içimi ferahlattm canım Allah razı olsunnnnnn insallah Mevlam bebeğini kucagna almayı sagsalim nasip etsin hepimize inşallah kardeşimMerhaba;
Doktorlar bazen çok umursamaz oluyorlar.Ben idrar ve kan testi yaptırıp gittim hemen.Kesem fasulye gibi ve ufaktı son adetıme gore 6 haftalık gozukuyrodu ama bende adet duzensılıgı oldugunu soyledım ama doktor kan degerımın normal oldugunu soyledı 1 hafta sonra tekrar cagırdı.Bu arada 15 gun kadar yurtıdsına cıkacagımı soyledım diger gıttgımde yıne kesemın duzensız oldugunu ama kesenın bıraz gelıstııgnı bu durumda saglıklı bır hamılelık olamayacagını soyledı ve 3/4 gün içinde tekrar bakıp daha büyümeden alınması gerektigini tatılımı ertelememi soyledı.Hemen baska dokotrdan sıra aldım ve dıger doktor evet kese bıraz sekılsız ama ıcınde yolk var dedi ve 15 gun beklememnın sorun olmayacgını soyledı.İlk gıttıgım doktor keseyı buyutup bakmamıstı bıle.
15 gun tatıl sonunda kesem buyumemıstır dıye gıtıtgım randevuda bebegın kalp atıslarını duydum..
Asla bır doktora guvenmeyin derim..
haklısın canım Allah razı olsunMerhaba;
Doktorlar bazen çok umursamaz oluyorlar.Ben idrar ve kan testi yaptırıp gittim hemen.Kesem fasulye gibi ve ufaktı son adetıme gore 6 haftalık gozukuyrodu ama bende adet duzensılıgı oldugunu soyledım ama doktor kan degerımın normal oldugunu soyledı 1 hafta sonra tekrar cagırdı.Bu arada 15 gun kadar yurtıdsına cıkacagımı soyledım diger gıttgımde yıne kesemın duzensız oldugunu ama kesenın bıraz gelıstııgnı bu durumda saglıklı bır hamılelık olamayacagını soyledı ve 3/4 gün içinde tekrar bakıp daha büyümeden alınması gerektigini tatılımı ertelememi soyledı.Hemen baska dokotrdan sıra aldım ve dıger doktor evet kese bıraz sekılsız ama ıcınde yolk var dedi ve 15 gun beklememnın sorun olmayacgını soyledı.İlk gıttıgım doktor keseyı buyutup bakmamıstı bıle.
15 gun tatıl sonunda kesem buyumemıstır dıye gıtıtgım randevuda bebegın kalp atıslarını duydum..
Asla bır doktora guvenmeyin derim..
Aminnn Allah razı olsun canım ya nasıl içim rahatladi Allah ne muradnz varsa versin sizide çaresiz birakmasn inşallahhhBenim son adet tarihim 19 Kasımdı ve ben 8 Ocakta duydum kalp atışını.. Senin duyman için çok erken. Başka bi doktora görün hemen için rahat etsin canım. En geç 9.haftaya kadar duyulabilir.. Dua Et bol bol. Bu mübarek aylarda Rabbim seni de muradına erdirsin dilerim. Üzülerek kendine kötülük edersin.
içimi ferahlattm canım Allah razı olsunnnnnn insallah Mevlam bebeğini kucagna almayı sagsalim nasip etsin hepimize inşallah kardeşim
Kesinlikle haklsn canım Allah bizimle olsunAmin kardeşim , Allahım hepimize hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin.Suan 9 haftalık hamileyim yaşadıklarım çok taze olunca içimizde bulundugumuz durumda en gerekli şey dua etmek ve hayırlısına inanmak.
oyle yapacağım canım Allah razı olsunNe olur ne olmaz. Bence kesinlikle başka bir doktora gidin..
sancmda var korkuyorum karın ağrısı gibi ama dediğin gibi canım degistiricem doktorumu haklsnSakın hemen kürtaj yaptırma 9 hafta da duyanlar var kalp atışını daha çok erken kalp atışı icin
Şancı normal canım bebek yerleştiği için oluyo o kafanı takma duani et allaha tevekkül et inşallah duyacaksin o nokta kadar kalbin seslerinisancmda var korkuyorum karın ağrısı gibi ama dediğin gibi canım degistiricem doktorumu haklsn
Aminnn aminnn aminnn Allah razı olsun kardeşimmm inşallah dediğin gibi olsun istiyorum Allah razı olsunŞancı normal canım bebek yerleştiği için oluyo o kafanı takma duani et allaha tevekkül et inşallah duyacaksin o nokta kadar kalbin seslerini
Aminnn canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur inşallahBende ebeyim böyle saçmalık ilk kez duyuyorum kalp atışı için çok erken daha ya lütfen bekleyin ağrılarınız çok normal her gebelikte olan sorunlar adet ağrısıyla karıştırılır hatta gebelik belirtisidir lütfen stres yapıp siz zarar vermeyin düşecek diye odaklanmayın sakin olun Allah ın izniyle hiç birşey olmayacak
Amin canım hayır hiç duymadm nasip olmadı hep gittim duyulmadan geri geldimAllah yardımcın olsun inşallah daha önce duydunuz mu ki şimdi kalp atışlarını duyamıyor boyle saçmalık olur mu bende kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu benimde kalbı durdugu için kurtaj oldum ama daha önce kaç kere duymuştuk üstelik agrı falan hiçbir şey hissetmedim lutfen olumsuz düşünmeyin İnş Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Rabbim yardım etsin inşallah hemen yarına baska bir doktora gıdın ve ıkı ihtimali de düşünerek gıdın zor bir durum allah yar ve yardımcınız olsunAmin canım hayır hiç duymadm nasip olmadı hep gittim duyulmadan geri geldim
Olsun, siz başka bir doktora daha gidin ne olur ne olmaz... Üzülmeyin vardır Rabbimin bir bildiği ...bebeğin boyu bir hafta geride diye dedi canım
Amenna canım inşallah hayırlısı olsunOlsun, siz başka bir doktora daha gidin ne olur ne olmaz... Üzülmeyin vardır Rabbimin bir bildiği ...
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim düşük tehlikem varmış bekleyelim dedi kalp atışı 8.hafta normal bekleyecegiz dediRabbim yardım etsin inşallah hemen yarına baska bir doktora gıdın ve ıkı ihtimali de düşünerek gıdın zor bir durum allah yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?