Bundan sonra hazırlıklı ol canım,demek yapabiliyor öyle şeyler,melek gibi bebeğin ancak koklanır şimdi,o kadar...Buradan yazayım cevapları. Bu sabah ilk defa gördüm şok oldum daha önce yaptı mı bilmiyorum sağlık ocağına gidiyorduk kendi kendime nasıl desem diye düşünürken o an söyleyemedim geçti.
Hayır kayınvalideyle yaşamıyorum normalde. Lohusayım diye bakmaya geldi.
5 gundur ıyı susuyorsunuz daha ılk harekette napıyorsunuz dıye tepkı vermelıydınızYenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
Onlar tedavülden kalkalı çok olmadı mı anne desende, alınmazdı o hareketi yapabilen zaten.İnsanda azıcık utanma olacak...Ben emzirirken bile bi temiz yıkardım göğüslerimi öyle verirdim. Terdi kokuydu falan rahatsız etmesin bebeğimi diye.. uyarın arkadaşım. Benim kaynana direkt memesini vercek oldu da kocamın ve kayınpederimin yanında uyardım hem de epey sert.. bidahası da olmadı zaten.
Ah az geçirmedim o krizleri.. kıskançlık fesatlık diz boyu bu cins olanlarda.. gelinle yarışa giriyolar resmen ayıp yahu edep yahu.. ama anlayan beri gelsin..Nasil emzirmeye yelteniyor ya. Ne sebeple ayrica? Bombos kurumus memenin nesini emziriyor. Ona mi kaldi emzirmek
Vallahi bu insanlar sinir krizi sebebi.
Evet ya bu nedır, akrabalar kuzenler arkadaslr hemen karnıma dokunmaya basladılar. Benım ıc karnım cok dar ayva gıbı gobegım cıktı halıyle acayıp rahatsız oluyorum bu ne kendını bılmezlık ya dokunmayın karnımaBen asansörde benden izinsiz karnımı okşayan kadının eline vuruyorum, biri bebeğime kolunu emdirecek, nezaket göstermek için çabalayacağım?
Önce yapanı, sonra gülenleri öyle bir haşlarım ki, sanırım bir daha izinsiz evime giremezler.
Hareketi gördüğünüz anda çocuğu alacaksınız, ne tür bir sapık olduğunu sorup, bir yerlerini emdirmek istiyorsa, kendine başka bir oyun arkadaşı bulmasını rica edeceksiniz.
Sabrınızı takdir ettim, size o insanlarla kolaylık diliyorum.
Bu konuyu esime anlattim simdi. Aman bizde öyle seyler olmasin simdiden soylim dedim. Zaten benim kv saygili insandir ama burada okuyunca insan tedirgin oluyor.Ah az geçirmedim o krizleri.. kıskançlık fesatlık diz boyu bu cins olanlarda.. gelinle yarışa giriyolar resmen ayıp yahu edep yahu.. ama anlayan beri gelsin..
Gerçekten çok sinirleniyorum ben de, izin aldınız mı? diye soruyorum. Genelde ikinci kez yapmıyorlar. Siz susarsanız, istediğini yapıyor insanlar.Evet ya bu nedır, akrabalar kuzenler arkadaslr hemen karnıma dokunmaya basladılar. Benım ıc karnım cok dar ayva gıbı gobegım cıktı halıyle acayıp rahatsız oluyorum bu ne kendını bılmezlık ya dokunmayın karnıma
Yok laf sokmadım direkt napıyosun sen ya bu ne rezillik sana mı kaldı emzirmek bidaha görmeyim dedim. Zaten bozarıp kaldı.. edep olmayınca insanda böyle rezillikler olabiliyo ne yazık ki.. hatta bi defa da boynunda kocaman bi kolye vardı oğlum onu tutmaya çalışıyodu. Kaynanam bak senin oğlun rahat durmuyo aklı memelerimde dedi. Ben bi şey demeden daha eşim üf anne ya senin 60 yıllık pörsümüş memelerine mi kaldı benim oğlum. Hem ben hoşlanmuyorum bu muhabbetten küçücük çocuk ne anlar bebek daha o dedi. Çok da iyi oldu. Oğlu da haşlayınca bu konu açıkmamak üzere kapandıOnlar tedavülden kalkalı çok olmadı mı anne desende, alınmazdı o hareketi yapabilen zaten.İnsanda azıcık utanma olacak...
Gerçekten çok sinirleniyorum ben de, izin aldınız mı? diye soruyorum. Genelde ikinci kez yapmıyorlar. Siz susarsanız, istediğini yapıyor insanlar.
İyi olmuş,hatırladım şimdi,o çok serbest kv kp seninkilerdi değilmi?Nickin cuk oturmuş,BU NE YAHUUUYok laf sokmadım direkt napıyosun sen ya bu ne rezillik sana mı kaldı emzirmek bidaha görmeyim dedim. Zaten bozarıp kaldı.. edep olmayınca insanda böyle rezillikler olabiliyo ne yazık ki.. hatta bi defa da boynunda kocaman bi kolye vardı oğlum onu tutmaya çalışıyodu. Kaynanam bak senin oğlun rahat durmuyo aklı memelerimde dedi. Ben bi şey demeden daha eşim üf anne ya senin 60 yıllık pörsümüş memelerine mi kaldı benim oğlum. Hem ben hoşlanmuyorum bu muhabbetten küçücük çocuk ne anlar bebek daha o dedi. Çok da iyi oldu. Oğlu da haşlayınca bu konu açıkmamak üzere kapandı
Bu psikolojik olarak çok zararlı. Nedenlerini anlatırdım ama çok uzun sürer. Bi şekilde uyar lütfen, ben burdan gerilim inan!kayınvalidem bebeğime kolunu emdiriyor ve bunu ailecek çok komik buluyorlar. Bugün sağlık ocağında hemşireye uyarması için rica edecektim ama bir türlü yalnız kalamadık o nedenle benim uyarmam lazım. Nasıl bir uyarı yapabilirim? Eşime de söyleyebilirim o kendi uyarır ama ona da düzgün söylemem lazım.
Aynen benimkilerdi gereksiz geniş olanlar :))) şimdi tüm irtibatı kopardım kafam rahat çok şükür ohhh mis vallaİyi olmuş,hatırladım şimdi,o çok serbest kv kp seninkilerdi değilmi?Nickin cuk oturmuş,BU NE YAHUUU
Doktor söyledi desin hattaİnternetten baktım bebeğe elinizi ağzını vücudunuzla ilgili biryerinizi dokundurmayın gibi söyle
Dudagi kopsun.direkt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?