Bebeğim ve çaresizliğim

Benim bebegimde catlak oldugu zaman lansinoh gogus catlak kremi suruyorum dr.a sormustum surebilirsin demisti. Cok iyi geliyor hemen geciriyor. Doktorunuza danisin bir deneyin isterseniz. Allah yardimciniz olsun bebisinize sifa size guc versin insallah. Ben de tek basima buyuttum cok zor ama hepsi gececek uzulmeyin.Allah beterinden korusun.

1 haftalık bile değilken sancıdan ıkınmaktan hemoroid oldu bebeğim bugün de 4 saat ağladı dayanamadım hastaneye götürdüm ama lavman yapmaya çalışırken poposuna girmesi gereken aparat girmediği gibi hemoroidini de kanattı. Doğum sonrası oluşan bi çatlağa ben bile dayanamıyorum şimdi bu 4 haftalık bebek nasıl dayanacak 2 defa altını açtım hala sızıntı şeklinde kan var. Her hastaneye gittiğimde pişman olup dönüyorum Evde elimden geleni yapıyorum sıcak su masaj yağlar damlalar ama olmuyor yetemiyorum bebeğime o yorgun düştü uyudu benim gözüme uyku girmiyor uyku olmayınca süt olmuyor süt nasıl bişeymiş anne olmak tepeden tırnağa çaresizim evime eşime kendime hepsinden geçtim en önemlisi bana emanet küçücük cana yetemiyorum ne yapacağım böyle :KK43:
oncekikle sakin ol cok su tukket bulgur. plavi cocugu kabiz yapacak seyler tukket. emzir. bol bol sutun cok gelir oda kakasini yapara sen bol bol kimyonlu su yap ic hem sutun olur hem gaz olmaz oda. yapar hafif. bagirsaklarina. karnina masaj yap sirtni. bilmiyorrum eger fatda etmezse kulak pamugunu yaglayin hafif bobosunu tampon yapin . faydasi olabilir

Bizimkiler de hep ıkındı ama hemoroid olmadı acaba popo deliği dar falan olabilir mi?
Anestol krem falan sürseniz acısını alır
Çocuk doktoru ile mutlaka konuşmuşsunuzdur ama yine konuşun

Sadece anne sütü içiyor yediklerime de dikkat ediyorum zeytinyağı içirmeyi doktor söyledi lavman olmayınca denedim yutmadı birkaç defa denedim hatta ama hep attı
Zeytinyağı sakın vermeyin lütfen bebek onu yutamayabiliyor ve ölüme kadar götürüyor malesef bununla ilgili çok şey okudum lütfen ama lütfen içirmeye çalışmayın. Bebeğiniz de gıda alerjisi olabilir mi acaba anne sütü alan bebekte kabızlık hemoroid ilginç duruyor. Bu arada popoda darlık olabilir bnm oğlumda vardı dr müdahale etti parmağıyla ve çok rahatladı. Bebeğinizi iyi bir çocuk cerrahisi druna götürün geçmiş olsun

Geçmiş olsun ya, kıyamam yavruya. Benim de 1 aylık bir kızım var, günün 20 saatini ıkınarak geçiriyor, uykusunda bile öyle. Şükür hemoroid filan yok. Doktor gazdan diyor. İlk kızım da çok gazlıydı ama bu kadar ıkınmayı ilk defa görüyorum.

Zeytinyağı bu kadar küçük bebeye verilir mi ya? Asidik bir yapısı var sonuçta. Doktor tavsiye etti diyorsunuz ama başka bir doktora daha sorun bence. Ben ilk kızımın poposuna sürerdim ama o da kabızlık içindi. Doktorunuza beyaz vazelin ve lanolin içerikli kremleri sorun, bunlar da popoya sürerek kullanılıyor, iyileşmeye yardım ediyor diye biliyorum.

Bebisi ilik suya oturtun kabizlikta baya ise yarıyor çocuklarda.

Back
X