- Konu Sahibi huzursokagi01
-
sakin cnm boyle bir sey deme.ozur de bekleme.keske o anda annenle olani anlatsaydin.diyorsunya her ailesine gittigimizde tartisioduk.o da bunalmis olabilir..o da insan.o da karisiyla birliktebazi seyleri yapmak mutlu olmak ister.sizde aglayinca o da ofkelenmistir...Ağlama nedenim kardeşimle ilgili bi eleştiri yapmistim annem de kizdi bana ben de gider ayak kizdigi ıcın üzüldüm. Dün mesaj attım artik biz yokuz diye cok uzun bi mesaj yazdim. Eylül'de gelecek ise başlayacak. Gelince esyalarini topla git demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım Özür dileyecegini düşünmüyorum. O bizi kaybetmeyi göze alıyorsa yapacak birşey yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sakin cnm boyle bir sey deme.ozur de bekleme.keske o anda annenle olani anlatsaydin.diyorsunya her ailesine gittigimizde tartisioduk.o da bunalmis olabilir..o da insan.o da karisiyla birliktebazi seyleri yapmak mutlu olmak ister.sizde aglayinca o da ofkelenmistir...
Ama bu onu sonradan yaptiklarini hakli cikarmaz.ama sakin davranin.bosanmak ta istemiyorsunya israrci olursan,gel esyalarini al dersen...o da inat eder ve yaparsa yine uzulen sen olursun..hic bir sey deme telf.cevap verme.merak etsin gelsin.o zaten ailenize vesizin ekonomik konuda rahat olmaniza guveniyor.calismayan bayan olsaydiniz bunlari yapamazdi...
Burada coook okuduk.bosanalim die israr eden kadin,kocasida kabul edince pismanim aslinda ozur bekliyordum,diyenleri.iletisimsizlik sizi bu hale getirmis.sabredin ve bekleyin.acmayin telefonlari.gelecektir mecburen.gelincede kavga etmemeye ozen gosterin.allah yardimciniz olsun.
buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım.şuan 2 aylık bebeğimle yalnızım.özellikle boşanan arkadaşlardan fikir almak istedim. 1 ay önce eşimin memleketine giderken yolda kavga ettik daha doğrusu evde benim başka bir şeye moralim bozuldu ağladım.1 saat sonra da yola cıkacaktık lohusaydım daha 25 gunluktum. eşim ne oldu dıye sordu ben de o an ağladığım için bişey yok dedim daha ısrar etmedi. ağlarken konusamam ben daha once bunu yıne soylemıstım ben ağlarken bana sorma sakınleşince sor dıye.neyse eşim de benim ağlamamı yanlış anlamış memleketine gitmek idtemediğim için ağladığımı moralimin bozuldugunu düşünmüş.sonra arabada kavga ettık kaç defa ıstemıyosan bırakayım eve dedı ben de nıye ıstemeyeyım felan dedım artık bı kere daha deyınce bırakırsan bırak cok da umrumda dedim.bu arada daha 25 gunluk bebeğim ağlıyor ona da sınırım bozuldu ve bızı eve bıraktı gıttı. hıcaramadı cocuk hastalandı ben mesaj attım 10 gun sonra hasta dıye bana soyleme hastalıgını kıme guvenıyosan ona soyyle yazmıs.çok kısa anlattım suanda da 1 aydan fazladır yalnızım 1 ay hıc aramadı bana da mesaj atma dedı bebekle ilgilenmediğii soyledi.ben de hıc aramadım 2 gundur de kendisi aradı. bebeği soruyor ben de yenı mı aklına geldi dedim. bi daha beni arama dedim.şimdi ne yapayım bılemedım. benı boyle cocugumla bırakması cok zoruma gıttı hala daha gelmedi boşanmayı dusunuyoruz.çocukla boşanmak zor mu tek başıma altından kalkabılır mıyım ya da cocugum için gururumu kırmalı mıyım.bu arada hala benden ozur beklıyor kendisi aradıgı zaman da hala trip atıyor.ve benım oraya gıtmemı beklıyor 3 saat var arada. cocugu alıp otobuse bınıp nasıl gıdeyım kı gıtmem zaten çok karısık yazdım bebeğim uyanmadan yazayım dıye
peki siz neden ağlıyordunuz. gerçekten ailesinin memleketine gitmek istemiyormuydunuz. yoksa götür eve çokta umrumda demezdiniz heraldeEvet onun ailesini istemedigimi düşünüyor. Daha önce de neden bilmiyorum hemen her oraya gitmemiz de kavga ediyorduk. O da bunu söylüyor. Benim ailemi istemeyenle isim olmaz yazmış. Benik zoruma giden bana nw kadar kiziyorsan kiz cocugun hastalığına duyarsız kalmasi kizdigim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şöyle ki her ne problem olursa olsun , evet boşanmaya karar verecek kadar büyük görmeyebilirsin problemi ama bebekle seni bırakması seni her şekilde bırakacağı anlamına gelir , benimsememiş seni karısı olarak 10 gün ne yaburaya yazıp yazmamakta kararsız kaldım.şuan 2 aylık bebeğimle yalnızım.özellikle boşanan arkadaşlardan fikir almak istedim. 1 ay önce eşimin memleketine giderken yolda kavga ettik daha doğrusu evde benim başka bir şeye moralim bozuldu ağladım.1 saat sonra da yola cıkacaktık lohusaydım daha 25 gunluktum. eşim ne oldu dıye sordu ben de o an ağladığım için bişey yok dedim daha ısrar etmedi. ağlarken konusamam ben daha once bunu yıne soylemıstım ben ağlarken bana sorma sakınleşince sor dıye.neyse eşim de benim ağlamamı yanlış anlamış memleketine gitmek idtemediğim için ağladığımı moralimin bozuldugunu düşünmüş.sonra arabada kavga ettık kaç defa ıstemıyosan bırakayım eve dedı ben de nıye ıstemeyeyım felan dedım artık bı kere daha deyınce bırakırsan bırak cok da umrumda dedim.bu arada daha 25 gunluk bebeğim ağlıyor ona da sınırım bozuldu ve bızı eve bıraktı gıttı. hıcaramadı cocuk hastalandı ben mesaj attım 10 gun sonra hasta dıye bana soyleme hastalıgını kıme guvenıyosan ona soyyle yazmıs.çok kısa anlattım suanda da 1 aydan fazladır yalnızım 1 ay hıc aramadı bana da mesaj atma dedı bebekle ilgilenmediğii soyledi.ben de hıc aramadım 2 gundur de kendisi aradı. bebeği soruyor ben de yenı mı aklına geldi dedim. bi daha beni arama dedim.şimdi ne yapayım bılemedım. benı boyle cocugumla bırakması cok zoruma gıttı hala daha gelmedi boşanmayı dusunuyoruz.çocukla boşanmak zor mu tek başıma altından kalkabılır mıyım ya da cocugum için gururumu kırmalı mıyım.bu arada hala benden ozur beklıyor kendisi aradıgı zaman da hala trip atıyor.ve benım oraya gıtmemı beklıyor 3 saat var arada. cocugu alıp otobuse bınıp nasıl gıdeyım kı gıtmem zaten çok karısık yazdım bebeğim uyanmadan yazayım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?