bebegim yok...

Canım kardeşim çok çok üzüldüm okuyunca.Ama seninde dediğin gibi Rabbim vermiş Rabbim almış.Her şerde bir hayır vardır.Kalbini ferah tut.Yüce Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah senin gibi sabırlı güzel kuluna.

sinemugur1 allah razı olsun allahım neyle hayırlısa öyle versin inşallah doktorum 40 çıktıktan sonra 3 ay korunma verdi ondan sonrasıda rabbim bilir hayırlı ve saglıklı evlat versin..

melegiim neden dr korunma verdiki sana ben ilk bebegim karnımda ölünce 40gün sonra normal yaşanrıma yani cinsel hayatıma geri döndüm ve 3 ay içinde hamile kaldım

cok üzüldüm canim allah rahmet eglesin....bu acini elbette unutamazsin ama insallah yüce rabbim sana bu acini kolaylastiracak ikinci ve sagllikli bir bebek verir...

Allah sabır versin beyazmelek sana ve bizim gibi bu acıyı yaşayan tüm annelere.seni çok iyi anlıyorum bende doğumdan sonra kaybettim bebeğimi.hep Allaha sarıl canım en iyisini yapıyorsun verende o alanda.Allah sabrını veriyor ilerleyen zamanlarda acın hafifliyor.Allah sabrının mükafatını veriyor sanada verecek inşallah kısa zamanda yeni bir bebek.öbür dünyadada alacağız inşallah sabrımızın imtihanımızın mükafatını.bizim gibi annelerin tek kurtarıcısı inancımız.benimde bebeğimi kaybettikten sonra yeni bir bebeğim daha oldu şimdi kocaman oldu teyzesi.bende seninle aynı acıyı yaşadım ama sonradan gelen bebeğimle günler su gibi akıp gidiyor.o bebeğimde kalbimin en güzel yerinde, öbür dünyalık şefaatçim olacak inşallah.seni candan kutluyorum bu inancını sakın yitirme.Allah çektiğimiz acıların sabrımızın mükafatını veriyor bu dünyadada bunu unutma.çekmeyen anlayamıyor bunu moralini bozacak olaylardan insanlardan uzak dur canım sana destek verecek insanlarla ol.hayata devam etmek zorundayız acısıyla tatlısıyla eşimiz için ailemiz için kendimiz için.yarın başına ne geleceğini kimse bilemez herşey insanlar için.bu dünya imtihan dünyası.dualarım seninle

ben de bebeğimi doğumdan 16 gün sonra kaybettim.siz de kaybetmişsiniz ama 2007 yılı sanırım çok oldu ben daha yeni girdim bu siteye.başka çocuğunuz oldu mu ?acınız hafifledi mi?

benim gibi bu acıyı yaşayan vardır sanırım acısı geçiyor mu zamanla lütfen cevap verin.sezaryanla doğum yaptım.doktor 1 sene beklemen lazım dedi yaş oldu 36 ..bebeğimi kaybetmenin acısı yeni bebek olursa hafifler mi?ilk bebeğim 4 yıl üzerene tedavi ile oldu.bundan sonra olur mu onu da bilmiyorum ama doktor 1 yıl beklemelisin dedi.ben 88 gün önce doğum yaptım.benim gibi buna benzer yaşayan arkadaşlarım sizden yardım istiyorum anlatın bana ne yapmalıyım ben.

benim gibi bu acıyı yaşayan vardır sanırım acısı geçiyor mu zamanla lütfen cevap verin.sezaryanla doğum yaptım.doktor 1 sene beklemen lazım dedi yaş oldu 36 ..bebeğimi kaybetmenin acısı yeni bebek olursa hafifler mi?ilk bebeğim 4 yıl üzerene tedavi ile oldu.bundan sonra olur mu onu da bilmiyorum ama doktor 1 yıl beklemelisin dedi.ben 88 gün önce doğum yaptım.benim gibi buna benzer yaşayan arkadaşlarım sizden yardım istiyorum anlatın bana ne yapmalıyım ben.

Allah sabrını versın benim annem de ölü doğum yapmış...1 yaş arayla bı bebği sonra 2 kızı daha olmuş...ALLAH sabrını versın nasıpse olacaktır tabı neden olmasın güzel arkadaşım
:34:

Back
X