Bebeğim Yok Artık

NaZo_GeLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
117
0
96
36
Arkadaşlar ben 4 hafta 2 günlük hamileydim ama kuzucuğum beni bırakıp gitti.Dün kürtaj oldum çok ama çok üzgünüm 3 gün önce düşmüş iyi ki seni zehirlememiş diyor doktorlar.Rabbime şükürler olsun kısa sürede olsa bana o duyguyu yaşattı ya.İnşallah yakın zamanda yavruma tekrar kavuşurum...:(:(:(:(

Canım benim çok geçmiş olsun yazıyı okuyunca çok üzüldüm.Canım benim bak ne guzel hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda bebeğin sana sıkıca tutunucak ve kucağına alıcaksın onu.allaha emanet ol a.s.

aynı duyguyu bende 1,5 ay önce yaşadım allah kimseye yaşatmasın geçmiş olsun canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen her kese

gemiş olsun canım üzülme demem yersiz biliyorum yaşayan biri olarak allah en kısa zamanda gönderir meleğini yine inş bitanem

:çok üzgünüm: EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI BİR BEBEİŞ VERİR SANA ALLAHIM İNŞALLAH SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ.......:çok üzgünüm:

Arkadaşlar ben 4 hafta 2 günlük hamileydim ama kuzucuğum beni bırakıp gitti.Dün kürtaj oldum çok ama çok üzgünüm 3 gün önce düşmüş iyi ki seni zehirlememiş diyor doktorlar.Rabbime şükürler olsun kısa sürede olsa bana o duyguyu yaşattı ya.İnşallah yakın zamanda yavruma tekrar kavuşurum...:(:(:(:(

çok geçmiş olsun,inşallah sağlıklı bir evlat sahibi olursun en kısa zamanda canım...

Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inş. Kendine çok iyi bakman lazım ...

cnm çok geçmiş olsun acın çok büyüktür ne umutla bekleniyor ne umutlar besleniyor
inş.en kısa zamanda birdaha gelir bir melek sana

canım çok üzüldüm yaaaa......valla bi taraftan seviniyosun sonra akıp gidiyor gerçekten büyük acı.......Allah yaşatmasın bi daha........

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm Bebeşini senden alan rabbbim sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah....

çok geçmiş olsun nazo gelinsenağlama
allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı nasip eder inşaallah...a.s.

seni çok iyi anlıyorum. şu an çok üzgün olduğunu ve bir teselli bulamadığını. bil ki geçecek. inan allah sabrını veriyor. bende yaklaşık bir ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuş ve aldılar çok ağladım günlerce ama inan bunu atlatıcaksın ve yine bir gün ogüzel haberi alacaksın umudunu sakın kaybetme çok geçmiş olsun. sen bir an önce toparlan ki müjdeli haber çabuk gelsin.

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda tekrar yaşatsın allah sana bu duyguyu...

gecmis olsun canim
senin sagligin yerinde olsun allahin izniyle gene bebegin olur allah en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin sonuna kadar insallah

Cok gecmis olsun canim,Allah en kisa zamanda yeniden sevidirir isallah hayirli ve saglikli bir cocukla canini sikma hersey gecer.

canim benim cok gecmis olsun gene iyi faketmisin valla 4 haftalikken iyi ki seni zehirlememis ya sana da zarar verseydi Allah korusun...
insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim dusuk nedir bilenlerdenim hic kolay degil seni anliyorum ama kafana takma demek ki bebek hayirli degilmis ya da saglikli degilmis bana doktorum bebekte bir sorun olunca vucut otomatikman atiyor tutmuyor demisti belki yasasaydi sana bir zarari olacakti veya da saglik sorunu olacakti bi de iyi yonden dusun yolun basindayken kurtulmusun canim insallah saglikli hayirli bir bebegiin olur tekrar gecmis olsun kendine iyi bak

bebeim çok üzüldüm kısa bi zaman önce aynı duyguuları tattdım rabbimden sabır dile ve sAKIn ağlama özellikle ağlama ayrıca bak aynı ay hamiş kaldık bu defa belki bidahakinede ha nedersin ii düşün ii olsun

Back
X