Bebek Beslenmesi bebeğim yemek yemiyor lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derya_usma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
64
8
18
31
Kızlar merhaba
8 buçuk aylık oğlum var normalde yemeğini çok güzel yerdi her gün yumurta sarısı severek yerdi sebze çorbası yapıyorum severek yerde hazır mama midesine dokunuyo o yüzden vermiyorum 3-4 gündür hiç yemek istemiyor sevdiği şekilde yapıyorum yine de yemiyor sadece meme istiyor saatlerce emiyor sütüm de karnını doyuracak kadar değil yemek yedirmeye zorlayınca da ağlıyo durmuyo kriz geçiriyo resmen ne yapacağımı bilemiyorum bu durumda kalan anneler var mı hiç lütfen bi akıl verin

Benimde Bebeg11 aylik olmak uzere. Zaman xaman istah sorunlari yasiyoruz. Bence cok zorlama. Telkif et her zaman amA istrmiyorsa zorlaman daha ters teper disleri geliyotdur belkide. yedigi kadsr yesin ne yese kar. ac olsa belli eder artik annesi. Kendini uzmeden onu da aglatmadan parkta bahcede oyunla yedit istersen. Cok bunalinca oyle yapiyorum. Illa yemek yiyecek diye de cok takmiyorum artk. Bazrn bir yumurta kirip cikiyorun. Cocuklar kosustururken hop hop durdugu kadar yediriyorm. Bazrn cok BaZen Az keyfi bilir. Bende 6 aya kadsr mama ve Anne sutu diye gittim. Sonra Mamayi birajti. Yani benimkide cok degilken yetiyordur diye dusunuyorum. Hatta hasta oldu 1 ay once.hic unutmam 3 gun sadece emdi . Ertrsi gun gun boyunca 3-4 lokma yeDiginde bile cok sevndm. Zaman zaman olur Boyle. Yemek aralarini ac 4 saate bir vrr. Ardindan emzir. Yemediyse bir saat sonra keyifliyken yine teklif et.ama bence aglatma. Inatlasmayin.. kolay geLsn

Alerjisi yoksa omlet dene belki haslama yunurta artk istemiyordur. Benimkide basta sariyi yerdi sonra midesini bulandirir oldu. Baktm alerjisi yok haslama beyaz veriyorum. Bir gun haslama bir gun omlet bazem krep Boyle gidiyor simdilik. Bizmde kasik reddrtme huyumuz var . Elle yediriyorum. Sende ellerinle besle belki oyle oyle yeniden yemeye baslar

Back
X