- 14 Ağustos 2021
- 484
- 242
- 53
- 26
- Konu Sahibi Waweylaaaa
-
Doktor öyle dediyse büyük ihtimalle sezeryan olur. Makat pozisyonda mi yani basi yukarda ayakları aşağıda mıSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
1 hafta neye göre. Baslangıç hesabında son regl baslangıç günunüzü bazalıyorsunuz. Ben yanlişlikla bitiş gunünü baz almışım sonra öğrenip düzeltmiştim.Suanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Son ana kadar ne olacağı hiç belli olmuyor 19 haftalıkken baş gelişti erken doğum tehlikesi yaşadım sonra makat geliş oldu dönmeyecek vs derken 30.haftadan sonra dönmüştüSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Benim de ilk oğlumda son haftaya kadar ters şekilde durdu.hatta dr. Bı hamile için en zor poziyonda demisti.kafa yukarıda olduğu için son zamanlarda çok zorluyordu beni.son hafta dönmüştü.belli olmuyor yani takmayın kafanıza.Suanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Akıl vermek gibi olmasında kontrole gitmeyin derim sizi böyle daha çok kederlenirsiniz Allah herseyi en güzel şekilde yaratmıştır ve herşey onun emrindedir. Doktor öyle dedi diye kendinizi üzmeyin gerek yol kuran okuyun yada dinleyin rad süresini tavsiye ederim ne içi oldugunuda araştırarak da öğrenebilirsinizSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Canım banada döktür aynısını söyledi oğluma hamileyken çikolata ye sağ tarafına düz uzan o döner harekatta eder inşallah hiç birşey olmaz şu.mubarek gecede rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Birkac gun once esim ceza evinde diyordunuz simdi vefat etti diyorsunuz. Hmm okArkadaşlar Allah aşkına bana yardımcı olurmusunuzew hanimiyim eşim yok vefat etti 3 çocuğum var benim zor durumdayım elbise olur 2. El neolursa fark etmez
Bu tarz durum yasamadim canm ama normal dogum yaptimSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Bana doktorum yanlış hatırlamıyosam 29. Haftamda artık dönmez demişti doğum pozisyonundaydı bebeğim ve dediği gibide oldu dönmedi ama normal doğum olurda dememişti kafası büyüktü çünkü ama normal doğurdum yinede herkesin durumu farklı dönedebilir tabiSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Yengem 40 haftalık hamileydi bebek ters gel yarın sezeryan dedi sabahı hastaneye gittik bebek dönmüştü normal doğum yaptı endişe etmeyin Allaha bırakın o sizin için en iyisini bilirSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
aynen daha degisir korkma hareketlerini takip et. 37 haftalikken degismezse halı siler gibi apalama hareti yap faydasi oluyor dönmeye :)29. Haftadan doğuma kadar neler neler değişiyor. son hafta bile dönen bebek oluyor. Şu anda kaygılanmak için çok çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?