Bebeğim ve kv

Simdiye kadar birileri yanlis anlayacak diye bebeginizin kv nin kolunu emmesine izin mi verdiniz?
Ne zaman baskalarini dusunmeyi bırakacağız biz bilmiyorum

Anne biz çocuğa henüz ek gıda vermiyoruz bilgin olsun diyebilirsin.

5 günlük bebek mi ? Şok oldum.

Meme sanıyor yavrucak. Açık açık , " mikrop kapar, ter var, bakteri var kollarda ellerde deyin " hepsi bu.

benım kayınvalıdem bunu yapsa o anda hangı ortamda olursak olalım bı hısımla cocugumu o kadından kurtarır bırdaha boyle bırsey yapmayın derdım
küserse küssün... bir delirmiş kayınvalıde daha

rahat bırakın bızı

Yuh yani. Bir de ikinciyi mi atti? Ya biz yetiskin insanlar olarak devamli hata yapiyoruz. Ayni hatayi tekrar tekrar yaptigimiz da oluyor. Cocuklar nasil her seyi dogru yapsin? Ailelerin bu sekilde cocuklar uzerinden mukemmeliyetciligi hic samimi degil. Hic unutmuyorum, kucukken kendi yaslarimda bir cocukla karsilasmistim. Kiz ilk defa karsilasmamiza ragmen bana acilmisti "biliyor musun babam cok sinirli her seye kiziyor beni dovuyor" demisti. Cocuktum uzulmustum hic bir sey yapamamanin caresizligini ezikligini hissetmistim. Babasi saygin biriydi ustelik. Babama kizin durumunu anlatmistim o da babasi oyle bir sey yapmaz demisti. Yillar gecti ama unutamadim. Insanlarin kendilerine maddi veya fiziksel olarak gucu yetmeyen insanlara zorbalik uygulamasindan nefret ediyorum.

Yıllar geçiyor sonra,baltalar toprağa gömülüyor,aileler sevgi yumağı,dünkü çocuk bugünkü yetişkin serin davransa aile anlamlandıramıyor,içlerdeki paslı üzüntüler açığa çıkamıyor,ortaya dökülse anne ağlıyor,döken kendini suçlu hissediyor,kalplerdeki dikenler yerinde kalıyor,her gün yeniden varlığını hissettiriyor.Çocukluğumdaki neşe yumağı arkadaşım bu yüzden tedavi görüyor,gülen yüzünün arkasını kimse bilmeden geçen bunca yıl

Bence doktor uyardı , elimizi kolumuzu değdirmemelisin gerekiyor diye uyarabilirsin . Bi daha yaparsa da "anne lütfen" dersin kucağına alırsın ..
belki de çok büyümeden tek bi uyarı ile hallolacak .

5 günlük çok minik daha. Meme emmek istiyor o da kolunu mu emdiriyor. İnanamıyorum..

Lütfen o minik bebeğe bunu yaptırma.. O senin bebeğin kim kırılırsa kırılsın..

Eşine söyle düzgün bir dille uyarsın..

Kaldıki bu dönemde bebeğini bol bol emzirmen lazım sarılık vs olmasın diye. O küçücük melek emerken bile yorulur şimdi. Bir de kol emiyor hala inanamadım cidden.

Çekin alın bebeği direk ya, valla Bi kere yapın böyle bir hareket, gerisi gelir.
Allah korusun bişey olsa en çok ama en çok sizin yüreğiniz yanar.
Özür dilerim ama çok aptalca bir hareket. Beş günlük yavruya terli tozlu kolu emdirmek.

Kol bu pistir tabi. İnsan 5 günlük bebeği öpmeye kıyamaz. Kayınvaliden kafayı yemiş herhalde? Bence açık açık yüzüne söyle bu hareketi yapma çünkü bebeğim mikrop kapar de yani.

eşime söyledim o uyardı, tartıştı eşimle siz bu yaşa kadar nasıl geldiniz ölmediz ya vs dedi. Neyse hallettim çok şükür. Benim kesinlikle bakıcı bulmam gerek.

eşime söyledim o uyardı, tartıştı eşimle siz bu yaşa kadar nasıl geldiniz ölmediz ya vs dedi. Neyse hallettim çok şükür. Benim kesinlikle bakıcı bulmam gerek.
Çok sevindim... eşin destek olmuş, bu güzel. Benim de 10.5 aylık bir kızım var. Sana tavsiyem sınır koy insanlara. Yoksa istemediğin daha bir çok şey yaparlar bebeğine. Olan minik bebeğine olur.

Bakıcı konusunda da en doğrusu bu bence. Benim de bakıcım var ve ilk başta zor tabii ki ama sonra inan çok çok iyi. Hem bizim için hem kızımız için. Detaylı bi şey sormak istersen özelden yazabilirsin.

Yaşı uzun olsun. Allah analı babalı saglikla büyütsün :)

bunu yapmandan hoşlanmıyorum de. yaptgı düşüncesizlik ve terbiyeszlik karsısında bir de nasıl uyarayımı sen mi düşüneceksin. ben olsam bir daha elini süremez . hasta ruhlu mu ne ya bu insanlar .

Yok daha neler. Ben olsam kol olmaz memeni ver derim.o nasıl bi kafadir öyle.. çocuk onu meme sanıyor ne kadar günah ya ! Güzelce uyar, yapma anne meme sanıyor de. Olmadı eşine söyle yapmasın hoşlanmıyorm de.
memesini veren de var yok mu sanki bir arkadasımızın kaynanası öyle yapıyordu yenı dogmus bır kac gunluk bebege annesını emdiği halde sütü oldugu halde memesini vermeye çalışıyordu. hastalıklı vala bunlar normal değil

nerede ben de böyle kibarlık nezakat ben olsam , benim başıma gelse çok sert tepki veriririm. umrumda da olmaz görür görmez elinden kaptıgım gibi alırım bir daha da elini süremez. çok görür bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…