aynen uyardilar falanda sonra yapmamis garip insanlar varDudagi kopsun.
Gerekirse öyle eğer kendisi söyleyemiyorsa kırarım diyosa o bebeğe yazık mikrop kapabilir onu düşünülmeli aslında ben direk söylerimDoktor söyledi desin hatta
Umarim ölmustur babaannen? Ne kadar cok manyak var ya sinirim bozuluyor boyle insanlarin var oldugunu gorunce. Kimse uyarmiyor muydu?Biraz konuyla ilgisiz ama yazmak istiyoeum şimdi aklıma geldi. Ben küçükken babannem dili ile boynumu gıdıklardı. İçten içe hoşuma giderdi ne kadar iğrenç ve cahilce bir şey anlayaniliyor musunuz....
Gorumcenin zihinsel bir ozru var herhalde teshisi konmamis.Başka şeylerde ben lafımı kırk kere tartarım ama bebek bu ya,dünyaya yeni gözünü açmış yavru..Görümcemde benim 20 günlük bebeğime,kendi kızının ta kahvaltıdan kalmış süt bardağının kalıntısını içiriyordu.Öyle hışımla çekip aldımki,ne yapıyorsun diyerek,sevmeye bile izin aldı sonra...
OHA yani yorumlardan iptal oldu beynim resmen. Son darbeyi de senin kv yapti.Ben emzirirken bile bi temiz yıkardım göğüslerimi öyle verirdim. Terdi kokuydu falan rahatsız etmesin bebeğimi diye.. uyarın arkadaşım. Benim kaynana direkt memesini vercek oldu da kocamın ve kayınpederimin yanında uyardım hem de epey sert.. bidahası da olmadı zaten.
Gorumcenin zihinsel bir ozru var herhalde teshisi konmamis.
Varmış demek ki. bende burada gördüm. hatta bir kisi de değil bir kaç kişi de benim kayinvalidem de öyle deyince epeyce şaşırmıştım.Emziren kv mi gerçekten varmı öyleleri ya.
Bence onlar artik kafayi yemis insanlar.Varmış demek ki. bende burada gördüm. hatta bir kisi de değil bir kaç kişi de benim kayinvalidem de öyle deyince epeyce şaşırmıştım.
Canim benim cocugunu zararli insanlardan korumak senin gorevin. Iyi yapiyorsun. Ben hic gelemem oyle seylere. Sadece benim degil butun cocuklara nasil davranmasi gerektigini bilmeyene ogretirim. Melek onlar. Kimsenin fiziksel ya da psikolojik olarak onlari incitmeye hakki yok.Kirpicik bacım, kendimde seni görüyorum. Şimdiden herkese korku saldım, herkes hareketine dikkat etmesi gerektiğini biliyor. Diline sağlık.
Politika zor is. Egrilmeyi bukulmeyi gerektirir. Ben beceremem ama gordugumu uyaririm. Kalplerini de kirarim. Bebeklere cocuklara saygi duymayan insanlara ayar oluyorum. Onlar birer birey ve henuz kendilerini koruyamazlar savunmaya bizim yardimimiza muhtaclar. Bu durumda bir de bunun suistimal edilmesi niyet kotu olmasa bile hic hos degil. Sen de dik dur lutfen bu konuda. Cok dusunme. Kv dusunsun,Kirpicik alemsin:) keşke sen sosyal politikalar ve aile bakanı falan olsan, yemin ederim bi tane manyak kalmaz :)
Iyi ki kocaniz simdiye kadar hayatta kalmis:)kayınvalidem bebeğime kolunu emdiriyor ve bunu ailecek çok komik buluyorlar. Bugün sağlık ocağında hemşireye uyarması için rica edecektim ama bir türlü yalnız kalamadık o nedenle benim uyarmam lazım. Nasıl bir uyarı yapabilirim? Eşime de söyleyebilirim o kendi uyarır ama ona da düzgün söylemem lazım.
Aslında bu çok acı geliyorPolitika zor is. Egrilmeyi bukulmeyi gerektirir. Ben beceremem ama gordugumu uyaririm. Kalplerini de kirarim. Bebeklere cocuklara saygi duymayan insanlara ayar oluyorum. Onlar birer birey ve henuz kendilerini koruyamazlar savunmaya bizim yardimimiza muhtaclar. Bu durumda bir de bunun suistimal edilmesi niyet kotu olmasa bile hic hos degil. Sen de dik dur lutfen bu konuda. Cok dusunme. Kv dusunsun,
Bence onun cinsel sorunları var. Cidden manyakmis!direkt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik
Artık neler içlerinde kaldıysa,bunları erkek akraba yapsa diyeceğimiz şey belli,bunların onlardan ne farki var...Anaçlık duygusuna sığınıp herşeye hak görmemeliler kendilerinde...Bence onun cinsel sorunları var. Cidden manyakmis!
+1valla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?