Bebeğim yaşıyormu :(

içimi ferahlattm canım Allah razı olsunnnnnn insallah Mevlam bebeğini kucagna almayı sagsalim nasip etsin hepimize inşallah kardeşim

haklısın canım Allah razı olsun

Aminnn Allah razı olsun canım ya nasıl içim rahatladi Allah ne muradnz varsa versin sizide çaresiz birakmasn inşallahhh

içimi ferahlattm canım Allah razı olsunnnnnn insallah Mevlam bebeğini kucagna almayı sagsalim nasip etsin hepimize inşallah kardeşim

Amin kardeşim , Allahım hepimize hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin.Suan 9 haftalık hamileyim yaşadıklarım çok taze olunca içimizde bulundugumuz durumda en gerekli şey dua etmek ve hayırlısına inanmak.

Kesinlikle haklsn canım Allah bizimle olsun

Sakın hemen kürtaj yaptırma 9 hafta da duyanlar var kalp atışını daha çok erken kalp atışı icin

sancmda var korkuyorum karın ağrısı gibi ama dediğin gibi canım degistiricem doktorumu haklsn
Şancı normal canım bebek yerleştiği için oluyo o kafanı takma duani et allaha tevekkül et inşallah duyacaksin o nokta kadar kalbin seslerini

Şancı normal canım bebek yerleştiği için oluyo o kafanı takma duani et allaha tevekkül et inşallah duyacaksin o nokta kadar kalbin seslerini
Aminnn aminnn aminnn Allah razı olsun kardeşimmm inşallah dediğin gibi olsun istiyorum Allah razı olsun

Bende ebeyim böyle saçmalık ilk kez duyuyorum kalp atışı için çok erken daha ya lütfen bekleyin ağrılarınız çok normal her gebelikte olan sorunlar adet ağrısıyla karıştırılır hatta gebelik belirtisidir lütfen stres yapıp siz zarar vermeyin düşecek diye odaklanmayın sakin olun Allah ın izniyle hiç birşey olmayacak

Allah yardımcın olsun inşallah daha önce duydunuz mu ki şimdi kalp atışlarını duyamıyor boyle saçmalık olur mu bende kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu benimde kalbı durdugu için kurtaj oldum ama daha önce kaç kere duymuştuk üstelik agrı falan hiçbir şey hissetmedim lutfen olumsuz düşünmeyin İnş Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Aminnn canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur inşallah

Amin canım hayır hiç duymadm nasip olmadı hep gittim duyulmadan geri geldim

Amin canım hayır hiç duymadm nasip olmadı hep gittim duyulmadan geri geldim
Rabbim yardım etsin inşallah hemen yarına baska bir doktora gıdın ve ıkı ihtimali de düşünerek gıdın zor bir durum allah yar ve yardımcınız olsun

Rabbim yardım etsin inşallah hemen yarına baska bir doktora gıdın ve ıkı ihtimali de düşünerek gıdın zor bir durum allah yar ve yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim düşük tehlikem varmış bekleyelim dedi kalp atışı 8.hafta normal bekleyecegiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…