Bebegım ve ben

Tek başına daha iyi yaparsın. En azından huzurun olur. Zaten ikinci çocuk bu tecrübelisin artık.

Bende 2.oğlumu doğurdum yazın. Ama hiç sizdeki gibi tedirgin olmadım. Doğurduğum ilk günden beri kendim bakıyorum. Sağolsun annem 4 hafta yemekti temizlikti yardım etti. Sezaryenliydim ben ona rağmen kotardım. Eşim çok yoğun çalışıyodu evde bana nefes olsun diye annemden rica etmişti. Cadı anası da ilk doğumumda kan kusturduğundan, eşim yanıma yaklaştırmadı bile, zaten aksi olsaydı alır çocukları giderim 5 dakika çekmem ananı eskidendi o dediydim. İlk evladım içimde hep yara olarak kalıcak, o zaten evladım değil dert ortağım kader arkadaşım benim.. Canım oğlum...

Sakin ol lütfen bak 2. Bebeğinmiş sen tecrübelisin
Ben hayatımda elime bebek almamıştım
Doğumda da sonra da yalnızdım ve ilk günden beri bebeğimin her şeyini kendim yapıyorum. Sen neden endişe ediyorsun biblo değil o. Yaşama güdüsü ve gücü çok fazla olan bir insan yavrusu. Sen de annesisin.
Evdeki büyük Çocukla ilgilenmeye zamanın varsa annene de kv ye de ihtiyacın yok. Gelen yemek temizlik yapsın sen bebeğine bak.
Gelme derseniz de sorun çıkarsa çıksın
Bebeğinden ve senden önemli mi?

Allah yardimcimiz olsun sizin ki çok zor bir durummus gerçekten

Tabi ki bakarsiniz.Ben yurt disinda yasiyorum bnuradaki kadinlarin hicbirinin yaninda annesi ve ya kayinvalidesi kalmiyor.Ben de tek basima baktim.Bu güzel günlerinizi zehir etmeyin kendinize.Zaten normal olani bu.Herkes kendisi bakmali zaten.Kadinlarimiza cok üzülüyorum ben.Burdaki kadinlardan lohusa depresyonu yasayan cok azdir.Cevremde hic duymadim.Tüm türk kadinlarina sesleniyorum.Artik dogumda kimse yaniniza gelmesin.Size yardimci olmaktan cok zararli oluyorlar.Hepiniz bebeklerinize kendiniz bakabilicek durumdasiniz.Dünyanin bir cok yerinde normal olarak yapilandan korkuyorsunuz.

2.cocugu yapmaya karar versem annemde dahil kimseyi istemem yanimda cok mecbursam en fazla bir hafta
lohusayiz diye yanimiza gelenler bizden daha çok lohusa oluyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…