bebeğim ve boşanma

Siz bebeğinizle evde tek başına mısınız? Kim kalıyor sizinle? Kesinlikle eşiniz sizden özür dilemeden eve almayın. Nefret ediyorum sorumsuz ve şımarık erkeklerden.

Çok güzel yazmışsınız. Kesinlikle esinizin gelip ozur dilemesi lazım sakın kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Peki bosanmayi konustunuz mu? Bu arada Şevval ayindayiz bol bol dua edin

Gündüzleri ablama anneme gidiyorum gece evimde kalmak istiyorum bu ara kardeşim ama o da 2 hafta sonra gidecek. Sonra ne olacak bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esler arasinda gurur olmamali diye dusunuyorum. Yeni evlendiyseniz ve hemen de cocuk olduysa biraz zorluklar oluyor bu zamanlarda. Inan bana her kesde olmustur. Sabr et, zaman her seyin ilaci. Sabirla cok seyi elde edersin, AMA bos gururla filan bi sey olmaz. Aileyi kurmak zor AMA yikmak 1 saniyede olup bitiyor. Kolayi secme kardesim.
Sen kadinsin, annesin guclu ol. Bebegin daha kucuk ya, sana simdi her sey karmasik gelebilir, kendini yalniz ve gucsuz hissedebilirsin.
Toparla kendini. Eshin ateshse sen su olmayi dene. Kimse icin degil, Allah icin yuvani korumaya, kurtarmaya bak. Ben inaniyorum olumlu adimlarla her sey yoluna girebilir zamanla ve bunda da kazancli sen cikarsin. Dua et, unutma dua bizim silahimiz.

o simdi benim otobüse atlayıp onun memleketine gitmemi bekliyor o da ancak beni böyle affedebilecegini düşünüyor. Eger ben adim atarsam daha hiçbir kiymetim kalmaz. 3 yilimiz bitti yenı. Normalde adim atarim gurur da yapmam ama bu yaptığı cok zoruma gitti sizlerde dua edin yazan herkesten Allah razı olsun

Valla canım kardeşim arkadaşim.benim cocugumun üstü başi ni alıp da gidicek seni eve geri götürücek 1aydır 5kurus vermiyip anne babasıyla kalıcak.yemin ediyorum eve almam babaymış.adı baba bu adamdan sana kocada olmaz yavruna babada tabııkı bosan diyemem bende cok zor zamanlar gecırdım.ama biz ayrıyken bile eşim eve bakardi kı kızım olsaydı daga fazlasını yapardı.yazık ailesinede yazık oğlu yapmıyorsa kaynanan fln sana para yollasa sana tlf acıp soraa kızım ne oldu anlatmak istermisin?ne olduda vazgectin.veya atlayıp gelir yanıaçna?şasırdım valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşinizle barışın, bu bir problem sayılmamalı, zor bir dönemeç olmuş sadece. Günümüzde artık erkekler de lohusa psikolojisi yaşıyor kadınla birlikte

Bu mu bu mu diyenleri anlamadım ben. Yani daha ne olsun ki? Adam lohusa karısını ve yeni bebeğini bir ay sormadan yalnız bırakmış? Bekara koca boşamak kolay doğrudur. Ben zaten boşanın demiyorum. Ama yaptıgı sey normal degıl. Bebeğinin ve sizin en ihtiyac duyduğunuz donem bu bu hatasını telafi etsin once. Sonra gelip çocukluğu kenara bırakıp gercek bir baba olmayı denesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tam tersi şükredin kolunuzdaki altın bileziğe. iyiki mesleğiniz var hem kendinize hem de bebeğinize bakabilecek konuma gelmişsiniz. adam aynı adam ya bi de çalışmıyor olsaydınız buraya yazmak yerine ilk otobüse biletinizi almış çoktan gel barışalım diye dil döküyor olurdunuz. kadının ekonomik özgürlüğü olacak hele bu devirde adamlar adamlıktan çıkmış erkekliklerini unutmuşken. yine affınıza sığınıyorum ama demeden edemeyeceğim tüküreyim öyle babaneyle dedeye. ilerde allah izin verirse bayramda seyranda torun bir aramasın bıdı bıdı ötmesini bilirler.

Bir kere aranizda iletisim bastan sifir. Esinizi ilgisizligi icin kinadim ama bir erkek karisina agladigi zaman neden agladigini soruyor ve karisi da ona ben aglarken soru sorma demedim mi diye karsilik veriyorsa erkegin uzaklasmamasi icin bic bir sebep yok demektir. Esler birbirine acik olmali. Cevap vermeye hic haliniz yoksa bile yanlis anlasilma olmasin diye en azindan sonrasinda "bak canim boyle bir durum var ona agladim sakin uzerine alinma" gibi bir cevap verseniz olaylar bu kadar buyumezdi. Siz esinizi bastan uzaklastirmissiniz zaten. Bir es olarak sordugu soruya cevap alma hakki olmaliydi.

