Bu tür konulara " bir şey olmaz canım, benimki de 17364 kere düştü koltuktan, çocuk düşe kalka büyür zaten" diyen yorumlara ayar oluyorum. Efendiler, çocuğun düşe kalka büyümesi başka, ihmalkarlık başka.
Bebekler korunmasız yükseklikte bırakılmaz. Yastık da korumaz, battaniye de korumaz, o çocuk yine düşer. Her şeyinizde Allah'a güvenmeyin, önce siz tedbirinizi alın. O ihmalkarlık sonucu düşmeler ömür boyu kalıcı engellere sebep olabiliyor, kırık kafatası, kemikler vs de olasılıklar halinde.
Burada çocuk denince akan sular durur, annelik dendi mi kimse mangalda kül bırakmaz. Ama gel gör ki yurdumda hergün bebekler koltuk tepelerinden, yataklardan düşürülür, emniyet kemeri takılmadığı için bebe arabalarından düşürülür. Yazık günah ya, birazcık tedbir, biraz bilinç.
Bir şey olmaz bir şey olmaz demeyi bırakın. Cehalet sonucu gayet de bir şey oluyor ve 1 kere oluyor. Sonra istediğin kadar dövün, geçmiş ola.