bebeğim ve boşanma

Adamın ne çok hataları var,
Lohusasın hadi senin psikolojini düşünmüyor,zavallı bebeği değişik,kalabalık ortamlara sokma derdinde.
Ailesinde de suç var,bebek biraz büyüse gitseniz olmuyormuydu?
Hastayken aramaması aşağılaması da cabası.
Arkadaşım sen en doğrusunu yapmışsın gitmemekle, bırak kalsın anasının koynunda uyusun hatta.
Bu sebeple de boşanılmaz tabiki, sen hiç bişey yapma hatasını er geç anlayacak. Bebek 5-6 aylık olsun babasına gülücükler atsın,ozaman kovsan da gitmez anasına

Nasıl bir eştir bu böyle gerçkten şaşırdım 25 günlük bebek gezmeyemi çıkarılır hadi çıktınız diyelim olaylar oldu nasıl olurda 1 aydır hasta olduğunu söylediğiniz halde orda kalır böyle babalıkmı olur eş olmayı geçtimde bu adam baba olmuş yani o bebeği hiç haketmemiş baba olmayı haketmemiş kusura bakmayın ama eşiniz çok insafsız biriymiş insan minicik bebeği orda hastayken nasıl rahat rahat köyde kalır çok üzüldüm gerçkten sizde zor durumdasınız şuan size diyecek hiçbir sözüm yok allah sabır versin inşallah eşinizede akıl fikir

nedir bu kadınların erkeklerden çektiği.evlenirsin ayrı bir dert çocuk olur ayrı bir dert ben bekarım ama bazen hiç evlenmemeyi dahi düşünüyorum etrefımdaki erkekler yüzünden gözlemlediğim erkek çocuklarını öyle bir yetiştiriyorlarki egoları tavan kendini hint kumaşı zannetmeler !!! eşinizde nasıl bir eş nasıl baba anlamadım.küçücük bebeğiniz hasta ve 1 ay boyunca yeni mi aklına gelmiş yazık.bence iyi bir dersi hak ediyor.erkeklere evlenmeden önce nasıl eş olunur ve çocuk olunca nasıl baba olunur özel bir kursla öğretilmeli yoksa yontulamaz böyleleri pardon ama!!ayrıca ailesi demiyor mu senin bir karın var küçücük bebeğin hasta üstelik ne yapar ne ederler diye

Son düzenleme:
Ağlama nedenim kardeşimle ilgili bi eleştiri yapmistim annem de kizdi bana ben de gider ayak kizdigi ıcın üzüldüm. Dün mesaj attım artik biz yokuz diye cok uzun bi mesaj yazdim. Eylül'de gelecek ise başlayacak. Gelince esyalarini topla git demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım Özür dileyecegini düşünmüyorum. O bizi kaybetmeyi göze alıyorsa yapacak birşey yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakin cnm boyle bir sey deme.ozur de bekleme.keske o anda annenle olani anlatsaydin.diyorsunya her ailesine gittigimizde tartisioduk.o da bunalmis olabilir..o da insan.o da karisiyla birliktebazi seyleri yapmak mutlu olmak ister.sizde aglayinca o da ofkelenmistir...
Ama bu onu sonradan yaptiklarini hakli cikarmaz.ama sakin davranin.bosanmak ta istemiyorsunya israrci olursan,gel esyalarini al dersen...o da inat eder ve yaparsa yine uzulen sen olursun..hic bir sey deme telf.cevap verme.merak etsin gelsin.o zaten ailenize vesizin ekonomik konuda rahat olmaniza guveniyor.calismayan bayan olsaydiniz bunlari yapamazdi...
Burada coook okuduk.bosanalim die israr eden kadin,kocasida kabul edince pismanim aslinda ozur bekliyordum,diyenleri.iletisimsizlik sizi bu hale getirmis.sabredin ve bekleyin.acmayin telefonlari.gelecektir mecburen.gelincede kavga etmemeye ozen gosterin.allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:

Bu yoruma ben de katiliyorum lutfen alttan alin, acele karar vermeniz gereken bir durum yok. Unutmayin kavga etmek en basit seydir ama alttan alip tatli dille cozmeye calismak olgunluk ister. Acele etmeyin bir kac ay gecsin, baktiniz daha beter oldu vazlyet o zaman bosanma konusunu acarsiniz. Simdi bosanma kelimesini agziniza bile almayin, sogukluk yaratacaktir barissaniz bile

Canım erkeklerin işini bu kadar kolaylaştırmamak lazım. Bence arama, sorma, görüşme ama boşanmada.

