Bebeğim yaşıyormu :(

Allah razı olsun canım ya inşallah cektiklerime değer
Istemeye basladiktan 4 yil sonra tup bebekle hamile kalmisti. Cok fazla kasik agrim adet agrilarim vardi her defasinda duser mi dedim Allaha sukur bisey olmadi. 7.haftada kalp atisi yoktu 7+2 de atmaya başladı malesef ki aritmi vardi 3 aylikken kurtaj oldum
Benim bebegimi kaybetmemle kalbinin gec atmasinin alakasi yoktu bunu kafana takma
6.hafta cok erken bekle ve sakin kurtaj olma

Bir doktor nasıl bu kadar aceleci davranıp kürtaj der hemen yaa. İyi ki dinlememişsiniz. 8.haftaya kadar normal duyulmaması. İnşallah miniğiniz size sıkı sıkı tutunur.

tamam canım Allah razı olsun desteğin için

Bir doktor nasıl bu kadar aceleci davranıp kürtaj der hemen yaa. İyi ki dinlememişsiniz. 8.haftaya kadar normal duyulmaması. İnşallah miniğiniz size sıkı sıkı tutunur.
Aminnnn canım aminnnn inşallah inşallah

Aminnnn Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kimseye boyle sıkıntı vermesin şu mübarek günler hürmetine inşallah hayırlı haberler paylaşmak Mevlam nasip eder canım

Canım henüz çok erken zaten kalp atışı için ben bebeğimin 8. Ayda atmaya başlamıştı kalbi herkeste farklı hatta daha geç duyanlarda var bence bekle daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…