Nasıl uyandırdınız ve yedirdiniz. Yemiyor ki ağzını açmıyor. Diliyle itiyor ne yapsam olmuyorevet sarılık açlıktan yükselebilir.
mama çok az veriyorsun.
3 saatte bir mama iki mama arasındada emzir. anca toparlarsınız.
bizim sarılık 19 du böyle topladık.
Ilk olarak mama neden veriyorsun. Sütun geliyorsa gerek yok. Doktor bu konuda bir şey söylemedi mi. Ya da onun tavsiyesiyle mi veriyorsun. Ikinci olarak bu bebek sabahtan akşam beşe kadar aç mi duruyor? Bir yanlışlık yapmış olmayasın. 18.30 - 22.oo aralığı da uzun 10 günlük bebek için. Iki saatte bir en az emmesi gerekiyor. Şekeri düşer.kızlar merhaba. 10 günlük bir bebeğim var. Sarılık değerimiz 14tü. Doktor beslenetek düşecek dedi. Aşağıdaki gibi besleniyor.
17:20 30cc mama
18:33 15 dk meme
22:00 10 dk meme
00:00 meme
02:40 40 cc mama
5:20 20 dk meme
8;08 10 dk meme
09:50 33cc mama
Bana az gibi geliyor. Çok üzülüyorum
18.33 ten 22 ye kadar birşey yok mu ?kızlar merhaba. 10 günlük bir bebeğim var. Sarılık değerimiz 14tü. Doktor beslenetek düşecek dedi. Aşağıdaki gibi besleniyor.
17:20 30cc mama
18:33 15 dk meme
22:00 10 dk meme
00:00 meme
02:40 40 cc mama
5:20 20 dk meme
8;08 10 dk meme
09:50 33cc mama
Bana az gibi geliyor. Çok üzülüyorum
Memeden ben ayırmıyorum ki. O kadar emiyor sonra öğürmeye başlıyor. Diliyle itiyor. Memeden hiç ayırmıyorumÇok garip saatlerde emziriyorsun ki 10 günlük bebek için emzirme saati olmamalı. Ben memeyi bir tuttu mu bir daha çekmezdim, 40-45 dk uyuya uyuya emerdi, emmesi toplamda 15-20dkyı bulursu bulmazdı belki de. Bol bol emzir, memenden ayırma. Başka türlü alışmaz. Benim oğlum da başta uyanmıyordu, derin uyuyordu, sonra sonra uyanmaya emmeye başladı.
Dün akşam 5te yazmaya başladım. Dün akiam 5ten bu sabaha kadar olan durumu yazdım. Mamayı sarılığı atlatabilmesi için doktor vermemizi söyledi. İlk hafta hep kaşıkşa verdik mamayı. Kilo kaybı başladı. Ağzından sürekli çıkarıyordu. Doktor biberona geçin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım gerçektenIlk olarak mama neden veriyorsun. Sütun geliyorsa gerek yok. Doktor bu konuda bir şey söylemedi mi. Ya da onun tavsiyesiyle mi veriyorsun. Ikinci olarak bu bebek sabahtan akşam beşe kadar aç mi duruyor? Bir yanlışlık yapmış olmayasın. 18.30 - 22.oo aralığı da uzun 10 günlük bebek için. Iki saatte bir en az emmesi gerekiyor. Şekeri düşer.
Büyük bir şırınga ve ince serum hortumu al eczaneden. Bir çift de slikon meme başlığı. Şırıngaya mamayı doldur. Serum hortumunu tak. Meme başlığını da meme uçlarına tak. Serum hortumunun ucunu meme başlığının içine şok. Bebek emerken azar azar şırıngaya baskı yap. Bir dene bakalım.Dün akşam 5te yazmaya başladım. Dün akiam 5ten bu sabaha kadar olan durumu yazdım. Mamayı sarılığı atlatabilmesi için doktor vermemizi söyledi. İlk hafta hep kaşıkşa verdik mamayı. Kilo kaybı başladı. Ağzından sürekli çıkarıyordu. Doktor biberona geçin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?