o işler öyle yemek yapar evi toplarla olmuyor be canım ; benımde annemler bakıyor kızıma Allah bın kere razıolsun gözüm hiç arkada değil, bize maddi destekleride var ama gel görki temizlik, bulaşık,çoğu zaman yemek ve çamaşır ve kızımın özel bakımları hep bende....
eşim zaten rahat bir adam, haftanın 3 gunu ıs dolayısıyla evde değil şehir dışında...
insanlar bana göre çocuğuma bakıyorsa evimin işleriyle ilgilenmek zorunda da değil ama zaten yapmıyorlar, üstüne evde insan sayısı artınca ev çabuk kirleniyor heleki banyo wc hergün temizlemek zorunda kalıyorum, mutfak sürekli dağılıyor ki ben dağınıklığı hiç sevmem, bulaşık çamaşır sayısı ister istemez artıyor ee haliyle işte artıyor
ama yinede bin şükür halimize diyorum..
birde çocuklar 6 aylıktan sonra çok hareketli oluyor yani 2 kişi şart bence birinin arada dinlenip,özel işlerini halletmesi için yoksa kafayı yersin...
konu sahibi sana gelirsek ben 3,5 aylık işe başladım, niyetim seneye kreşe vermekti ama 2 yaş öncesi almıyorlar o nedenle bu sene ve önümüzdeki sene annemler bakacak kızıma, güvenim sonsuz o da seviyor onları o nedenle içim çok rahat ben neden çalışıyorum da demiyorum iyiki çalışıyorum modundayım ....