Ne demek ya? Elin namuslu kızını al, çocuk yap, sonrada boşa. Oh ne ala memleket. Bırak ne hali varsa görsün sen bebeğinin tadını çıkart...

1 aydır ewde yalnızsın..hem de yenı dogmus bebegınle..pardon ama bugun bunu yapan adamı yarın gelnce nasıl affedecksn.alttan al demsler de sen lohusasın.sebepsız yere bıle aglayabılırsn bnu nye esın dusunmuyor da sen onu dusuncksn.bu ısler karsılıklı olur.bole tek taraflı yurumez.bugun cocuga bakmaya baslamazsa br bag kurmazsa ıstedgı kadar gulucuk atsın tatlı olsun cocuk,farketmıyor brdenbre baba olmuyorlar sonradan.bosan bosanma da dyemem ama bu halnle senı bırakıp gtmesı.1ay gıtmesı.ınan bn oturdgm yerden uzuldum.o nasl senı ccougnu dusunmuyor.yenı dogmus bebege ınsan dokunmaya kıyamaz sen hasta oldu dyrsn ve kmsenın umrunda degl.evlılık kolay kurulmuyor ama sen de bunları unutablck msn merak edyrm..

eşinin seni böyşe cezalandırması çok kötü,çocuğu kullanarak. :/ ıns toparlarsınız diyorum

İletişim probleminiz olmuş. Benim anlamadigim ailedi neden arayıp sormuyor.Torunlarini hic mi merak etmiyorlar. Onların aile büyüğü olarak bu işe el atmalari lazım. Baba olmanin sorumlulugunu tasiyamayip anasının evine iltica eden bir eşten hayır gelmez ama; bir şans verilebilir pişmanlık yaşadığını anlarsan.

peki siz neden ağlıyordunuz. gerçekten ailesinin memleketine gitmek istemiyormuydunuz. yoksa götür eve çokta umrumda demezdiniz heralde

Şöyle ki her ne problem olursa olsun , evet boşanmaya karar verecek kadar büyük görmeyebilirsin problemi ama bebekle seni bırakması seni her şekilde bırakacağı anlamına gelir , benimsememiş seni karısı olarak 10 gün ne ya

1,5 ayda bebek ne kadar değişir büyür buna bile şahit olmak istememiş çok üzücü. baba olduğunun farkında değil herhalde. o kadar tatlıdırki şimdi melek uyırken seyretmeye doyamaz insan nasıl özlememiş yavrusunu. iletişim probleminiz var, evliliğiniz tam oturmamış, birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz bile

Annesine gitmek üzere yola çıkıyorsunuz, arabada ağlıyorsun ve sormasını üzerine gelmesini istemiyorsun.
Yani şimdi ben bu adam için senden özür dilemeli diyemeyeceğim için üzgünüm.
Tavır koymuşsun karşı tarafın bunu anlamasını bekliyorsun.
Eşinin yerine kendimi koyuyorum da, sanırım delirirdim.
Dilerim tatlıya bağlanır ve güzel olur her şey.

Bu mudur yani size boşanmayı düşündüren sebep? O an ağlarken esinizin sizi anlamasını beklememeniz gerekirdi. Cunku erkekler basit dusunur gözümüze bakıp a sevgilim sunu istiyo su yüzden ağlıyor diyemezler. Bizde en çok kızdıkları özellik sinirlendigimizde agzimiza geleni söylememiz bagirmamiz buna çok kiriliyolar ve kiziyolar o zaman is daha da buyuyo. Ve bu erkekler o kadar inatçıdır ki erkekliklerine birşey surdurmemek için yaptıklarından caymazlar. Her ne kadar sizi aramasa da içi içini yiyodur düşünüyordur sürekli ama inadından aramiyodur kotu birşey olursa zaten haberim olur diye. Ama bu konuda gerçekten abartmis söz konusu minicik bi bebek bu konuda suçlu buldum kendisini. Ama geldiğinde oturun yuzyuze sakin sakin konusun bağırıp cagirmadan. Boyle bi sebepten bosanilir mi yahu. Tamam başka tartışmalarınız da olabilir ama gereksiz şeylerden tartisiyomussunuz. Bunlar gözardı edilebilir hiçbirşey dört dörtlük değildir. Bence evlilihinizi kurtarabilirsiniz. Yazık etmeyin hem kendinize hem çocuğunuza..

zaten şimdiden bekar anne modundasın
bu adam başına saksı düşmedikçe değişmez
en azından huzurun olur...
kızın için de tatsız - kavgalı gürültülü bir evde stres içinde büyümektense annesiyle sakin bir yuvada büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…