Benim oglumdada vardi sık sık emzir evet sariliktan dolayi uyuyor sekeri düser bilemessin benim doktorum 1 saate bir emzir + 30 cc mama demisti...uyandirmak icin altini aç ve ıslak mendille bacsklarini falan sil ayaklarini gidikla burnunu sık 2 saaten fazla uyumaması gerek bikmadan usanmadan gece dahil hep memedeydik bizde ..gecer allahin izniyleNasıl uyandırdınız ve yedirdiniz. Yemiyor ki ağzını açmıyor. Diliyle itiyor ne yapsam olmuyor
Baharatlı falan mı yiyorsunuzMemeden ben ayırmıyorum ki. O kadar emiyor sonra öğürmeye başlıyor. Diliyle itiyor. Memeden hiç ayırmıyorum
Anne sütü sarılığı olduğunu nasıl anladınız. Bunum için özel bir test mi yapıldı. Sütüm çok alıyot. Baharatlı gaz yapan vb hiçbirşey yemiyorum. Sarılıktan uyuyor zor uyanıyor. Ben de acımasızca uyandırmayı deneyeyim o zamanOğlumun sarılığı anne sütü sarılığı idi 3.5 4 aylık olduğunda geçti tamamen doktor bize istersen 1 hafta emzirme mama ver hemen geçer demişti ama ben mama vermedim ve nerdeyse saat başı emzirdim hak dedi meme verdim guk dedi meme verdim
uyandırmak içinde cidden ağlatıyordum artık sarılığın geçmesinden önemli değildi ağlaması öyle öyle tutmaya başladı memeyi ve şükü kilo kaybı yaşamadık biz hiç aksine o kadar çok emzirmişim ki 13 günlükken 1 kilo almıştı
Sizde zorlayın gerekirse ağlatın yansın canı bişey olmaz ama çok sık emzirin 2 saat uzun bi aralık 10 dk emip bırakıyor diyorsunuz ya mıncıklayın evirip çevirin bi ayılsın hoop tekrar memeyi tıkın ağzına öyle öyle iyice tutmaya başlar ve güzel emer
Mama tok tutar bazen araligi iki saate çıkabilir eger hem meme hem mama bir arada gidiyorsa haftalik aldigi gram onemli o size soyler zaten beslemenin dogru yada yanlış oldugunukızlar merhaba. 10 günlük bir bebeğim var. Sarılık değerimiz 14tü. Doktor beslenetek düşecek dedi. Aşağıdaki gibi besleniyor.
17:20 30cc mama
18:33 15 dk meme
22:00 10 dk meme
00:00 meme
02:40 40 cc mama
5:20 20 dk meme
8;08 10 dk meme
09:50 33cc mama
Bana az gibi geliyor. Çok üzülüyorum
Evet bence de emmeli ama emmiyor. 15 dakika emip çıkarıyor ağzındanKonu sahibi cok az emziriyorsun. 10dk 20dk cok az. Seninle oldugu zamanin cogunu emerek gecirmeli bebek
Değerleri hiç ışın almalık olmadı 2 3 günde bir kan tahlili yapıldı ordan takip edildi artışı çok yavaş arttı ve sonra çok yavaş düşmeye başladı değeri bu şekil olunca anne sütü sarılığı deniyormuş bende ilk kez o zaman duydumAnne sütü sarılığı olduğunu nasıl anladınız. Bunum için özel bir test mi yapıldı. Sütüm çok alıyot. Baharatlı gaz yapan vb hiçbirşey yemiyorum. Sarılıktan uyuyor zor uyanıyor. Ben de acımasızca uyandırmayı deneyeyim o zaman
Bol bol emzir tek tedavisi buBizim değerimiz 4 günde 5 ten 15e çıktı. Sonra ertesi gün 14e düştü. Şimdi besleniyoruz. Pazartesi tekrar kontrolümüz var. Bakalım ne olacak
sirf size cevap yazmak icin giris yaptim..benim de bebegim sarilik olmustu anne sutu sariligi yaklasik 3 ay surdu..bu donemde sadece emzirdim..size tavsiyem sadece anne sutu vermeniz..mama vermenizi anlayamiyorum gercekten..15 dakika emip birakio demissiniz de benimki 6 7 dakika emip birakiodu cok uzun sure emmemesi ac kaldigini gostermez zaten ilk bir iki dakikada memenin buyuk bir kismini bosaltirlar.kızlar merhaba. 10 günlük bir bebeğim var. Sarılık değerimiz 14tü. Doktor beslenetek düşecek dedi. Aşağıdaki gibi besleniyor.
17:20 30cc mama
18:33 15 dk meme
22:00 10 dk meme
00:00 meme
02:40 40 cc mama
5:20 20 dk meme
8;08 10 dk meme
09:50 33cc mama
Bana az gibi geliyor. Çok üzülüyorum
Çok teşekkürler. Doktorumuz mama verin dediği için mama vermeye başladık. Emdiği kaar emziricem. Sütüm var çünkü sağıyorum emdiğinden kalanı boşa akıyorlar yoksa. Ama sütün yarıyor mu bilemiyorum. Doktor neden mama takviyesi verin dedi bilmiyorumsirf size cevap yazmak icin giris yaptim..benim de bebegim sarilik olmustu anne sutu sariligi yaklasik 3 ay surdu..bu donemde sadece emzirdim..size tavsiyem sadece anne sutu vermeniz..mama vermenizi anlayamiyorum gercekten..15 dakika emip birakio demissiniz de benimki 6 7 dakika emip birakiodu cok uzun sure emmemesi ac kaldigini gostermez zaten ilk bir iki dakikada memenin buyuk bir kismini bosaltirlar.
Sizin yapmaniz gereken maksimum iki saatte bir emzirmek..uyandirmak icin de altini acabilirsiniz ben o sekilde uyandiriyordum..cocugunuz her istediginde meme verin saat tutmadan ne kadar emerse emsin..gecmis olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?