• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim ve zor kararim

Canm saol haklisin ama gercekten bayandada hata yok doktorlar bile bilmiyor hatta igneyi bile ben kurup veriyorum dusun yani o konuyu acmam lazimdi düşünmedim

Yani doktorlar bir igne kurup veremiyorlarmi? Hadi yapamiyorlar, bunun hemsiresi felan yokmu?

Nasil doktora gidiyorsun? Cok tuhaf yani.

Ama çocuk yaşarken acı çekecekse doğurma lütfen ikinizde daha çok acı çekersinix ben gördüğüm an tanımasam bile ağlıyorum cidden çok zor

Suan allahima sukur hastaligim durgun guzel ilacin bebege zararindan dolayi diyorlar 3 ay beklenmeli hatta bazisina gore 4 ay 5 aydan sonra kalinmasi uygunmus ama nasil oldu bilmiorum ramazann ilk gecesi ogredm vardir bi hayir dedim ama icimdeki umudu bitirdiler

Eger sadece ilacin olasi yan etkileri bebegi etkilemistir düsüncesine göre aldir diyorlarsa bekle derim ben ,yani ben beklerdim sanirim bu durumda nette üveitin ne olduguna bakarken ilac kullanirken hamile kalan birinin yorumuna denk geldim belki umut olur sana bulunca gondericem

Bu arada doktorlar garantici olmak zorunda kaldiklari icin aldir demis olabilirler onlar icin dogru budur tıpta risk varsa çözümde radikal oluyor

internette kesinlikle bebek için zararlı olduğu yazıyor malesef. ama bence yine de bebek için test yaptırmalısınız. kardeşim için de özürlü olur demişlerdi annem tiroid hastası olduğu için ilaçlar zarar verir dediler, hiç bir sorunu çıkmadı çok şükür.

zor bir durum ama cocuk dogduktan sonra kalıcı bir hasar verecekse saglıgı bozulacaksa daha kotu sonrasında acı cekmesini goze alamazdım ben

Bir de su an icin yapilacak bir test yok en azindan embriyonun ne kadar etkilendigini testlerle gostermek mumkun degil. Biraz daha buyuseydi amniyondan/koryondan biyopsi ile bir seyler fark edilebilirdi ancak onlar da sadece belirli hastaliklari tahmin etmeye yarayan testler.

İlacı kestiğin tarihi ve son adet tarihini yazarsan daha iyi anlarız.

Canm saol haklisin ama gercekten bayandada hata yok doktorlar bile bilmiyor hatta igneyi bile ben kurup veriyorum dusun yani o konuyu acmam lazimdi düşünmedim
Çok geçmiş olsun. İyi düşünün ama kararınız bence tedavi öncelikli olmalı. Benim fikrim bu.
Hangi şehirdesiniz? Tedavi konusunda işinde prestijli doktorlara yönlendirebilirim belki diye soruyorum. Denemek lazım, olumlu sonucun nereden geleceği belli olmaz.

Allah öncelikle şifa, sonra da kararlarınız doğrultusunda yüreğinize ferahlık versin inşallah.

Gozde iltihap uzagi gormeyi engelliyor tedavisi olmazsa korluk yapior uzun surecli bi hastalik ameliyat yapilmior korluk yapio ilacla tedavi haklisiniz k.bakmayin dusunemedim
sen bunu dusunmek zorunda degilsin. merak eden bilmeyen google da okuyarak ogrenebilir. derdin basindan askinken bu tarz seylere cevap vermek zorunda da degilsin.
Allahim yar ve yardimcin olsun dogru kararlar aldirssin...

Bence demekten korkarım yorum yapamayacağım. Allah doğru karar vermenizi nasip etsin
Meselenin dini boyutu şu bildiğim kadarıyla:
Annenin hayatını etkiliyorsa bebek aldırılır onun dışında caiz değil.
Ben kiyamiyorum zaten ama cagresizim 2bebekte sorun olur falan diyorlar buyumeden sart alinmasi
Kuzum ya kıyamam sana
Test yapan doktoru bulana dek devam et madem
İçin rahat eder
Hastalığın ileri mi peki ?
Suan hastaligim iyi sukurler olsun ama moralim bozuk aglamaktan kendmi kontrol edemiyorum ve korkuyorum

Çok geçmiş olsun. İyi düşünün ama kararınız bence tedavi öncelikli olmalı. Benim fikrim bu.
Hangi şehirdesiniz? Tedavi konusunda işinde prestijli doktorlara yönlendirebilirim belki diye soruyorum. Denemek lazım, olumlu sonucun nereden geleceği belli olmaz.

Allah öncelikle şifa, sonra da kararlarınız doğrultusunda yüreğinize ferahlık versin inşallah.
Suan lüleburgaz da oturuom ama edirneye kadar gittim memleketim eskisehir ordada bi kac doktora telefon acildi danisildi hepsinin fikri ayni zaten bi ulturosnla bakiyo okadar

kürtaja karşı doktor nasıl oluyor?isteğe bağlı değil zaten yapılan özellikle üniversite hastanelerinde ,kimse bile bile kürtaj olmalısın demez
Bi doktor umutlu konustu ama cift yönlü oladabilir olmayadabilir ama ogrenmek icin 13haftalik olmasi gerekliymis ama ozaman canlaniyor heralde hic kiyamamm

Bi tanıdığım da kilo verme ilaçları mide ilaçları falan kullanmıştı. Bi kaç doktor sağlıksız olur demiş. Ama aldırmadı şimdi sağlıklı bi çocuğu var Allah korumuş. Sen bol bol dua et. Allah büyük. Can verende o alanda o.

Yani doktorlar bir igne kurup veremiyorlarmi? Hadi yapamiyorlar, bunun hemsiresi felan yokmu?

Nasil doktora gidiyorsun? Cok tuhaf yani.
Evet bilmiyorlar bir cok igne vurana ben ogrettim kalem seklinde ucuna ignesini takip su haznesi olan yerden cevirmek gerek ama onlar bulana kadar buzlu igne uzun sure disarda kalinca bozuluyor e bilmiyende ona gidio buna gidio sure kisalio 1 kalemi 2 hafta kulaniom mecbur bozulmasin diye kurup veriyorum onlara gore beklior umursamiyorlar acele etmiyorlar ama ben bilmedgme hemen dolaba koyuyom isimi cabuk bitirip

Bi tanıdığım da kilo verme ilaçları mide ilaçları falan kullanmıştı. Bi kaç doktor sağlıksız olur demiş. Ama aldırmadı şimdi sağlıklı bi çocuğu var Allah korumuş. Sen bol bol dua et. Allah büyük. Can verende o alanda o.
Insallah ya tek istedgim o allahm buyuk

Bi doktor umutlu konustu ama cift yönlü oladabilir olmayadabilir ama ogrenmek icin 13haftalik olmasi gerekliymis ama ozaman canlaniyor heralde hic kiyamamm

13 hafta az bir zaman değil çok zor durumun inşallah bişey çıkmaz inşallah gebelik takvimini görürüz burada ,ama şuan bu üzüntün bile çocuğa yansır sana bir tanesi bile olumlu konuşup 5 tanesi olumsuz konuşsada rahat bir gebelik geçirebilecekmisin bu psikolojiyle bunları düşünerek karar vermelisin inşallah hakkında hayırlısı olur

Back
X