Bebeğim ve kv

Biraz konuyla ilgisiz ama yazmak istiyoeum şimdi aklıma geldi. Ben küçükken babannem dili ile boynumu gıdıklardı. İçten içe hoşuma giderdi ne kadar iğrenç ve cahilce bir şey anlayaniliyor musunuz....
Umarim ölmustur babaannen? Ne kadar cok manyak var ya sinirim bozuluyor boyle insanlarin var oldugunu gorunce. Kimse uyarmiyor muydu?

Gorumcenin zihinsel bir ozru var herhalde teshisi konmamis.

OHA yani yorumlardan iptal oldu beynim resmen. Son darbeyi de senin kv yapti.

Son düzenleme:
böyle durumlarda nasıl söyleyeceğim diye düşünmeyin bile, o sizin çocuğunuz, onun sağlığından, güvenliğinden, psikolojik ve fiziksel gelişiminden siz sorumlusunuz, sizin öncelikli göreviniz onu böyle manyaklardan korumak olmalı, napıyorsun sen pis kolunu çocuğun ağzına değdiriyorsun deseniz yeridir yani.

yorumlar karşısında ben
kendini emdirme fantazisi olan gitsin kocasıyla emişsin, minnacık bebekleri zevklerine alet etmesinler, yok meme emdirmek, dudak emdirmek nedir ya, yalnız kalsalar daha neler yaparlar içim kalktı
kızıma böyle bişeyi yapmaya kalkan kendi öz annem olsa bidaha yüzünü göremezdi, kıyameti koparırım ne tür bir manyaklık bu yahu

Varmış demek ki. bende burada gördüm. hatta bir kisi de değil bir kaç kişi de benim kayinvalidem de öyle deyince epeyce şaşırmıştım.
Bence onlar artik kafayi yemis insanlar.
Süt yok bir sey yok mantiken o memenin nesini emsin cocuk dimi?
Annesi varken sen niye 100 yillik memelerinle giriyorsun ortaya ayrica.
Ne sinir bozucu durum ya

niye araya doktor katma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. sağlıksız bişey olduğu kesin bunu dile getirin. doktor olmasa o çocuk hakkında söz sahibi değil misiniz sanki? vallahi hayret, bu pısırıklık başa bela.

Kirpicik bacım, kendimde seni görüyorum. Şimdiden herkese korku saldım, herkes hareketine dikkat etmesi gerektiğini biliyor. Diline sağlık.
Canim benim cocugunu zararli insanlardan korumak senin gorevin. Iyi yapiyorsun. Ben hic gelemem oyle seylere. Sadece benim degil butun cocuklara nasil davranmasi gerektigini bilmeyene ogretirim. Melek onlar. Kimsenin fiziksel ya da psikolojik olarak onlari incitmeye hakki yok.

Kirpicik alemsin:) keşke sen sosyal politikalar ve aile bakanı falan olsan, yemin ederim bi tane manyak kalmaz :)
Politika zor is. Egrilmeyi bukulmeyi gerektirir. Ben beceremem ama gordugumu uyaririm. Kalplerini de kirarim. Bebeklere cocuklara saygi duymayan insanlara ayar oluyorum. Onlar birer birey ve henuz kendilerini koruyamazlar savunmaya bizim yardimimiza muhtaclar. Bu durumda bir de bunun suistimal edilmesi niyet kotu olmasa bile hic hos degil. Sen de dik dur lutfen bu konuda. Cok dusunme. Kv dusunsun,

Iyi ki kocaniz simdiye kadar hayatta kalmis:)

Aslında bu çok acı geliyor Kirpicik Annesinin hırpaladığı bir çocuk görüyorsun, Orada bir şey söylüyorsun anneye,belki o an engelliyorsun,fakat biliyorsun ki,o çocuk çaresiz o anneyle büyüyor.Bu beni çok üzüyor.Bir kere bir nikahta,6 yaşlarında bir çocuğu, sanırım ağladığı için annesi bir köşede tokatladı.Ayağa kalktım gittim direkt,ne yapıyorsun,neden vurdun çocuğa,sıkılmıştır kalabalıktan dedim,bana şöyle bir bakıp bir tokat daha attı,senin yüzünden işittiğim laflara bak diyerek

valla bu kadar irdeleyip düşünü kırmamalıyım denecek bir şey yok. direkt söyleyecektiniz. hatta bir daha olursa annecim o çocuk meme ve biberon dışında bir şey ağzına almamalı yazık mikrop kapar. ve hoş durmuyor. size kolu versem emseniz hoşunuza gider mi gitmez. onun da ileride anlatınca hoşuna gitmeyecektir deyiverin.

Bence onun cinsel sorunları var. Cidden manyakmis!
Artık neler içlerinde kaldıysa,bunları erkek akraba yapsa diyeceğimiz şey belli,bunların onlardan ne farki var...Anaçlık duygusuna sığınıp herşeye hak görmemeliler kendilerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…