Allah sabır versin beyazmelek sana ve bizim gibi bu acıyı yaşayan tüm annelere.seni çok iyi anlıyorum bende doğumdan sonra kaybettim bebeğimi.hep Allaha sarıl canım en iyisini yapıyorsun verende o alanda.Allah sabrını veriyor ilerleyen zamanlarda acın hafifliyor.Allah sabrının mükafatını veriyor sanada verecek inşallah kısa zamanda yeni bir bebek.öbür dünyadada alacağız inşallah sabrımızın imtihanımızın mükafatını.bizim gibi annelerin tek kurtarıcısı inancımız.benimde bebeğimi kaybettikten sonra yeni bir bebeğim daha oldu şimdi kocaman oldu teyzesi.bende seninle aynı acıyı yaşadım ama sonradan gelen bebeğimle günler su gibi akıp gidiyor.o bebeğimde kalbimin en güzel yerinde, öbür dünyalık şefaatçim olacak inşallah.seni candan kutluyorum bu inancını sakın yitirme.Allah çektiğimiz acıların sabrımızın mükafatını veriyor bu dünyadada bunu unutma.çekmeyen anlayamıyor bunu moralini bozacak olaylardan insanlardan uzak dur canım sana destek verecek insanlarla ol.hayata devam etmek zorundayız acısıyla tatlısıyla eşimiz için ailemiz için kendimiz için.yarın başına ne geleceğini kimse bilemez herşey insanlar için.bu dünya imtihan dünyası.dualarım seninle