- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Çok geçmiş olsun canım. Fışkırır tarzda mi kustu acaba yoksa her zamanki gibi mi? İnşallah bir şeyi yoktur. Haber ver bize de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basini carpinca o an kusmamis bence sutten kusmustur. Normalde de kusuyomus odur yani..Sut verdigimde bazen kusuyodu ondan degilmidir yani
Çocuğu yerde yatırınNasil oldu bilmiyorum onunde yastik vardi.parkenin ustune dustu ilk kucagima aldigimda alninda kirmizilik vardi sonra gecti o kirmizilik morarma sisme yok.suan esimi bekliyorum acile goturcem her ihtimale karsi.bisi olurmu bebegime cok korkuyorum ya.suan bebegim yurutecin icinden oynuyo.sut verdim kustu .
Cocuk beyin kanamasi geciriyor olabilir. Bebekte basa darbe bule aclerde oncelikli. Neden ambulans cagirmasin ki bu durumda?Foruma boyle konular acmayin :)
Ambulans falan denmis, cocuk pencereden degil yataktan dusmus hanimlar.
Ambulansi boyle seylerde ararsaniz birgun kalp krizi gecirip ambulans bekleyen yakininiza yetismediginde durumun vehametini anlarsiniz.
Komsu, taksi, para ile tekrar otobus karti cikartma vs bir suru olasilik var. ustelik cocukta asiri bir belirti yok. Goturun acile tabii ama bu kadar panik yapilacak bi durum goremiyorum.
Kusan bebekler zaten sut icince %60 yine kusarlar. Durup dururken kusmamis.
Cocuk beyin kanamasi geciriyor olabilir. Bebekte basa darbe bule aclerde oncelikli. Neden ambulans cagirmasin ki bu durumda?
Foruma boyle konular acmayin :)
Ambulans falan denmis, cocuk pencereden degil yataktan dusmus hanimlar.
Ambulansi boyle seylerde ararsaniz birgun kalp krizi gecirip ambulans bekleyen yakininiza yetismediginde durumun vehametini anlarsiniz.
Komsu, taksi, para ile tekrar otobus karti cikartma vs bir suru olasilik var. ustelik cocukta asiri bir belirti yok. Goturun acile tabii ama bu kadar panik yapilacak bi durum goremiyorum.
Kusan bebekler zaten sut icince %60 yine kusarlar. Durup dururken kusmamis.
Bnm bebeğinde 5aylikti düştü doktor 1.20 'den yukarısı sıkıntı dedi her ihtimale karşı görürdüm birşey çıkmadı rahat ol birşey çıkmaz insallahNasil oldu bilmiyorum onunde yastik vardi.parkenin ustune dustu ilk kucagima aldigimda alninda kirmizilik vardi sonra gecti o kirmizilik morarma sisme yok.suan esimi bekliyorum acile goturcem her ihtimale karsi.bisi olurmu bebegime cok korkuyorum ya.suan bebegim yurutecin icinden oynuyo.sut verdim kustu .