Canım benim ben de tam oyle dusunuyorum aslında ama nasıl denir bu bilmiyorum. Bir de dıger takıntılarım herkes mi boyle acabaBen sezeryan dogum yaptım, kayınvalidem 1 hafta kaldı memeleketine döndü, annemde yoktu yanımda, eşim izinliydi 20 gün, doğum yaptığımda 2 buçuk yasinda bir kızım vardı ayrıca. Bence tek de yapabilirsiniz artik.
Kayınvalideniz tekrardan niye geliyor ki, gelip de herseye müdahae edip sizin sinirlerinizi bozacaksa eşiniz düzgün bir üslupla söylesin tekrar gelmesine gerek olmadığını.
Siz demeyin eşiniz desin, şuan en önemli şey sizin sinirlerinizin bozulmaması, alinacaksa da alınır ama bu dediğim farklı sehirdeyse eger olur, aynı yerdeyseniz gelmesine engel olamazsınız tabi :)Canım benim ben de tam oyle dusunuyorum aslında ama nasıl denir bu bilmiyorum. Bir de dıger takıntılarım herkes mi boyle acaba
Biraz fazla farkındayım canım destek almak icin yazdım zaten. Hic uyumuyorum hocBence bir uzman ile görülseniz iyi olur
İlk çocukta endişe olabiliyor da ikinci için biraz fazla sanki
Kıyafetini giydirirken vs bir şey olmaz normal şartlarda
Biraz fazla farkındayım canım destek almak icin yazdım zaten. Hic uyumuyorum hoc
İyİ aksamlar 15 gun once dogum yaptım ikinci cocugum allah bagıslarsa zorlu bir hamilelik surecinden sonra cok sukur sag salim kucagıma aldım bebegım.. İlk lohusalıgım kaynanam in yuzunden depresyonla sonuclanmıstı. 40 gun boyunca cocuguna elimi bile suremedım emzirme dısında bu hamılelıgım boyunca dua ettim annem yanımda olabilsin diye.. İlk 5-6 gun boyunca ikisi beraber kaldılar anneme evde elını bi ise bile surdurmedı ne yapmak istediyse annem elinden aldı . Neysekı evine gitti. Simdi annem yanımda 20 gun kalabilecek en azından 1 ayı tamamlasak bu kayınvalıdrm gelip de yine bunalıma sokmasa diye dua ediyorum. Onu da babam izin verirse zor ama... Peki kalmazsa tek basıma idare ederim desem edebilir miyim ya da ona gerek yok gelme desek yine gelir mı bi sorun cıkar mı.. Offf. Dıger taraftan gece sureklı kalkıp bebegı kontrol ediyorum sureklı ya kusarsa ya nefes alamazsa ya uzerını degıstırırken zarar verirsek ya uyursam da sesını duymasam . Diyerek gece boyunca hic uyumuyorum. Gunduz olu gibi geziyorum basa sarıp aynı seylerı dusunuyorum.. Hic iyi degilim ne olur biraz yardım edın
Ya tesekkur ederim valla oyle guzel moral oldu kıHem de aslanlar gibi bakarsiniz.. O sizin cocugunuz, babaanneden de anneanneden de daha iyi bakarsiniz
Depresyon falan deyip de kotuyu cagirmayin, ne münasebet depresyona girecekmissiniz. Siz gayet deneyimli bir annesiniz artık. İmkanınız varsa kayinvAlideyi cagirmayin, gunduz ruh gibi dolasmaniz bi kahve icmenize bakar yeter ki huzurunuz olsun ama oldu ki geldi bunun cok gecici oldugunu önünde sonunda evine gidecegini bilip hareket edin hem belki yardimi da dokunur
Bir ömür sağlıklı olsun bebisiniz
