs gibi sacmaliklara girmeyecegim. Cunku zor bir surec kesinlikle haklisiniz. Ama birkac gun sonra bu duruma alisacaksiniz. Ayni durum arkadasimin basina geldi aldiricam dedi. Size soyledigim seyi ona da soyledim. Aninda vazgecti. Bikac gun şoktaydi ama sonradan alisti yoruluyormu evet.. bu gecici bir surecmi evet. O yuzden 2 cocuklu yasama kendinizi adapte edip hayatinizi da bu yonde sekillendirme planlarinizi yapin..
Unutmayin 10 aylik olan nasil sizin bebeginizse , o da sizin...
Keske sizin kadar dirayetli olabilseydik cok isterdimSadece klasik gebelik korkulari okadar... ne ilk bebegime haksizlik ettigimi dusundum ne de gebeyim diye uzuldum ve utandim. Suan biri bi yatakta digeri obur yatakta yatiyor ben de cay içiyorum. Utuleri yeni bitti. Gunum saat 9 da basliyor gece 3 3.5 ta bitiyor. Ama buyuyecekler insallah ve hersey iyi olacak. Lutfen sakin ol... cok guzel bisey bu.
Kesinlikle haklsiniz ama bu dendigi kadar kolay bi duygu degil
Su dusuncelerinle yanlis yapiyorsun. Hersey guzel olacak.Keske sizin kadar dirayetli olabilseydik cok isterdim
Cok tesekkur ederim gercekten bunu cok dusunuyordum en basitinden oglumun butun derslerinle ilgilenicem hayalleri onu uygun sekilde butun vaktimi vererek buyutecegim diye hep planlarim ama malesef bazen biseyler siz istemeden farkli yonlere gidebilir bunlar da beni korkutuyorŞurada sorsan çoğu kişinin kardeşi ile arası azdır. Niye utanacaksiniz? Benim mesela ablamla aramda iki yaş kardeşim ile aramda bir yaş var. 84-86-87 diye gidiyoruz. Tamam büyütmesi bakması zordur..ona hiçbir lafım olamaz hatta buyutenin önünde saygı ile egilirim-annemin egildigim gibi-. Ama sonrası çok güzel bence. Kardeşlerim ile aramda o kadar güzel enerji var ki... Hepimiz evlendik... Yalnız her bayramda her tatilde birbirimizi ararız ki bayram ve tatillerde denk düşelim aile ziyaretlerinde. Her sene 3 kardeş kesin tatil yapariz. Bayram dışında tabii. İki bayramın kesin birinde üçümüz beraberizdir. Önce gidenin aglariz hep. Elimizde değil. Nasıl bakarım gerçekten çok onemli bir soru? Ve bence birbirine bağlı bir aile yetiştirmek... Yüksek ahlak seviyesine bağlı çocuklar yetiştirmek en önemlisi..burda bunu sorduğunuza göre siz de böyle şeyler istiyorsunuz ve vatanına,milletine,ailesine bağlı evlatlar yetiştireceksiniz. Şimdiden tebrik ederim
Masaallah size...Şurada sorsan çoğu kişinin kardeşi ile arası azdır. Niye utanacaksiniz? Benim mesela ablamla aramda iki yaş kardeşim ile aramda bir yaş var. 84-86-87 diye gidiyoruz. Tamam büyütmesi bakması zordur..ona hiçbir lafım olamaz hatta buyutenin önünde saygı ile egilirim-annemin egildigim gibi-. Ama sonrası çok güzel bence. Kardeşlerim ile aramda o kadar güzel enerji var ki... Hepimiz evlendik... Yalnız her bayramda her tatilde birbirimizi ararız ki bayram ve tatillerde denk düşelim aile ziyaretlerinde. Her sene 3 kardeş kesin tatil yapariz. Bayram dışında tabii. İki bayramın kesin birinde üçümüz beraberizdir. Önce gidenin aglariz hep. Elimizde değil. Nasıl bakarım gerçekten çok onemli bir soru? Ve bence birbirine bağlı bir aile yetiştirmek... Yüksek ahlak seviyesine bağlı çocuklar yetiştirmek en önemlisi..burda bunu sorduğunuza göre siz de böyle şeyler istiyorsunuz ve vatanına,milletine,ailesine bağlı evlatlar yetiştireceksiniz. Şimdiden tebrik ederim
Tesekkur ederim suan en buyukkk ama en buyuk derdim bebegim haksizlik edersem ona bi an olsun farkli dawranirsam mesela sinirlerime hakim olamazsam ya da vakit ayiramazsam diye cok korkuyorum kendimi affedememSu dusuncelerinle yanlis yapiyorsun. Hersey guzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?