Bebegim ve gebeligimle ilgili

Donecegine bende inaniyorum acikcasi donmesede bi sekilde dogacak allahin izniyle. Hani bazi uygulamalarda veya burda okuyorum bebek hareketlerinden uyuyamadiklarini soyluyor anneler benim hic oyle olmadi azmi hareket ediyor diye dusunuyorum

Evet son adet tarihimin ilk gununu baz aliyoruz ve uyumlu gidiyoruz tum olcumleri tarihle uyumlu cikiyor son zamanda kafasi onde olmaya baslamisti bu 1 haftaya yukselmis. Ters duruyor derken kafasi yukarda gogsumun altinda ayaklari asagida ve donmez dedi doktor.

Bu bel agrilari sirt agrilari ondan mi bilmiyorum 6.ayi bittikten sonra gercekten zorlaniyorum bende umarim doner umut oldu bu konusmalar

Amentübillah. Dediklerinizden zerre suphem yok. Ama doktor kontrollerini gerekli goruyorum ve herkese tavsiye ediyorum gidip duymayinca bisey yapmayinca olan bisey gecmiyo malesef. En azindan kotu bi durum varsa en azindan biliyoruz yapacak biseyimiz varsa yapiyoruz yoksa yine rabbimden bekliyoruz zaten. Ayrica kontrollerin en guzeli bebegimi gormek kalbini duymak

Amin allah razi olsun tesekkur ederim. Sirti donuk durdugu icin hareketleri oyle hissediyomusum rahatladim sag ve sol yatiyorum genellikle

Benim bebeğim son 1 haftaya kadar dönmemişti dönebilir haftan çok erken 37. Hafta doğum yaptım

Cok zor doner sanmam donecegini gibi bi kelimeler kullandi ve erken oldugunu soyledigimde boyle buyuyo yeri daralicak hic donemez dedi. Insallah bende normal dogum yaparim bebegimin donecegine inaniyorum.

Yengem 40 haftalık hamileydi bebek ters gel yarın sezeryan dedi sabahı hastaneye gittik bebek dönmüştü normal doğum yaptı endişe etmeyin Allaha bırakın o sizin için en iyisini bilir
Evet bu denilenleri okuyunca rahatladim son gun bile donebilirmis sona birakmadan doner ve normal dogum olur insallah

Hamdolsun ekstra bi degisiklik yok normal hamilelik zorluklari yasiyorum sadece. Kontrollerimi ihmal etmiyorum sadece dogumu kesinlestirmek icin erken oldugunu dusundum yazanlardan da erken oldugu belli oldu. Umarim oglum doner bende normal dogum yapabilirim.

Saglicakla kolaylikla insallah. Evet tam dediklerinizi yasiyorum hareketleri hissettigimden beri. Rabbim normal kolay dogum nasip etsin hepimize.

Belli olmaz sıkma canını son ana kadar hıc bellı olmaz hersey benm arkadaski son ana kadar normaldı sonra bebek 36-37.haftade dondu bıdaha da asagı donmedı sezeryan oldu son ana kadar ne olucagı hıc bellı olmaz
Evet oyle kesinlikle. Bi sekilde dogacaklar saglikla kolaylikla dogsunlar.

Benimde o şekildeydi kasıklarımda ve vajina hissederdim genelde,dönmüycek galiba diye düşünmeye başlamıştık sonlara doğru döndü sabredin daha var doğumunuza dönebilir. Dönmesede sıkıntı etmeyin sezeryanla alınır

Aynen kesinlikle kafasina takilmadim kilosuda 1 hafta onde onada takilmiyorum. Insallah doner bende normal dogum yapabilirim

Arkadasim son gune kadar donmesini beklediler
Bir baska arkadasiminda hemsire farkli manipulasyonla donderdiler.
Not: sezeryan olmasin diye yapiliyo bunlar. Sezeryan %5de olan bi ulkede yasiyorum.
Devlet hastanesine gidiyorum desteklemediklerini soylerken cok kolay sekilde insanlarin kafasina bunu yerlestiriyolar anlam veremedim. Hayirlisi

Dogum sekli onemli degil gercekten ama erken bi haftada bunu duydum ve aklimi karistirdi acikcasi. Devlet hastanesine gidiyorum duzenli olarak ve tahmin edeceginiz gibi her seferinde doktor degisik oluyor dosyami okuyor muayene ediyor dosya doldurup yorum yapiyor.

Donecegine bende inaniyorum acikcasi donmesede bi sekilde dogacak allahin izniyle. Hani bazi uygulamalarda veya burda okuyorum bebek hareketlerinden uyuyamadiklarini soyluyor anneler benim hic oyle olmadi azmi hareket ediyor diye dusunuyorum
Benimki de öyle aşırı hareketli değildi hareketinden uyuyamadığım olmadı mesela hatta çarşamba sezeryan olacaktım benim kız cumartesi günü hiç kıpırdamadı saatlerce acil sezeryana alındım. Sezeryana girmeden hemen önce uyandı tepişmeye başladı sıpa hareketlerini kontrol edin hiç etmemesi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…