- 30 Kasım 2017
- 9.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.091
- 198
- Konu Sahibi Waweylaaaa
-
Ben ilk zamanlardan itibaren düşük tehlikedi yaşadım. Genel olarak kasılmalar ve ağrı yasiyordum.. 31. Haftamda hareketlerinin çok yavaşladıgini hissettim. 32. Haftada kontrole gidince baş aşağı döndüğünü rahmimim daraldigini öğrendik. İğne vs. Yaptılar . 36+0'da normal doğum haltim fakat çok zor bı doğum oldu. Düzenli olarak kontrole gitmeye çalışın ya da ekstra bı değişiklik hissederseniz ihmal etmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Benim de tersti 32. Haftada döndu dogum yaptim yani cok kafaniza takmayin illaki dönuyo cevrrde cok ornek var bu konuda :) saglikli dogumlarSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Canım bende 37+5im şuan ve en başından beri hareketleri sürekli vajinal ve makat bölgesinde hissettim şuan arada bi oralarda oluyor ama çoğunlukla üst kızımda hissediyorum çünkü kanala girmeye başlamış o yüzden ayakları yukarıda seninde dönerse o şekilde hissedersin kuzum sağlıcakla kavuşalım insallahSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Belli olmaz sıkma canını son ana kadar hıc bellı olmaz hersey benm arkadaski son ana kadar normaldı sonra bebek 36-37.haftade dondu bıdaha da asagı donmedı sezeryan oldu son ana kadar ne olucagı hıc bellı olmazSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Bence bunları söylemek için çok erken bebek son haftada bile dönebilir bunu biz biliyorken doktorunuzun bilmemesi ayrı Bi garip kafa buyuklugunede takılmayın benm her iki cocugumda 2 hafta önde gidiyordu kafası gayet sagliklilarSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Benim bebenin kafasi 2 haftaondeydi bi problem yaşamadımSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Arkadasim son gune kadar donmesini bekledilerSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Kontrole gitmeyin nedir ya ? Tedbir bizden takdir Allahtan . Saka gibisinizAkıl vermek gibi olmasında kontrole gitmeyin derim sizi böyle daha çok kederlenirsiniz Allah herseyi en güzel şekilde yaratmıştır ve herşey onun emrindedir. Doktor öyle dedi diye kendinizi üzmeyin gerek yol kuran okuyun yada dinleyin rad süresini tavsiye ederim ne içi oldugunuda araştırarak da öğrenebilirsiniz
Sirti karniniza donukse hareketleri onde hissetmemeniz normal. Plasentanin pozisyonuna gore bile degisir hareketleri hissetmeniz. Bebegin donmesi icin aslinda cok erken bi hafta. Doktorunuz sezaryen yanlisi bi doktor olabilir mi? Egzersizleri var bunun onunla bebegin donmesini saglayip normal dogum yapan cok insan var. Ama normal normal.diye diretmemek lazim. Dogumun sekli onemli degil sonucu onemli. Saglikla kucaginiza alin insallahSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Yorumunuzu okudum adres vs paylasti mi acaba diye girip hesabiniza bakmak istedim. Neden insanlarin duygularini somuruyosunuz? 2 paylasim once esim cezaevinde demissiniz simdi vefat etti diyosunuz. Insanlari bu kadar acik salak yerine koymayin rica ederim ya.Arkadaşlar Allah aşkına bana yardımcı olurmusunuzew hanimiyim eşim yok vefat etti 3 çocuğum var benim zor durumdayım elbise olur 2. El neolursa fark etmez
Canım ilk hamilelik ise geç hissedilir zaten daha soğumada var 11 hafta dönedebilir bence de değiştir seni bu şekilde korkutmamalı bi dr ben 3 doğum yaptım ilk 2 si hep normal pozisyondaydı kızım son hafta döndü zaten dönebilir demişti drSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Bende 15-16. Haftalarda net hissetmeye basladim ozellikle kasiklrda ve vajinada hala daha ust taraflara cikmadi hala kasiklarimda hissediyorum iki yanda da hissediyorum suanda 27 haftalik olduk ama doguma yakin donebilir daha erken diger arkadaslarimizin dedigi gibiSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Arkadaşlarinda dediği gibi son güne kadar dönebilir. Döndü diyelim, belki sancı yada başka bir sebepten dolayı normal doğum yine olmayabilir. İlla normal olur mu olmaz mı diye bence hem kendinize hem bebisinize stres yapmayın. Doktorunuz en doğru kararı verecektir. Yeter ki siz ve bebeginiz sağlıkli olsun. Hareket konusuna gelince inanın siz mutlu huzurlu olduğunuz zaman bebeğiniz kıpır kıpır olacaktır. Evet bazen hareket etmiyor korkmuyor değiliz ama doktorunuza kontrole gittiginizde hersey normalse bence hiç evham yapmayın. Bende çok korkardım. Birde benim ikizdiSuanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Çok erken daha bunu düşünmek için.Suanda 29 haftalik hamileyim. 17 haftadan beri net bi sekilde hareketlerini hissediyorum oglumun. Yanliz sadece kasık ve vajina ustunde cok nadir yan taraflarda hissediyorum. Gecen hafta aylik kontrolde bebegin basinin normal sinirlar icinde ama yinede haftasina gore 1 hafta buyuk oldugunu kanala dogru donmedigini artik zor donecegini soyledi doktor. Arkasi donuk ve ters sekilde duruyo dedi. Kafasini dert etmedim ama hareket konusu cok takiliyo kafama acaba normal mi bunu yasayan ve normal dogum yapan varmi acaba
Evet makat pozisyonunda dedi ama cok erken degilmi buna karar vermek icin oturur sekilde degilde yan olarak duruyomusDoktor öyle dediyse büyük ihtimalle sezeryan olur. Makat pozisyonda mi yani basi yukarda ayakları aşağıda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?