Bebeğim yaşıyormu :(

Canim gecen hafta bende senin gibiydim.Dr kalp atisini görmüyorum sma hersey nirmal görünüyor demisti.Bende bir telas tabi eve geldim arastirdim psnik oldum taki bugüne kadar.Drm zaten 1 haftasonra getigel bakalim demisti bugün gittim ve cok sükürkalpatiskarink gördüm.6+1 olmusuz.Bence 1 hafta daha bekle derim.

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim düşük tehlikem varmış bekleyelim dedi kalp atışı 8.hafta normal bekleyecegiz dedi
Cnm bu bile guzel bir haber inşallah kalp atışını da duyarsın Rabbim kucağına alıp sevmeyi nasip etsin dikkat et kendine bol bol dinlen mecbur kalmadıkça kalkma guzel haberlerini bekliyoruz

krdln88 canım sevindim senin için en azı dan hayırlı haber ayaklarını kaldır yat dinlen bol bol uzanma biyerlere dikkat et inşalla h sesinide duyarsin

Yerinde olsam kan veririm sonucumu da alıp başka doktora giderdim vakit kaybetmeden öyle çok yanılan doktor var ki inşallah güzel haberleri alırsın bence de erken cunku kalp atışını duymak için..

Yerinde olsam kan veririm sonucumu da alıp başka doktora giderdim vakit kaybetmeden öyle çok yanılan doktor var ki inşallah güzel haberleri alırsın bence de erken cunku kalp atışını duymak için..
Canım haklsn düşük tehlikem geçsin ayağa kalktıkca sancm oluyor hemen dediğini yapacağım Allah razı olsun gülüm

Bugün ben dr gittim 6+1 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyamadık bugün duyduk şükür.Bebegim 4mm dedi dr gayet saglıklı ve çok güzel gelişimi diyerek benide çok rahatlattı.Normalde zaten olmadı gereken bu haftalar 4-5 mm neden sana öyle dendi anlamadım drunu senin.

Bende anlamadm canım kalbi duyulmuyor üzüntüm o ağrımda geçmiyor ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşıyorum

Bende anlamadm canım kalbi duyulmuyor üzüntüm o ağrımda geçmiyor ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşıyorum
Bol bol uzan dinlen.Seni üzmek istemem ama agrın çoksa ve seni gerçekten rahatsız edicek kadar acı veriyorsa saglıklı bir gebelik degildir.Çünkü 4 ayönce bende aynı şeyleri yaşadım igne verdi drm sadece tuvalete kalk dedi ama çok agrım vardı hep nefesin kesiliyor gibiydi sanki canım üzerime yüktü.Ama işallah ben yanılırım ve herşey güzel olur.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

8 haftalukken duyuldu benim bebesimin kalbi. Sen dr a gitme . 8. Haftadan sonra git. Bence cokta ultrasyn isigina maruz birakma ust uste gidip .

Aminnn canım Allah razı olsun bend3 istiyorum ya oyle ya boyle bir sonuç olsun ya kalbi atsn yada gitsin dayanamıyorum ağrılara artık sağlığımi kaybettim hayırlısı olsun inşallah

8 haftalukken duyuldu benim bebesimin kalbi. Sen dr a gitme . 8. Haftadan sonra git. Bence cokta ultrasyn isigina maruz birakma ust uste gidip .
Ay insallah benimde duyulur canım hayırlısi ile ya duyulsun yaada bi şekilde iki rahmetten birisi olsun belirsizlik piskolojmi sağlıgmi bozdu canim

hamile kaldiigmiz gunden itibaen doguma kdr adet agrisi olur, çunku bebek rahime yerleisyor ve buyyor, bebek buyudçe rahim genisledikçe ayni agrilar heo olur, hatta dogum sancisida bu sekildedir sadece çok siddetli hali

dua edin d* stres yapmayin ayakda aklmayin vede unutmayin o bebegin yiyeecek ekmegi varsa her sartda yasayacakdir ..
Allah gonlunuze goez versin

bide kasik agrisi hamilelik belitisidir ayni zamanda :)

Allah razı olsun canım ya inşallah cektiklerime değer

Allah razı olsun canım ya inşallah cektiklerime değer
aslinda hamilelihin basinda olan kayiplarda soguk kanliyimdir okudugm konularda,hatta doktorlar diyorki bir çok** kadin hamile kaliyor fetus dogaya uygun olmadigi için erken kaybediyor ve anlamiyor bile adet saniyor geleni,
insalalh seninki sagliiklidir sana SIMSDIKI tutunr, 10 yildir bekledigini duyunca çok etkilendim, haber ett biaz olurmu gelismeleri
Allahim hayirliisyla kucagini doldursun insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…