Yahu kusura bakmayın hiç empati kuramıyorum bu nasıl bir iş 40 gün boyunca bebeğime elimi sürmedim ne demek, emzirdikten sonra bebeği kvye niye verip durdunuz yani ilk 5 gün tamam ilk 10 gün tamam qma 40 gün de yani kvyi suçlamadan önce bir kendinize bakın derim yani bu durum normal değil bir hayırdır bir bırak çocukla beni demeniz lazımdı kv bir yerini yırtsa 40 gün boyunca beni bebekten uzak tutamaz bir de beni süt ineği olarak göremez.İyİ aksamlar 15 gun once dogum yaptım ikinci cocugum allah bagıslarsa zorlu bir hamilelik surecinden sonra cok sukur sag salim kucagıma aldım bebegım.. İlk lohusalıgım kaynanam in yuzunden depresyonla sonuclanmıstı. 40 gun boyunca cocuguna elimi bile suremedım emzirme dısında bu hamılelıgım boyunca dua ettim annem yanımda olabilsin diye.. İlk 5-6 gun boyunca ikisi beraber kaldılar anneme evde elını bi ise bile surdurmedı ne yapmak istediyse annem elinden aldı . Neysekı evine gitti. Simdi annem yanımda 20 gun kalabilecek en azından 1 ayı tamamlasak bu kayınvalıdrm gelip de yine bunalıma sokmasa diye dua ediyorum. Onu da babam izin verirse zor ama... Peki kalmazsa tek basıma idare ederim desem edebilir miyim ya da ona gerek yok gelme desek yine gelir mı bi sorun cıkar mı.. Offf. Dıger taraftan gece sureklı kalkıp bebegı kontrol ediyorum sureklı ya kusarsa ya nefes alamazsa ya uzerını degıstırırken zarar verirsek ya uyursam da sesını duymasam . Diyerek gece boyunca hic uyumuyorum. Gunduz olu gibi geziyorum basa sarıp aynı seylerı dusunuyorum.. Hic iyi degilim ne olur biraz yardım edın
Tecrübeli annem neden böylesin :)) internetten yan yatırma yastığı al, lcw marka uyku tulumu... sonra oh mis. Uyanır da duymazsam dersen telsiz tak yanıbaşına koy. Allah analı babalı büyütsünBiraz fazla farkındayım canım destek almak icin yazdım zaten. Hic uyumuyorum hoc
Ben dogum yaptigim zaman kayinvalidem geldi ben ev islerini yapacak diye kabul ettim annem rahatsiz gelemezdi kayinvalidemi kabul ettim bana bebegimi elletmek istemedi kendi bakicak oldu 5gun sabredebldim en sonunda esime soyledim ya gitsin yada kalbini kirarim ben ona cocuk dogurmadm herkes kendi cocuguna baksin dedim simdi yine hamileyim saglik acisindan bir sorun yasamadgm surece yine kimseyi istemem yanimda gerekrse ruh gibi gezerim o pskolojiyi yasamaktan iyidirİyİ aksamlar 15 gun once dogum yaptım ikinci cocugum allah bagıslarsa zorlu bir hamilelik surecinden sonra cok sukur sag salim kucagıma aldım bebegım.. İlk lohusalıgım kaynanam in yuzunden depresyonla sonuclanmıstı. 40 gun boyunca cocuguna elimi bile suremedım emzirme dısında bu hamılelıgım boyunca dua ettim annem yanımda olabilsin diye.. İlk 5-6 gun boyunca ikisi beraber kaldılar anneme evde elını bi ise bile surdurmedı ne yapmak istediyse annem elinden aldı . Neysekı evine gitti. Simdi annem yanımda 20 gun kalabilecek en azından 1 ayı tamamlasak bu kayınvalıdrm gelip de yine bunalıma sokmasa diye dua ediyorum. Onu da babam izin verirse zor ama... Peki kalmazsa tek basıma idare ederim desem edebilir miyim ya da ona gerek yok gelme desek yine gelir mı bi sorun cıkar mı.. Offf. Dıger taraftan gece sureklı kalkıp bebegı kontrol ediyorum sureklı ya kusarsa ya nefes alamazsa ya uzerını degıstırırken zarar verirsek ya uyursam da sesını duymasam . Diyerek gece boyunca hic uyumuyorum. Gunduz olu gibi geziyorum basa sarıp aynı seylerı dusunuyorum.. Hic iyi degilim ne olur biraz yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?