Bukadar basit bir bolay ne kadar buyumus , Esin hadi sana kiz mis sinirlenmis olabilir , ama bebegiyle ilgilenmemesi cok anormal bir durum.

Esinin senden ozur dilemesini beklemelisin bence .. Kapjna gelir konusmak ister sans verirsin ama yok kaliyorsa orda hic ilgilenme sende....
bugun bunu yapan yarin ne yapmaz!

Bence ayrılmak için daha fazla bir sebebe gerek yok ki bunu yapan adamın kim bilir daha ne falsoları vardır.. Kendinizde o gücü buluyorsanız hiç çekmeyin sizi en zor anınızda yarı yolda bırakan çocuk hasta dediğiniz halde ne yaaparsan yap diyen üstüne birde bu çocukla bu kadın beş kuruş olmadan ne yapar diye düşünmeyen (kusura bakmayın ) utanmaz bir adam ve ailesi insanın biraz yüzü kızarır özür bekliyor birde Ailesi'de ayrı bir dünya demiyormu oğlum delimisin bu kadınla çocuk ne halde diye, yazdıkça sinirleniyorum

Cnm allah yatdimcin olsun.lohusalik dönemi kadın için zor oluyor yeni bir düzen bebeğe alışma süreci insan yıpranıyor.eşinin yaptığı yanlış ama hemen gaza gelip yuvanı yıkma belki eşin pisman olup adım atar.aramaya başladığına göre pisman olmaya başlamış.yuva yıkmak kolay ama kurmak zor.ınan çocuk büyütmek zor Hele de çalışıp bebekle ilgilenmek büyüdükçe daha da ilgi sevgi vermek gerekiyor.Baktin ilgi arama yok sen yinede al karşına konuş sorunlarinizi çözmeye çalışın.benin annem babam ayrı ınan hep bir taraf eksik kalıyor.bir de seviyorsan kolay kolay vazgeçme.rabbim yuvana huzur mutluluk versin.

Son düzenleme:

Bebeğimiz yeni ve ilk bebek erkeklerin benimsemesi zaman alir ve sen lausa olduğun zaman onda da babalik kompleksi basliyor. Kendini buna hazirlamasi zaman aliyor. Bizde oglumda çok sorun yasadik esinle hep kavga gürültü hep ben alttan aldim evladim için onu teselli ettim simdi şükürler olsun ikinciye hamileyim ve allah razi olsun Esim bu sefer çok deneyimli ve hemen ikinciye adapte oldu. Bu sefer o alttan aliyor. Ask sevgi evlilik fedakarlık ister. Eğer eşini seviyorsan AC telefonu ve seni yanlis anladigini güzelce anlat ona. Bir evladimiz var de ve ben seviyorum seni de gel bizi al birlikte güzel bi tatil yapalim de. Her evlilikte arada çatlamalar olur ama yuvayi dişi kus yapar diye boşuna dememisler. Kadin daha on planda her zaman

erkekler babalığı hemen öğrenemezler anneler gibi değillerdir şuan çocuğunun olduğunun farkında bile değildir emin ol.. anlattığınız kadarı ile boşanmak için çok büyük bir konu değil ki bu...

sizin yapacağınız eşinizi arayın ona kendisi ile konuşmak istediğinizi sakin bir dille anlatın.. oturup konuşunca inan herşey düzelecektir. bana göre eşinizde konuşmak istiyordur yanınızda olmak istiyordur sizden ona karşı bir adım atılmadığını görünce geri çekiyordur kendini..

evlilikte bu tür şeylerde gurur olmaz.. kendiniz için değilse bile bebeğiniz için yapın bunu..

inanın çocukla boşanmak hakkatten zor...

Aranız da kesin çok daha değişik sorunlar var bi memleket meselesine adam mesaj atma al bebeği git demez yani.

Evet onun ailesini istemedigimi düşünüyor. Daha önce de neden bilmiyorum hemen her oraya gitmemiz de kavga ediyorduk. O da bunu söylüyor. Benim ailemi istemeyenle isim olmaz yazmış. Benik zoruma giden bana nw kadar kiziyorsan kiz cocugun hastalığına duyarsız kalmasi kizdigim

Ben eşime çocuk hasta dicem işi gücü bırakıp gelmeyecek. Tarih yazmaz öyle birşeyi. Çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…