Bebeğim ve kv

Bundan sonra hazırlıklı ol canım,demek yapabiliyor öyle şeyler,melek gibi bebeğin ancak koklanır şimdi,o kadar...

Reactions: iiz
Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
5 gundur ıyı susuyorsunuz daha ılk harekette napıyorsunuz dıye tepkı vermelıydınız

Onlar tedavülden kalkalı çok olmadı mı anne desende, alınmazdı o hareketi yapabilen zaten.İnsanda azıcık utanma olacak...

Nasil emzirmeye yelteniyor ya. Ne sebeple ayrica? Bombos kurumus memenin nesini emziriyor. Ona mi kaldi emzirmek
Vallahi bu insanlar sinir krizi sebebi.
Ah az geçirmedim o krizleri.. kıskançlık fesatlık diz boyu bu cins olanlarda.. gelinle yarışa giriyolar resmen ayıp yahu edep yahu.. ama anlayan beri gelsin..

Evet ya bu nedır, akrabalar kuzenler arkadaslr hemen karnıma dokunmaya basladılar. Benım ıc karnım cok dar ayva gıbı gobegım cıktı halıyle acayıp rahatsız oluyorum bu ne kendını bılmezlık ya dokunmayın karnıma

Ah az geçirmedim o krizleri.. kıskançlık fesatlık diz boyu bu cins olanlarda.. gelinle yarışa giriyolar resmen ayıp yahu edep yahu.. ama anlayan beri gelsin..
Bu konuyu esime anlattim simdi. Aman bizde öyle seyler olmasin simdiden soylim dedim. Zaten benim kv saygili insandir ama burada okuyunca insan tedirgin oluyor.
Sinir oldum cidden

Gerçekten çok sinirleniyorum ben de, izin aldınız mı? diye soruyorum. Genelde ikinci kez yapmıyorlar. Siz susarsanız, istediğini yapıyor insanlar.

Onlar tedavülden kalkalı çok olmadı mı anne desende, alınmazdı o hareketi yapabilen zaten.İnsanda azıcık utanma olacak...
Yok laf sokmadım direkt napıyosun sen ya bu ne rezillik sana mı kaldı emzirmek bidaha görmeyim dedim. Zaten bozarıp kaldı.. edep olmayınca insanda böyle rezillikler olabiliyo ne yazık ki.. hatta bi defa da boynunda kocaman bi kolye vardı oğlum onu tutmaya çalışıyodu. Kaynanam bak senin oğlun rahat durmuyo aklı memelerimde dedi. Ben bi şey demeden daha eşim üf anne ya senin 60 yıllık pörsümüş memelerine mi kaldı benim oğlum. Hem ben hoşlanmuyorum bu muhabbetten küçücük çocuk ne anlar bebek daha o dedi. Çok da iyi oldu. Oğlu da haşlayınca bu konu açıkmamak üzere kapandı

Tövbe estağfurullah ya ve ne münasebet ya ,baya sert bir dille uyar bence

Gerçekten çok sinirleniyorum ben de, izin aldınız mı? diye soruyorum. Genelde ikinci kez yapmıyorlar. Siz susarsanız, istediğini yapıyor insanlar.

Keşke dokunmakla kalsa lar kv milletin içinde kaç defa karnimi öpmeye yeltendi kafasını elimle itip bağırmama rağmen yüzsuzluk yapıp hala öpmeye çalıştı

İyi olmuş,hatırladım şimdi,o çok serbest kv kp seninkilerdi değilmi?Nickin cuk oturmuş,BU NE YAHUUU

Bu psikolojik olarak çok zararlı. Nedenlerini anlatırdım ama çok uzun sürer. Bi şekilde uyar lütfen, ben burdan gerilim inan!

Canım bence şöyle uyar: bebeğin şuan hamur gibi nasıl şekil verirsen öyle olur. Damak yapısını meme bozmaz ama kol bozar. Yarın diş yapısında bozukluk, konuşma bozukluğu damağa bağlı beslenme sorunu yaşayabiliriz yapma anne de ki bunlar doğru. Biberon seçerken bile kılı kırk yariyoruz. Psikolojik olarak da çok sıkıntı.

direkt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik

Reactions: iiz
Anne olunca değişmek zorundasınız, eskiden yumuşak yüzlü, çekingen, ya da asosyal olabiliyoruz ama annelikten sonra bunlar zorunlu olarak değişiyor. Kv ni onunla yalnızken ve mümkün olduğunca çabuk uyarın. Merak etmeyin kırılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…